Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Δεν λειτουργεί η ένδειξη lpg

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Δεν λειτουργεί η ένδειξη lpg

Δημοσίευσηαπό xristosme » Κυρ 29 Ιουν, 2025 00:31

Καλησπέρα σας δεν μου λειτουργεί η ένδειξη lpg με συνέπεια να μην γνωρίζω αν είναι με βενζίνη ή με αέριο μου έσβησε το αυτοκίνητο σε μια στιγμή και έκτοτε εφόσον το άναψα πάλι δεν ανάβει η ένδειξη lpg καθόλου και από τι καταλαβαίνω λειτουργεί μόνο σε βενζίνη έλεγξα την ασφάλεια που είναι στη
μπαταρία κάτω από το καπό αλλά φαινόταν εντάξει δεν ήταν καμένη. Θα σας ειμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε να ελέγξω κάτι εγώ ο ίδιο και το φτιάξω ή τι μπορεί να είναι.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
xristosme

Δημοσιευσεις: 2

Re: Δεν λειτουργεί η ένδειξη lpg

Δημοσίευσηαπό meletis » Κυρ 29 Ιουν, 2025 13:07

xristosme έγραψε:Καλησπέρα σας δεν μου λειτουργεί η ένδειξη lpg με συνέπεια να μην γνωρίζω αν είναι με βενζίνη ή με αέριο μου έσβησε το αυτοκίνητο σε μια στιγμή και έκτοτε εφόσον το άναψα πάλι δεν ανάβει η ένδειξη lpg καθόλου και από τι καταλαβαίνω λειτουργεί μόνο σε βενζίνη έλεγξα την ασφάλεια που είναι στη
μπαταρία κάτω από το καπό αλλά φαινόταν εντάξει δεν ήταν καμένη. Θα σας ειμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε να ελέγξω κάτι εγώ ο ίδιο και το φτιάξω ή τι μπορεί να είναι.

Τι σύστημα είναι ;
Είτε είναι ο διακόπτης αερίου ή εάν ανάβει και δε δείχνει καθόλου ένδειξη το οργανο στάθμης πίσω στην πολυβαλβίδα / δεξαμενη.
Προφανως πρέπει να το δεί εγκαταστάτης
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1460

Δημοσίευσηαπό xristosme » Κυρ 29 Ιουν, 2025 19:54

meletis έγραψε:
xristosme έγραψε:Καλησπέρα σας δεν μου λειτουργεί η ένδειξη lpg με συνέπεια να μην γνωρίζω αν είναι με βενζίνη ή με αέριο μου έσβησε το αυτοκίνητο σε μια στιγμή και έκτοτε εφόσον το άναψα πάλι δεν ανάβει η ένδειξη lpg καθόλου και από τι καταλαβαίνω λειτουργεί μόνο σε βενζίνη έλεγξα την ασφάλεια που είναι στη

Τι σύστημα είναι ;
Είτε είναι ο διακόπτης αερίου ή εάν ανάβει και δε δείχνει καθόλου ένδειξη το οργανο στάθμης πίσω στην πολυβαλβίδα / δεξαμενη.

Καλησπέρα τελικά σήμερα διαπίστωσα λειτουργεί με υγραέριο αλλά η ένδειξη δεν λειτουργεί επιπλέον δεν γνωρίζω τι μάρκα είναι ο αρχικός ιδιοκτήτης είχε stag ύστερα αφού το απέκτησα εγώ πήγα σε έναν στην αργυρουπολη και μου κάνανε μια τροποποιήσει γιατί ήταν παλαιό μοντέλο μου είπαν αυτό που είχα αλλά δεν γνωρίζω τι μάρκα είναι μπορώ να το δω κάπου το λέει ; Τι μπορεί να φταίει που δεν ανοίγει ο δείκτης υγραερίου;
xristosme

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό meletis » Κυρ 29 Ιουν, 2025 20:19

xristosme έγραψε:
meletis έγραψε:

Τι σύστημα είναι ;

Καλησπέρα τελικά σήμερα διαπίστωσα λειτουργεί με υγραέριο αλλά η ένδειξη δεν λειτουργεί επιπλέον δεν γνωρίζω τι μάρκα είναι ο αρχικός ιδιοκτήτης είχε stag ύστερα αφού το απέκτησα εγώ πήγα σε έναν στην αργυρουπολη και μου κάνανε μια τροποποιήσει γιατί ήταν παλαιό μοντέλο μου είπαν αυτό που είχα αλλά δεν γνωρίζω τι μάρκα είναι μπορώ να το δω κάπου το λέει ; Τι μπορεί να φταίει που δεν ανοίγει ο δείκτης υγραερίου;

Προφανως σου έχουν αλλάξει όλο το εμπρός σύστημα ( εγκεφαλος-καλωδιωση -αισθητήρα) .
Δές τον εγκέφαλο υγραέριου τι γράφει.
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1460

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης