Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αστάθεια στο ρελαντί και σκορτσαρισματα κατά την επιτάχυνση

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Αστάθεια στο ρελαντί και σκορτσαρισματα κατά την επιτάχυνση

Δημοσίευσηαπό alexeco67 » Δευτ 04 Νοέμ, 2024 09:33

Καλημέρα έχω BMW X3e83 μοντέλο του 2007 έχει τοποθετημένο αέριο Lovato και έχω το εξής πρόβλημα μόλις πάω για ρελαντί δημιουργεί μια αστάθεια που πολλές φορές καταλήγει σε σβήσιμο ακόμη και όταν πατήσεις συμπλέκτη και αυτό ρολαρη σιγά σιγά μαζί αντιμετωπίζω και σκορτσαρισμα κατά την επιτάχυνση μήπως το αντιμετώπισε κανείς από εσάς ευχαριστώ εκ των προτέρων
alexeco67

Δημοσιευσεις: 2

Re: Αστάθεια στο ρελαντί και σκορτσαρισματα κατά την επιτάχυ

Δημοσίευσηαπό meletis » Σάβ 09 Νοέμ, 2024 19:17

alexeco67 έγραψε:Καλημέρα έχω BMW X3e83 μοντέλο του 2007 έχει τοποθετημένο αέριο Lovato και έχω το εξής πρόβλημα μόλις πάω για ρελαντί δημιουργεί μια αστάθεια που πολλές φορές καταλήγει σε σβήσιμο ακόμη και όταν πατήσεις συμπλέκτη και αυτό ρολαρη σιγά σιγά μαζί αντιμετωπίζω και σκορτσαρισμα κατά την επιτάχυνση μήπως το αντιμετώπισε κανείς από εσάς ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το σύστημα έχει περαστεί πρόσφατα ; Έχει γίνει έλεγχος σε ανάφλεξη / μπουζι/πολλ/στεςή μπουζοκαλώδια ειδικά εαν εχεις χιλιόμετρα επάνω .
Επιπλέον έχεις ξανα περάσει από τον εγκατατσάτη;
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1453

Δημοσίευσηαπό angelospower » Τετ 20 Νοέμ, 2024 10:49

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα σε lovato exr που είχε 110000 χιλ υγραέριο σε Teriosj02. Ο εγκαταστάτης μου άλλαξε όλα τα μπεκάκια και τα φίλτρα. Βελτιώθηκε το πρόβλημα αλλά όχι 100%. Τα μπουζί είναι καινούρια ιριδίου. Καθαρίστηκε η πεταλούδα κ εκεί βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Επίσης άρχισα να βάζω αέριο σε καλά πρατήρια κ όχι στα φτηνιάρικα. Αλλά το πρόβλημα παραμένει σε μικρότερο βαθμό αλλά όχι τόσο ενοχλητικό. Επίσης παρατήρησα πως όταν είναι γεμάτη η δεξαμενή είναι πιο έντονο, ενώ όταν αδειάζει σχεδόν εξαφανίζεται. Προσωπικά με αυτά τα βήματα που έκανα το άφησα έτσι γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι. Ελπίζω να σε βοήθησα.
angelospower

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό alexeco67 » Τετ 26 Φεβ, 2025 17:42

Και αέριο βαζω πάντα της coralgass και το προσεχω πηγαίνοντας το οποτε πρέπει για σέρβις πιο παλια το έκανε πιο αραιά τωρα συνέχεια προσπαθώ με το συνεργείο αυτοκινήτου να βρούμε μηπως ειναι απο αέρα αλλα μεχρι τωρα τπτ.
alexeco67

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό meletis » Τετ 26 Φεβ, 2025 18:50

alexeco67 έγραψε:Και αέριο βαζω πάντα της coralgass και το προσεχω πηγαίνοντας το οποτε πρέπει για σέρβις πιο παλια το έκανε πιο αραιά τωρα συνέχεια προσπαθώ με το συνεργείο αυτοκινήτου να βρούμε μηπως ειναι απο αέρα αλλα μεχρι τωρα τπτ.

Στη βενζίνη τι συμπεριφορά έχει;
Ξανά δες το υγραέριο ρύθμιση ή πήγαινε και σε άλλον εγκαταστατη να το δείτε σε πορεία το αμάξι .
Εάν δε βγάζεις άκρη και το κάνει μόνο στο υγραέριο, επικοινώνησε με τον επίσημο εισαγωγέα του συστήματος, να σε κατευθύνει.
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1453

Δημοσίευσηαπό lyxnafis » Παρ 02 Μάιος, 2025 18:54

alexeco67 έγραψε:Καλημέρα έχω BMW X3e83 μοντέλο του 2007 έχει τοποθετημένο αέριο Lovato και έχω το εξής πρόβλημα μόλις πάω για ρελαντί δημιουργεί μια αστάθεια που πολλές φορές καταλήγει σε σβήσιμο ακόμη και όταν πατήσεις συμπλέκτη και αυτό ρολαρη σιγά σιγά μαζί αντιμετωπίζω και σκορτσαρισμα κατά την επιτάχυνση μήπως το αντιμετώπισε κανείς από εσάς ευχαριστώ εκ των προτέρων

-Το έλυσες το πρόβλημα φίλε μου;
έχω το e83 του 2006, περίπου 130Κ χιλιόμετρα και προσπαθώ να δω τι γίνεται, να βάλω ή να μη βάλω, τι να βάλω, τι προβλήματα μπορεί να έχω, σωστό συνεργείο κλπ. Περιττό να σου πω ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε πλήρη σύγχυση...
Θ
lyxnafis

Δημοσιευσεις: 1

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες