Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

δεν περνη μπροστα με βενζινα

Διαβάσατε κάτι ενδιαφέρον για το υγραέριο; Μοιραστείτε το!

δεν περνη μπροστα με βενζινα

Δημοσίευσηαπό mastrono » Τρί 13 Αύγ, 2024 22:06

καλησπερα σε ολους.

κινητηρας βενζινης hyundai i10 pa 1200cc 2010 με εγκατεστημενο σύστημα υγραερίου magic δεν περνη μπροστα
εχω διανυση 100,050χιομ απροβληματιστα και ενα πρωι απλα δεν επερνε μπροστα ο κινητηρας, ρεταριζε και αναψε το τσεκ ,( ενδειξη 2-3 κυλινδρος misfire)
παρολα αυτα εβαλα μπροστα με υγραεριο και πηγα στην δουλεια μου.
(με το υγραεριο δουλευει κανονικα κραταει ρελαντι και ανεβαζει στροφες.)
αφου εκανα καποιες δουλειες δουλευε κανονικα και μετα απο στασεις επερνε μπροστα ο κινητηρας.
την επομενη το πρωι παλι τα ιδια δεν επερνε μπροστα.
το πηγα σε ηλεκτρολογο και μηχανικο και δεν μπορουν να βρουν την αιτια.
τρομπα βενζινης εχω αλλαξη στις 90000 χιλ ενα χρονο πριν , η μπαταρια ειναι καινουργια .
παρακαλω εαν υπαρχει καποια βοηθεια γιατι εχω μεινη χωρις αυτοκινητο ,ευχαριστω
mastrono

Δημοσιευσεις: 8

Re: δεν περνη μπροστα με βενζινα

Δημοσίευσηαπό meletis » Τετ 14 Αύγ, 2024 00:34

mastrono έγραψε:καλησπερα σε ολους.

κινητηρας βενζινης hyundai i10 pa 1200cc 2010 με εγκατεστημενο σύστημα υγραερίου magic δεν περνη μπροστα
εχω διανυση 100,050χιομ απροβληματιστα και ενα πρωι απλα δεν επερνε μπροστα ο κινητηρας, ρεταριζε και αναψε το τσεκ ,( ενδειξη 2-3 κυλινδρος misfire)
παρολα αυτα εβαλα μπροστα με υγραεριο και πηγα στην δουλεια μου.
(με το υγραεριο δουλευει κανονικα κραταει ρελαντι και ανεβαζει στροφες.)
αφου εκανα καποιες δουλειες δουλευε κανονικα και μετα απο στασεις επερνε μπροστα ο κινητηρας.
την επομενη το πρωι παλι τα ιδια δεν επερνε μπροστα.
το πηγα σε ηλεκτρολογο και μηχανικο και δεν μπορουν να βρουν την αιτια.
τρομπα βενζινης εχω αλλαξη στις 90000 χιλ ενα χρονο πριν , η μπαταρια ειναι καινουργια .
παρακαλω εαν υπαρχει καποια βοηθεια γιατι εχω μεινη χωρις αυτοκινητο ,ευχαριστω

O μηχανικός που το είδε τι προτείνει ;
Έχει μετρηθεί η πίεση καυσίμου για να δείς και τη τρόμπα βενζίνης ;
Σε διαγνωστικο έχει κάνει έλεγχο ;
Ισως ειναι και αισθητηρας εκκεντροφόρου / στροφάλου , προφανώς θέλει ψάξιμο απο το μηχανικό σου .
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1442

Δημοσίευσηαπό mastrono » Πέμ 15 Αύγ, 2024 21:55

το εψαξε ο μηχανικος δεν μπορεσε να εντοπηση την αιτια.
το διαγνωστικο εδειξε msfire στο 2-3 κυλινδρο και με εστειλε σε ηλεκτρολογο.
το αυτοκινητο οταν παρει επιτελους μπροστα και καποιες φορες το εχω βαλει με το υγραεριο ρεταρη και αναβει η αναβοσβυνη το τσεκ , μετα απο λιγο επανερχεται το ρελαντι και δουλειει στρωτα χωρις ρεταρισμα .
αφου επανελθει το ρελαντι μπορω να σβυνω τον κινητηρα και σε ολη την διαρκεια της ημερας μπορει να περνη μπροστα χωρις καποιο προβλημα.
(στο υγραεριο ο κινητηρας δουλευει χωρις προβλημα)
την επομενη μερη εαν παω να το βαλω μπροστα εχω παλι ρεταρισμα δηλαδη εαν περασουν πανω κατω 8 περιπου 10 ωρες παρουσιαζει παλι ρεταρισμα στην εκινηση
και ο ηλεκτρολογος το κρατησε την νυχτα και μου ειπε οτι το πρωι πηρε μπροστα και δεν αντιμετοπισε καποιο προβλημα.
το πηρα απο τον ηλεκτρολογο και την αλλη μερα πηγα να το βαλω μπροστα και παλι μια απο τα ιδια ρεταρισμα οποτε απο τοτε το εχω παρατηση εδω και δεκα μερες

