hlias έγραψε:σε μια τετοια περιπτωση (μακαρι να μην συμβει ποτε σε κανεναν) πιστεψε με το μονο προβλημα που δεν θα εχεις ειναι η ρεζερβα.
ναι, αλλα εσυ ειπες πιο πανω για το φοβο που υπαρχει αν καποιος δεν στερεωσει καλα τη δεξαμενη, "να την παρουν αγκαλια οι επιβατες".
γι αυτο και εγω ρωτησα, τι γινεται με οσους αφηνουν τη ρεζερβα χυμα, που πλεον δεν θα ειναι καθολου στερεωμενη.
τελικα η επαγγελματικη συμβουλη (που δινεις και στους δικους σου πελατες) ποια ειναι?
να εχουμε τη ρεζερβα χυμα στο πορτμπαγκαζ ή να μην την εχουμε?
τι ειναι σωστο να κανουμε?