KrazyA έγραψε:Σε όλες τις εταιρίες συμφέρει πάντα το ετήσιο συμβόλαιο, εγώ πάντα τέτοιο κάνω.
Τα κάνουν μόνοι τους τρίμηνα ή εξάμηνα για να κερδίζουν την διαφορά που συνήθως είναι γύρω στο 3%.
Πάντως οι μεικτές βρε παιδιά δεν συμφέρουν, εκτός και αν είναι κανείς "συνήθης ύποπτος".
Γενικά κόστος 1Χ12 < 2Χ6 < 4Χ3
christoi έγραψε:1) Είμαι στην ιντερσαλόνικα αυτό τον καιρό. Αύριο θα πάω για την καινούρια άδεια αυτοκινήτου. Να περάσω να τους πω για το υγραέριο;
tommygun έγραψε:KrazyA έγραψε:Σε όλες τις εταιρίες συμφέρει πάντα το ετήσιο συμβόλαιο, εγώ πάντα τέτοιο κάνω.
Τα κάνουν μόνοι τους τρίμηνα ή εξάμηνα για να κερδίζουν την διαφορά που συνήθως είναι γύρω στο 3%.
Πάντως οι μεικτές βρε παιδιά δεν συμφέρουν, εκτός και αν είναι κανείς "συνήθης ύποπτος".
Γενικά κόστος 1Χ12 < 2Χ6 < 4Χ3
εμενα οταν ρωταγα τις τιμες, μου ελεγαν περισσοτερα για ετος και τωρα και για εξαμηνο.
Μου ελεγαν ψεμματα? και αν ναι πως μπορω εγω να το διαπιστωσω?
Τεσπα, εγω ειμαι υπερ της μεικτης γιατι δεν πληρωνω και τοσο πολλα περισσοτερα απο οσο κοστιζει μια απλη.
Ποσα λιγοτερα πληρωνεις εσυ δηλαδη?
μια φορα θυμαμαι ενα γνωστο που λιγο το χτυπησε μπροστα και ηθελε 1,5-2 χιλιαρικα επισκευη
κυκλοφορουσε με τη μουρη σπασμενη και το καπω ξεκουμπωτο.
εγω αμα το αμαξι το στουκαρω, λεφτα να το φτιαξω δεν εχω.
αλλά 1-2 κατοσταρικα το χρονο παραπανω μπορω να τα δινω για να μη χρειαστει να βρεθω σε τετοια δυσκολη θεση και να ειμαι ξεγνοιαστος.
Υποψιν, οταν λεμε μεικτη, εννοουμε φουλ, δηλ ιδιες ζημιες και κακοβουλες πραξεις (και εννοειται θραυση κρυσταλλων)
μια φορα στη γειτονια περασε ενας με ενα μπουκαλι οξυ και εκανε ολα τα αυτοκινητα κ*λο
Εμενα με πετυχε καπω-πορτ μπαγκαζ-πορτες-ουρανο.
Ημουν απο τους ελαχιστους που το εβαψαν κανονικα.
Οι αλλοι τα αφησαν ετσι ή τα βαψανε με πινελο και λαδομπογια...
Μακαρι και να μην την χρειαστεις ποτε, αλλα δεν ζεις με ενα μονιμο αγχος,
μα εσυ θα κανεις λαθος, μα ενα @@ θα σε βαλει στοχο, max 300E θα σου κοστισει.
KrazyA έγραψε:Ο καθένας με τις ανάγκες του φίλε μου...
αν έχεις τέτοια τύχη θα πληρώνεις, και έτσι και αλλοιώς...
tsopirs έγραψε:Καλησπερα,ενδιαφερομαι και εγω για μικτη...τι εννοειτε οταν λετε απαλαγη;;;εχω ενα astray coupe 2.0turbo του 2002 μοντελο με υγραεριο της tartarini.
Επιστροφή στο Ασφαλιστικά θέματα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες
|
|