NoStress έγραψε:φιλε μου μηπως είσαι κομματακι λαθος??? δινεις την παλια άδεια και σου δίνουν την κόλλα Α4!
rogerius έγραψε:NoStress έγραψε:φιλε μου μηπως είσαι κομματακι λαθος??? δινεις την παλια άδεια και σου δίνουν την κόλλα Α4!
etsi einai (kseftila)
dexter13 έγραψε:Ελέγχθηκε η εγκατάσταση από ιδιωτικό ΚΤΕΟ με κόστος 50 ευρώ. έστειλαν με κουριερ τα έγγραφα στη Νομαρχία Συγκοινωνιών ( η δικιά μου είναι σε επαρχία ) και μετά από 15 μέρες είχα στα χέρια μου την κανονική άδεια με τη σχετική σημείωση ότι χρησιμοποιεί ως καύσιμο και το υγραέριο (όχι τύπου Α4 εκτύπωσης). Τέλος καλό!!!
dexter13 έγραψε:rufous έγραψε:dexter13 έγραψε:Ελέγχθηκε η εγκατάσταση από ιδιωτικό ΚΤΕΟ με κόστος 50 ευρώ. έστειλαν με κουριερ τα έγγραφα στη Νομαρχία Συγκοινωνιών ( η δικιά μου είναι σε επαρχία ) και μετά από 15 μέρες είχα στα χέρια μου την κανονική άδεια με τη σχετική σημείωση ότι χρησιμοποιεί ως καύσιμο και το υγραέριο (όχι τύπου Α4 εκτύπωσης). Τέλος καλό!!!
Που βρήκες με €50 αν επιτρέπεται;
Ρε παιδιά, Δυτική Μακεδονία ξέρετε κάποιο ΚΤΕΟ να κάνει έλεγχο με αυτό το κόστος;
Ευχαριστώ...
Σου έστειλα π.μ. φίλε μου.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
|
|