"Να σκεφθείς οτι εμείς βάζουμε Tartarini Ιταλικά με 1300 ευρώ και υπάρχει κόσμος που τρέχει να βάλει Τούρκικα και Βουλγάρικα με 800 ευρώ..."
Προφανώς έχει κόψει η κίνηση και ο ανταγωνισμός έχει πιέσει πολύ τις τιμές (πιθανόν και την ποιότητα)...
Για τη δήλωση εγκαταστάτη απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση στα τηλεφωνικά κέντρα των Ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Ακούστε "σκηνικό":
Εγώ: Καλησπέρα σας, έχω περάσει στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μου τη διασκευή για εγκατάσταση συστήματος υγραεριοκίνησης και ήρθε η ώρα να περάσω τον έλεγχο ΚΤΕΟ 4ετίας. Χρειάζομαι κάτι άλλο εκτός από την άδεια κυκλοφορίας και την ταυτότητά μου;
Τηλεφωνήτρια: Όχι κύριε, μόνο αυτά.
Εγώ: Έχω και το χαρτί του ΚΤΕΟ από τον έλεγχο του συστήματος υγραεριοκίνησης με το οποίο άλλαξα την άδεια.
Τηλεφωνήτρια: Όχι δεν χρειάζεται. Να κλείσουμε το ραντεβού;
Εγώ: ΟΚ
Τελικά το ραντεβού αυτό ακυρώθηκε και όταν ξαναπήρα τηλέφωνο για νέο ραντεβού, ο παραπάνω διάλογος επαναλήφθηκε με άλλη τηλεφωνήτρια...
Ο λόγος που επέλεξα το συγκεκριμένο ΚΤΕΟ ήταν γιατί είχε γραφτεί σε κάποιο forum οτι δε ζητάνε τη δήλωση εγκαταστάτη εφόσον υπάρχει το χαρτί του ελέγχου από το ΚΤΕΟ...
Πάω λοιπόν στο ΚΤΕΟ της Aut..co στη Λ. Αθηνών και όταν βλέπουν τα χαρτιά μου, μου λένε οτι χρειάζεται και η δήλωση του εγκαταστάτη με ημερομηνία το πολύ μιας εβδομάδας πριν.

Τελικά, ας είναι καλά ο Λογοθέτης. Πέρασα με κόστος 45 ευρώ (προσφορά στα μέλη του clubford) στο KTEO City Control στη Ν. Ιωνία. Δε νομίζω να ασχολήθηκαν καθόλου με έλεγχο του συστήματος υγραεριοκίνησης. Τη δήλωση εγκαταστάτη την ήθελαν πάντως και αυτοί.