Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραέριο σε saab

Ξέρουμε ότι σας αρέσουν - τις μαζέψαμε όλες μαζί λοιπόν!

Υγραέριο σε saab

Δημοσίευσηαπό kainotomia » Κυρ 02 Μαρ, 2025 18:21

καλησπερα saab 9.3 2.0 t 2007 μοντελο, εχει εργαστασιακη αναβαθμιση σε 195. Σκεφτομαι την τοποθετηση υγραεριου και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα συστηματα και θελω την γνωμη σας:
1. PRINS VSI 2
2. AEB, HANA, TOMASETTO
3. BRC. αυτο το εχω σε ατμοσφαιρικο αυτοκινητο αλλης μαρκας και δουλευει απροβληματιστα
θα ηθελα την αποψη σας για τα 3 παραπανω, δεν με ενδιαφερει αλλη εταιρεια, καθως και αν αντιμετωπιζεται θεματα να σας πεταει σε βενζινα στην πληρη πιεση του τουρμπο. δεκτες προτασεις για τυχον προσμιξη βενζινης
kainotomia

Δημοσιευσεις: 1

Re: Υγραέριο σε saab

Δημοσίευσηαπό Kom » Σάβ 29 Μαρ, 2025 17:23

Χαιρετε, απο αυτα θα διαλεγα brc, απο αλλα lovato.
Το πρινς αν χρειασθει καποια ρυθμιση, δεν ρυθμιζεται (υποτιθεται ειναι αριστο προρυθμισμενο). Συν οτι δεν ειχε καλη τεχνικη υποστηριξη.
Kom

Δημοσιευσεις: 93

Re: Υγραέριο σε saab

Δημοσίευσηαπό meletis » Κυρ 29 Ιουν, 2025 17:41

kainotomia έγραψε:καλησπερα saab 9.3 2.0 t 2007 μοντελο, εχει εργαστασιακη αναβαθμιση σε 195. Σκεφτομαι την τοποθετηση υγραεριου και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα συστηματα και θελω την γνωμη σας:
1. PRINS VSI 2
2. AEB, HANA, TOMASETTO
3. BRC. αυτο το εχω σε ατμοσφαιρικο αυτοκινητο αλλης μαρκας και δουλευει απροβληματιστα
θα ηθελα την αποψη σας για τα 3 παραπανω, δεν με ενδιαφερει αλλη εταιρεια, καθως και αν αντιμετωπιζεται θεματα να σας πεταει σε βενζινα στην πληρη πιεση του τουρμπο. δεκτες προτασεις για τυχον προσμιξη βενζινης

Αναλόγως το εγκαταστάτη που εμπιστεύσαι.
Είναι ιδιατερο αμάξι με τίς πιέσεις . Όποτε θέλει σωστο μειωτηρα εξ αρχής / μπεκ υγραέριου .
Prins /brc διάβασα είναι στόν ίδιο όμιλο
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1460

Επιστροφή στο Συγκρίσεις συστημάτων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης