Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!



Πρόβλημα με την ένδειξη στάθμης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα με την ένδειξη στάθμης

Δημοσίευσηαπό stratoslag » Παρ 03 Φεβ, 2017 13:28

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω βάλει εδω και κανένα μηνά το σύστημα αερίου της Emmegas. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημενος ! Η αυτονομία είναι πολύ καλή 460+ χιλιόμετρα με 37 λίτρα αέριο.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω ειναι οτι η το οργανάκι ένδειξης στάθμης δεν δουλεύει σωστά, πχ σε φουλ δεξαμενή δείχνει 3 λαμπάκια απο τα 4. λίγο πριν αδειάσει και μπω σε ρεζέρβα δείχνει 4 στα 4.

Το εχω πάει στον εγκαταστατη, το εχει βάλει στο laptop κάνα 2 φορες αλλα τιποτα! Τι μπορει να φταίει??

Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι οτι μου τρώει νερα. Μεσα σε 4-5 μερες μου αδειάζει το δοχείο συμπλήρωσης. Ειναι φυσιολογικό?


Ευχαριστώ προκαταβολικα.
Άβαταρ μέλους
stratoslag
 
Δημοσιευσεις: 2
Εγγραφή: Τρί 22 Νοέμ, 2016 18:55

Re: Πρόβλημα με την ένδειξη στάθμης

Δημοσίευσηαπό sakisbm » Σάβ 04 Φεβ, 2017 14:24

Για αρχή δείτε το οργανάκι πάνω στην πολυβαλβίδα, μετά την πολυβαλβίδα με το φλοτέρ.
Στα νερά έχεις κάπου διαρροή. Ψαξ' το πριν είναι πολύ αργά. Στο λέω ως παθών.

Στάλθηκε από τον πλανήτη Cybertron
Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ!
Άβαταρ μέλους
sakisbm
 
Δημοσιευσεις: 44
Εγγραφή: Κυρ 23 Αύγ, 2015 19:57


Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: MSNbot Media και 19 επισκέπτες