το υγραεριο ειναι μαρκας magic και τοποθετηθηκε τους 3 πρωτους μηνες αγορας του αυτοκινητου το 2010 στην αντιπροσωπια της HYUNDAI για να μην χαθει η εγγυηση .
δεν γνωριζω καποιον εγκαταστατη που να εχει το προγραμα ωστε να τσεκαρει με το διαγνωστικο μηπως και το υγραεριο εχει το προβλημα.
mastrono

Δημοσίευσηαπό meletis » Σάβ 17 Αύγ, 2024 01:22

mastrono έγραψε:το εψαξε ο μηχανικος δεν μπορεσε να εντοπηση την αιτια.
το διαγνωστικο εδειξε msfire στο 2-3 κυλινδρο και με εστειλε σε ηλεκτρολογο.
το αυτοκινητο οταν παρει επιτελους μπροστα και καποιες φορες το εχω βαλει με το υγραεριο ρεταρη και αναβει η αναβοσβυνη το τσεκ , μετα απο λιγο επανερχεται το ρελαντι και δουλειει στρωτα χωρις ρεταρισμα .
αφου επανελθει το ρελαντι μπορω να σβυνω τον κινητηρα και σε ολη την διαρκεια της ημερας μπορει να περνη μπροστα χωρις καποιο προβλημα.
(στο υγραεριο ο κινητηρας δουλευει χωρις προβλημα)
την επομενη μερη εαν παω να το βαλω μπροστα εχω παλι ρεταρισμα δηλαδη εαν περασουν πανω κατω 8 περιπου 10 ωρες παρουσιαζει παλι ρεταρισμα στην εκινηση
και ο ηλεκτρολογος το κρατησε την νυχτα και μου ειπε οτι το πρωι πηρε μπροστα και δεν αντιμετοπισε καποιο προβλημα.
το πηρα απο τον ηλεκτρολογο και την αλλη μερα πηγα να το βαλω μπροστα και παλι μια απο τα ιδια ρεταρισμα οποτε απο τοτε το εχω παρατηση εδω και δεκα μερες

το υγραεριο ειναι μαρκας magic και τοποθετηθηκε τους 3 πρωτους μηνες αγορας του αυτοκινητου το 2010 στην αντιπροσωπια της HYUNDAI για να μην χαθει η εγγυηση .
δεν γνωριζω καποιον εγκαταστατη που να εχει το προγραμα ωστε να τσεκαρει με το διαγνωστικο μηπως και το υγραεριο εχει το προβλημα.

Με αναζήτηση μου εβγαλε τον παρακάτω ως επίσημο αντιπρόσωπο διανομέα για Magic.
Κάνε ενα τηλέφωνο μηπως βγάλεις άκρη και σε καθοδηγησει σε συνεργείο.
https://dtsautogas.gr/about/
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1442

Δημοσίευσηαπό mastrono » Δευτ 19 Αύγ, 2024 01:02

ευχαριστω για τον συνδεσμο, θα τους παρω τηλ μηπως βγαλω καποια ακρη
mastrono

Δημοσίευσηαπό mastrono » Παρ 06 Σεπ, 2024 07:58

Πηγα σε καποιον εγκαταστατη ο οποιος μου ειπε οτι το προβλημα ειναι απο το συστημα υγαεριου.
Πιθανον να εχει τρυπηση η φλαντζα του πνευμονα η καποιο απο τα μπεκ του υγραεριου εχει διαροη και περναει στο κυλινδρο υγραεριο, οταν σβηνω το αυτοκινητο για πολλες ωρες .
Οταν παω να κανω να κανω εκινηση τα μπουζι πντζονται απο πολλα καυσημα και δημιουργιται το ρεταρησμα.
Μου εκλεισε την παροχη υγρεριου απο την δεξαμενη plg και μου ειπε να το δουλευω με βενζινη μονο .
Οταν βρισκομαι εν κινηση να ανοιγω το υγραεριο μεχρι να καψω τα υπολοιματα που βρισκονται στις σωληνωσεις.
Τελικα μετα απο 2-3 μερες το αμαζι παιρνει αμεσως, σταματησε και το ρεταρισμα και ως δια μαγειας εσβησε μονο του και το τσεκ του κινητηρα.
mastrono

Επιστροφή στο Άρθρα στον τύπο

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες