Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!



Πρόβλημα με κρύα εκκίνηση

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα με κρύα εκκίνηση

Δημοσίευσηαπό someone » Παρ 03 Αύγ, 2018 09:52

καλημερα, τελικα ειμαστε πολλοι με το ιδιο θεμα. και εμενα εχει κατι μηνες citroen saxo με omvl συστημα γυρναει αρκετες φορες η μιζα για να παρει μπροστα. επισης τωρα τελευταια οταν βαζω μπροστα στη βενζινη ρεταρει σβηνει αν παω να ξεκινησω κομπιαζει και φουλ γκαζι δε κουνιεται, οταν μπει το υγραεριο ολα καλα ρολοι. αν ζεσταθει λιγακι και γυρισω βενζινη δουλευει μια χαρα και η βενζινη. πριν δεκα μερες εκανα σερβις το υγραεριο και στον υπολογιστή μου πε δε βλεπει κατι. τι να πω ρε γαμωτο.
someone
 
Δημοσιευσεις: 12
Εγγραφή: Δευτ 08 Φεβ, 2016 16:44

Re: Πρόβλημα με κρύα εκκίνηση

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 03 Αύγ, 2018 10:51

papoys έγραψε:Μου το κάνει και μένα στη αρχή κρύο στη βενζίνη.Μετά όλα οκ. Στο ψάξιμο είμαι και εγώ.Από τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν κάνει ανάφλεξη ο κύλινδρος
1 ή ο 4 μέχρι να ζεσταθεί λίγο.Μπορεί να είναι το υγραέριο μπορεί να είναι η ρύθμιση, μπορεί οι βαλβίδες.
Θέλει ψάξιμο με υπομονή και μη πετάς λεφτά άσκοπα.


Στο κάθε ένα ενδεχομένως φταίει και κάτι διαφορετικό.
Εγώ πριν από 8.000 χιλιόμετρα άλλαξα εγκέφαλο.Έβγαλα τον παλαιό zanardi που μάλλον κανείς δεν ήξερε να τον ρυθμίσει ή είχε φάει τα ψωμιά του, μετά από 120.000 χιλιόμετρα βγάζοντας και με το παραπάνω τα 650 ευρώ που είχα δώσει και με 270 ευρώ έβαλα τον emmegas καινούργιο και πιο σύγχρονο και εξαφανίστηκαν τελείως τα προβλήματα εκκίνησης που είχα με βενζίνη.Όλα τέλεια και πολύ καλύτερα από πριν σε όλο το φάσμα.

Άρα δύο ήταν τα αίτια.Ή έφταιγε ο εγκέφαλος υγραερίου και δεν μπορούσε να συντονιστεί με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου,ή κανένας δεν ήξερε να ρυθμίσει τον zanardi καθόσον αυτός που τον είχα τοποθετήσει είχε κλείσει.Όπως και να έχει ο καινούργιος ήδη έβγαλε τα λεφτά του (και πάνω από 100 κέρδος ήδη) και συνεχίζει.
http://www.e-kapnisma.gr/
opel vectra 1600 του 2005 - emmegas πλέον και 127.000 χιλ. με lpg
Άβαταρ μέλους
papoys
 
Δημοσιευσεις: 1657
Εγγραφή: Τρί 19 Μαρ, 2013 06:42
Τοποθεσία: 15344 Γέρακας

Re: Πρόβλημα με κρύα εκκίνηση

Δημοσίευσηαπό meletis » Παρ 03 Αύγ, 2018 21:16

someone έγραψε:καλημερα, τελικα ειμαστε πολλοι με το ιδιο θεμα. και εμενα εχει κατι μηνες citroen saxo με omvl συστημα γυρναει αρκετες φορες η μιζα για να παρει μπροστα. επισης τωρα τελευταια οταν βαζω μπροστα στη βενζινη ρεταρει σβηνει αν παω να ξεκινησω κομπιαζει και φουλ γκαζι δε κουνιεται, οταν μπει το υγραεριο ολα καλα ρολοι. αν ζεσταθει λιγακι και γυρισω βενζινη δουλευει μια χαρα και η βενζινη. πριν δεκα μερες εκανα σερβις το υγραεριο και στον υπολογιστή μου πε δε βλεπει κατι. τι να πω ρε γαμωτο.
Μέτρησε πίεση αντλιας βενζίνης , φίλτρο βενζίνης έχεις αλλάξει; Και δες και τα ρευματα , βέβαια εάν έχεις θέμα θα ήταν εντονότερο στο υγραέριο διπλάσιο.

Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Honda Accord 2003
Lovato easy&fast obd2, χωρίς σύστημα λίπανσης
90.000+ χιλιόμετρα
meletis
 
Δημοσιευσεις: 560
Εγγραφή: Σάβ 23 Αύγ, 2014 01:22

Re: Πρόβλημα με κρύα εκκίνηση

Δημοσίευσηαπό someone » Σάβ 04 Αύγ, 2018 02:29

το πηγα μαστορα τελικα μου πε ολα καλα δειχνουν στον υπολογιστή πραγμα που δε συμβαίνει στην πραγματικοτητα.. κινηθηκα απο το συνεργειο μεχρι το σπιτι με βενζινη οπως μου πε, πριν λίγο το εβαλα μπροστα δυσκολευτηκε παλι να παρει και στην πρώτη ψιλομεγαλη ανηφορα που βρηκα δε τραβαγε μεχρι που εσβησε. φιλτρο βενζινης το χω περιπου 20000 χλμ, τρομπα βενζινης και ρυθμιστης πιεσης πριν 2-3 μηνες ( γιατι ενα τζιμανι μαστορας μου πε αυτο φταιει που σου κανει κοψιματα) δυστυχώς αυτή η ταλαιπωρία και το καθημερινό άγχος που έχω φάει με ολο αυτό θέμα δεν ξέρω αν αξίζει την οικονομια που μου δίνει η που θα μου έδινε το αέριο, βλέπω να τρώει ξηλωμα το αέριο.
someone
 
Δημοσιευσεις: 12
Εγγραφή: Δευτ 08 Φεβ, 2016 16:44

Re: Πρόβλημα με κρύα εκκίνηση

Δημοσίευσηαπό meletis » Σάβ 04 Αύγ, 2018 10:01

someone έγραψε:το πηγα μαστορα τελικα μου πε ολα καλα δειχνουν στον υπολογιστή πραγμα που δε συμβαίνει στην πραγματικοτητα.. κινηθηκα απο το συνεργειο μεχρι το σπιτι με βενζινη οπως μου πε, πριν λίγο το εβαλα μπροστα δυσκολευτηκε παλι να παρει και στην πρώτη ψιλομεγαλη ανηφορα που βρηκα δε τραβαγε μεχρι που εσβησε. φιλτρο βενζινης το χω περιπου 20000 χλμ, τρομπα βενζινης και ρυθμιστης πιεσης πριν 2-3 μηνες ( γιατι ενα τζιμανι μαστορας μου πε αυτο φταιει που σου κανει κοψιματα) δυστυχώς αυτή η ταλαιπωρία και το καθημερινό άγχος που έχω φάει με ολο αυτό θέμα δεν ξέρω αν αξίζει την οικονομια που μου δίνει η που θα μου έδινε το αέριο, βλέπω να τρώει ξηλωμα το αέριο.
Εμένα δεν μου φαίνεται πρόβλημα στο υγραέριο. Σε διαγνωστικό εκτός του υγραερίου έχει μπει; Μήπως κάποιο μπεκ μένει ανοιχτό;
Τι αμάξι είναι;

Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Honda Accord 2003
Lovato easy&fast obd2, χωρίς σύστημα λίπανσης
90.000+ χιλιόμετρα
meletis
 
Δημοσιευσεις: 560
Εγγραφή: Σάβ 23 Αύγ, 2014 01:22

Re: Πρόβλημα με κρύα εκκίνηση

Δημοσίευσηαπό someone » Σάβ 04 Αύγ, 2018 10:20

ειναι παλιο, citroen saxo 1400 του 98. δε νομιζω καν να εχει εγκεφαλο για να πω θα αποθηκεύει ρη βλαβη για να τη δω στον υπολογιστή. απο βενζινη τι μπορει να ειναι; να ξεκινήσω απο τα φθηνα, τι αλλο να κανω..
someone
 
Δημοσιευσεις: 12
Εγγραφή: Δευτ 08 Φεβ, 2016 16:44

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες