Ο πόλεμος στη Συρία σίγουρα ήταν καταστροφικός αλλά όσο διαρκούσε οι τιμές παρέμεναν χαμηλά γιατί δεν τα έβρισκαν και παρήγαγε όσο γουστάριζε ο καθένας.
Σιγά σιγά τα βρίσκουν και σύντομα θα δούμε και χειρότερα όπως πιστεύω.Όχι μόνο για το υγραέριο αλλά για όλα τα καύσιμα.
Μεσα στο Ιανουάριο νομιζω επίκειται και συμφωνία μεταξύ ΟΠΕΚ και Ρωσίας για τη μείωση της παραγωγης. Αλλά και τα καθικια στα διυλιστήρια συμβάλουν στην αύξηση του υγραερίου αν δείτε τις τιμές τις γγε τόσο η βενζίνη όσο και το ντίζελ είναι σχετικα σταθερά με κάποια μικρη πτώση στη τιμη τους, μονο το υγραέριο αυξάνεται και το οποίο είναι παραγωγο , πως το καταφέρνουν αυτό; αναρωτιεμαι πως γίνεται η πρώτη ύλη να μεινωνεται και το παραγωνο να αυξανεται!!! Μετα λέμε για καρτέλ των πρατηριουχων μεγαλυτερο καρτέλ απο τα δυιληστηρια δεν υπάρχει έχουν το μονοπωλειο και χρεώνουν οτι θέλουν.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπον μόλις γεμισα στους Βούλγαρους συνολικά γεμισα 49 λίτρα υγραέριο και 43 λίτρα βενζίνη όλα με 70 ευρώ.Καλά δεν ειναι.Θέλω να δω τι αυτονομία θα έχω γιατί πρωτη φορά το κάνω. Έτσι για να έχετε μέτρο σύγκρισης εδώ Ορεστιαδα θα ήθελα για τα γεμισω και τα δυο με 111 ευρώ.
Στάλθηκε από το Lenovo_P1m μου χρησιμοποιώντας Tapatalk