Απλά σου λέω ότι αυτός δεν έκοψε απόδειξη δικιά του.Απλά τα ανταλακτικά τα πήρε με απλή απόδειξη δεν τα πέρασε στα βιβλία του να επιβαρυνθεί
και αυτός κάποιο φόρο ή φπα για να δικαιολογηθεί από το 320 που πλήρωσε π.χ. αυτός στο 480 που θα χρέωνε εμένα.
Απλά 180 έτσι αέρα πατέρα στη τσέπη αυτού και του προμηθευτή του χωρίς να ξέρουμε πως μοιράζεται η πίτα.
Και αν θέλεις και συνέχεια.Φυσικά μετά την επισκευή χρειάστηκε ευθυγράμιση. Πάω στον Καλογρίτσα που έχει το gas για ευθυγράμιση.Το βάζει πάνω και
που λέει ότι έχει κολήσει κάποιο παξιμάδι από το ημίμπαρο και δεν ξοκολάει ούτε με ζέσταμα δεν γίνεται σωστή ευθυγράμιση και θέλει αλλαγή.Του λέω περίμενε '
και πετάγομαι στο Σταυρό σε μαγαζί που εφοδιάζονται τα συνεργεία με ανταλακτικά.
Κάνω λάθος του ζητάω ακρόμπαρο (δεν ήξερα τους όρους τώρα τους έμαθα) μου λέει έχω πόσο κάνει 19 ευρώ εν γνώσει μου ξέρω ότι είναι φουσκωμένη τιμή
το πληρώνω και πάω να τελειώσει η ευθυγράμιση.
Το βλέπουν μου λένε ημίμπαρο θέλουμε όχι ακρόμπαρο που έφερες.Κατεβάζουν το αμάξι γιατί ήθελεαν το γερανό πάω ξανά του λέω λάθος θέλω ημίμπαρο.
Δεν έχω αυτή τη στιγμή θα τόχω σε καμία ώρα θα σε πάρω τηλέφωνο.Με παίρνει μετά από καμία ώρα πάω το παίρνω 32 ευρώ μου λέει αυτό είναι πιο ακριβό.
Δίνω 13 ακόμη και φεύγω ξέροντας ότι το πλήρωσα βαπορίσιο πράγμα που επιβεβαιώνω και από το ίντερνετ το συγκεκριμένο ίδια μάρκα το βρήκα 19,32.
Για ενημέρωση και ακρόμπαρο που είχα πληρώσει 19 το είδα 13,30 στο ίντερνετ.
Πάω του του τα λέω να μη περάσει και μα@@κα

Και η συνέχεια.Επειδή ο Καλογρίτσας δεν μπορούσε να με τελειώσει πάω χτες πρωί πρωί.Το ανεβάζει και διαπιστώνει ότι υπάρχει πρόβλημα και με το
ακρόμπαρο εσωτερικά με τις βόλτες το οποίο διαπίστωσε μόλις ξεβίδωσε το ημίμπαρο οπότε καλό είναι να αλλαχτεί και αυτό.Του λέω για τη μανούρα και μου
λέει άσε θα το παραγγείλω εγώ και θα μου το φέρει.
Το αποτέλεσμα.Ο Καλογρίτσας επειδή είναι τυπικός το περνάει στα βιβλία του και με χρεώνει με δική του απόδειξη.
Ξέρεις πόσο;;;;;;;;;; 15 ευρώ αυτό που εγώ την προηγούμενη στο ίδιο μαγαζί είχα πληρώσει 19.
Άρα υπάρχει κάποια αμφιβολία ότι κάποιοι πιθανώς όχι όλοι συνεργειάδες τα μοιράζουν με αυτούς που πουλάνε ανταλακτικά σε βάρος των πελατών.
Άσε Ηλία μη προσπαθείς να δικαιολογήσεις κάποιους ασυνείδητους που μόνο την κονόμα έχουν στο μυαλό τους.
Όλοι μας έχουμε άπειρα παραδείγματα.Μακάρι κάποτε να δούμε μία διαφορετική και τίμια Ελλάδα.