Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!



Πρόβλημα μετά την εγκατάσταση υγραερίου (κομπιάσματα)

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα μετά την εγκατάσταση υγραερίου (κομπιάσματα)

Δημοσίευσηαπό dominator » Τετ 21 Δεκ, 2016 14:57

καταρχας γεια σας ειμαι νεος εδω.
στα του θεματος τωρα..
πριν καμια βδομαδα εβαλα σε ενα peugeot 206 υγραεριο. μην με ρωτησετε τι ακριβως ξερω μονο οτι ειναι το τελευταιας γενιας της lovato το συστημα.
Τις πρωτες 2 μερες ολα καλα.
Μετα παρατηρησα κατι κομπιασματα τα οποια γινονται παντα σε οταν κινουμε με σταθερη ταχυτητα και δεν το κανει συνεχομενα. μπορει να το κανει π.χ 2 3 φορες στνεχομενες και μετα τιποτα.
Το ιδιο κανει και με βενζινη.
Αρχικα αλλαξαμε μπουζι.Τζιφος παλι τα ιδια.
Επειτα δοκιμασαμε με νεο πολλαπλασιαστη. Τζιφος και εδω και εβαλα παλι τον παλιο.
Επειτα δοκιμασαμε αισθητηρα λ και τζιφος και εδω.

Επειδη εχω σκασει εχεις κανεις καμια ιδεα τι να ψαξω;
Με το αμαξι ειχα παει 2 μερες πριν βαλω το κιτ ταξιδι και δεν εκανε το παραμικρο. Δεν ξερω αν ετυχε να συμπεσει η βλαβη με την εγκατασταση του υγραεριου.
Τωρα εχω απομονωσει το υγραεριο να γραψω λιγα χλμ με βενζινη μπας και δεν το κανει.
dominator
 
Δημοσιευσεις: 4
Εγγραφή: Τετ 21 Δεκ, 2016 14:47

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 21 Δεκ, 2016 16:19

ρυθμιση στο δρομο?
στο κανει και στη βενζινη?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης
 
Δημοσιευσεις: 1958
Εγγραφή: Παρ 25 Μάιος, 2012 23:38
Τοποθεσία: ανω γλυφαδα

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό dominator » Τετ 21 Δεκ, 2016 16:23

ναι
ναι
dominator
 
Δημοσιευσεις: 4
Εγγραφή: Τετ 21 Δεκ, 2016 14:47

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό dominator » Τετ 21 Δεκ, 2016 16:53

μπας και φταιει κακη ποιοτητα βενζινης?
dominator
 
Δημοσιευσεις: 4
Εγγραφή: Τετ 21 Δεκ, 2016 14:47

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 21 Δεκ, 2016 17:45

αισθητηρες στροφων κοιταξτε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης
 
Δημοσιευσεις: 1958
Εγγραφή: Παρ 25 Μάιος, 2012 23:38
Τοποθεσία: ανω γλυφαδα

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό dominator » Τετ 21 Δεκ, 2016 19:47

τελικα μαλλον ηταν μια φυσσα. μεχρι στιγμης 30 χλμ και δεν μου εκανε κιχ
dominator
 
Δημοσιευσεις: 4
Εγγραφή: Τετ 21 Δεκ, 2016 14:47

Re: Πρόβλημα μετά την εγκατάσταση υγραερίου (κομπιάσματα)

Δημοσίευσηαπό Ppdino » Παρ 03 Φεβ, 2017 18:04

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Που το πηγές και βρήκαν ότι φταίει η φισα?
Ppdino
 
Δημοσιευσεις: 2
Εγγραφή: Παρ 03 Φεβ, 2017 17:17


Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 29 επισκέπτες