makisv έγραψε:Καλημέρα στην παρέα και καλώς σας βρήκα. Πρόσφατα τοποθέτησα στο αυτοκίνητο μου (seat mii, είναι το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με το Skoda Citgo και το vw up) σύστημα Lovato c-obd ii. Έγινε λοιπόν η τοποθέτηση σε γνωστό εξουσιοδοτημένο με καλές κριτικές συνεργείο των Αθηνών. Παίρνω το αυτοκίνητο οδηγώ προς το σπίτι και φτάνω στο σπίτι ενώ εκείνη την στιγμή μου βγάζει ηλεκτρονική ένδειξη θερμοκρασίας. Κάνω στην άκρη ελέγχω διαρροές υγρά παραλού όλα οκ. Παίρνω τηλέφωνο στο συνεργείο εγκατάστασης μου λένε ότι δεν πειράζουν κάτι που να αφορά θερμοκρασία και να το δει το συνεργείο μου. Πάω στο συνεργείο μου κουμπώνει την φύσα 95 βαθμούς θερμοκρασία, δίνω γκάζι φτάνει 101 ανοίγει βεντιλατέρ φτάνει 104 κλείνει βεντιλατέρ. Όλα νορμάλ. Μου λέει ο μηχανικός το αυτοκίνητο ναι οκ από μένα . Έκανες κάτι διαφορετικό, του λέω έβαλα σήμερα υγραέριο. Φύγε μου λέει κάτι δεν έχουν βάλει καλά στα κολάρα στην σύνδεση. Πάω ξανά στο συνεργείο εγκατάστασης ελέγχουν συνδέσεις οπού με διαβεβαιώνουν ότι είναι όλα καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Έπειτα από συζήτηση ότι δεν έχω ΄Oργανο ώστε να ελέγχω συνέχεια εάν πρόκειται για false alarm η για κανονική ένδειξη μου απενεργοποιούν την old λέγοντας ότι σε μερτικά αυτοκίνητα με cantus γίνεται αυτό. Και ερωτώ εγώ τώρα είναι σωστή αυτή η ενέργεια? Δεν μπορεί να μην υπάρχει επίλυση τέτοιου προβλήματος. Έχετε άποψη? αρχικά τι μπορεί να ανάβει την ένδειξη θερμοκρασίας
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 13 επισκέπτες
|
|