Καλησπερα. εχω συστημα υγραεριου σε toyota corolla απο το 2012 χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Εχω κανει αλλαγη δεξαμενης στην 10ετια και εδω και ενα χρονο με εχει ειδοποιησει ο εγκαταστατης μου (στο ετησιο σερβις) οτι θα χρειαστει να αλλαξω πνευμονα γιατι εβλεπε καποια σημαδια που δειχνουν οτι εχει προβλημα.
Οταν τον ρωτησα (1 χρονο πριν) τι προβλημα μπορει να εχω αν χαλασει τελειως ο πνευμονας μου ειχε πει οτι μπορει να μυρισει υγραεριο και να δουλευει μονο με βενζινη οποτε και εγω επαναπαυτηκα γιατι πλεον κανω πολυ λιγα χιλιομετρα
Φετος που ξαναπηγα για σερβις μου ειπε οτι πλεον δεν παει αλλο και πρεπει να τον αλλαξω. Οταν τον ρωτησα πως το καταλαβε αυτο μου ειπε οτι χανει ψυκτικο υγρο και δεν μπορει να κρατησει σταθερη πιεση. Τον ρωτησα τι μπορει να συμβει αν χαλασει τελειως και μου ειπε "να χυθει ολο το ψυκτικο υγρο, να ανεβασει θερμοκρασια κ αν δεν το προλαβω να καψει κινητηρα". Τοτε του λεω αν πρεπει να χρησιμοποιω μονο βενζινη μεχρι να το φτιαξω για να αποφυγω μια τετοια ζημια και η απαντηση που μου εδωσε και ειναι κ η αιτια που ζηταω την γνωμη σας ειναι οτι "Δεν παιζει ρολο, κ μονο με βενζινη να το πηγαινεις μπορει να παθεις την ζημια αυτη"
Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω την γνωμη σας αν ισχυουν αυτα που μου ειπε ο εγκαταστατης μου;
Το κοστος που μου ζητησε φτανει τα 250 ευρω