Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με EG AVANCE 32

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα με EG AVANCE 32

Δημοσίευσηαπό tgi » Κυρ 27 Οκτ, 2019 20:51

Καλησπέρα,
Από χτες αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα : όταν ξεκινάει το αυτοκίνητο ηχεί 6 φορές το beep και γυρίζει σε υγραέριο. Πρέπει να πατήσω το κουμπί του για να γυρίσει σε υγραέριο. Και από εκεί και έπειτα κανενα πρόβλημα.
Αν σταματήσω και σβήσω την μηχανή, όταν την ξανααναψω , παρόλο που είναι ζεστή και έχει υγραέριο στην δεξαμενή κάνει το ίδιο σύμπτωμα.

Ξέρει κανένας τι φταίει;;;
Ποιο εξάρτημα έχει φάει φλασια;

Sent from my mobile phone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από tgi και Κυρ 27 Οκτ, 2019 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 με AVANCE32, NGIS & Αtiker
156000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi
 
Δημοσιευσεις: 510
Εγγραφή: Παρ 03 Δεκ, 2010 13:07
Τοποθεσία: Αθηνα - Ν.Ηρακλειο

Re: Πρόβλημα με Avensis32

Δημοσίευσηαπό meletis » Κυρ 27 Οκτ, 2019 22:09

tgi έγραψε:Καλησπέρα,
Από χτες αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα : όταν ξεκινάει το αυτοκίνητο ηχεί 6 φορές το beep και γυρίζει σε υγραέριο. Πρέπει να πατήσω το κουμπί του για να γυρίσει σε υγραέριο. Και από εκεί και έπειτα κανενα πρόβλημα.
Αν σταματήσω και σβήσω την μηχανή, όταν την ξανααναψω , παρόλο που είναι ζεστή και έχει υγραέριο στην δεξαμενή κάνει το ίδιο σύμπτωμα.

Ξέρει κανένας τι φταίει;;;
Ποιο εξάρτημα έχει φάει φλασια;

Sent from my mobile phone using Tapatalk
Το πιο πιθανόν ειναι από σκάρτο υγραεριο.
Είτε η βαλβίδα στο πνεύμονα (τη έχω πατήσει στο δικό μου ) ή στη δεξαμενη
Ίσως έχει κρατήσει σφάλμα ο εγκέφαλος υγραεριου.

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Honda Accord 2003
Lovato easy&fast , χωρίς σύστημα λίπανσης
130.000+ χιλιόμετρα
meletis
 
Δημοσιευσεις: 1060
Εγγραφή: Σάβ 23 Αύγ, 2014 01:22

Re: Πρόβλημα με EG AVANCE 32

Δημοσίευσηαπό tgi » Κυρ 27 Οκτ, 2019 22:35

Υγραέριο έβαλα την Πεμπτη 24/10 και έκανα 100 χιλ μέχρι και χτες
και ήταν μια χαρά στο ξεκίνημα !!!!
από χτες το έκανε αυτό το συμπτωμα

Πως βγαίνει αυτό το σφάλμα??
μπορώ μεσω προγράμματος?
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 με AVANCE32, NGIS & Αtiker
156000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi
 
Δημοσιευσεις: 510
Εγγραφή: Παρ 03 Δεκ, 2010 13:07
Τοποθεσία: Αθηνα - Ν.Ηρακλειο

Re: Πρόβλημα με EG AVANCE 32

Δημοσίευσηαπό meletis » Κυρ 27 Οκτ, 2019 22:37

tgi έγραψε:Υγραέριο έβαλα την Πεμπτη 24/10 και έκανα 100 χιλ μέχρι και χτες
και ήταν μια χαρά στο ξεκίνημα !!!!
από χτες το έκανε αυτό το συμπτωμα

Πως βγαίνει αυτό το σφάλμα??
μπορώ μεσω προγράμματος?
Με το καλώδιο επικοινωνιας και το πρόγραμμα στο εγκέφαλο υγραεριου δες το .
Εάν έχει καταγράψει κιόλας μπορεί και να μην έχει τιποτα

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Honda Accord 2003
Lovato easy&fast , χωρίς σύστημα λίπανσης
130.000+ χιλιόμετρα
meletis
 
Δημοσιευσεις: 1060
Εγγραφή: Σάβ 23 Αύγ, 2014 01:22

Re: Πρόβλημα με EG AVANCE 32

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 28 Οκτ, 2019 03:54

Μήπως είναι καμιά προειδοποιητικη ένδειξη για σέρβις?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gkazakias
 
Δημοσιευσεις: 1431
Εγγραφή: Πέμ 17 Μαρ, 2011 02:52

Re: Πρόβλημα με EG AVANCE 32

Δημοσίευσηαπό meletis » Δευτ 28 Οκτ, 2019 09:23

gkazakias έγραψε:Μήπως είναι καμιά προειδοποιητικη ένδειξη για σέρβις?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενδεχομένως να είναι και αυτό , αλλά συνήθως σφυρίζουν όταν κλείνεις το διακόπτη .
Honda Accord 2003
Lovato easy&fast , χωρίς σύστημα λίπανσης
130.000+ χιλιόμετρα
meletis
 
Δημοσιευσεις: 1060
Εγγραφή: Σάβ 23 Αύγ, 2014 01:22

Re: Πρόβλημα με EG AVANCE 32

Δημοσίευσηαπό tgi » Δευτ 28 Οκτ, 2019 09:32

Και αν είναι ειδοποίηση για Service, πώς το σβήνουν;;;

Sent from my mobile phone using Tapatalk
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 με AVANCE32, NGIS & Αtiker
156000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi
 
Δημοσιευσεις: 510
Εγγραφή: Παρ 03 Δεκ, 2010 13:07
Τοποθεσία: Αθηνα - Ν.Ηρακλειο

Re: Πρόβλημα με EG AVANCE 32

Δημοσίευσηαπό meletis » Δευτ 28 Οκτ, 2019 09:52

tgi έγραψε:Και αν είναι ειδοποίηση για Service, πώς το σβήνουν;;;

Sent from my mobile phone using Tapatalk
Πάλι με το πρόγραμμα της EuropeGas.
Μηδενίζουν τις ώρες λειτουργίας.

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Honda Accord 2003
Lovato easy&fast , χωρίς σύστημα λίπανσης
130.000+ χιλιόμετρα
meletis
 
Δημοσιευσεις: 1060
Εγγραφή: Σάβ 23 Αύγ, 2014 01:22

Re: Πρόβλημα με EG AVANCE 32

Δημοσίευσηαπό tgi » Δευτ 28 Οκτ, 2019 11:37

Καλημέρα
Τελικα τα κατάφερα... όντως ήταν το service όπου του έκανα set στο disable και τώρα είναι ΟΚ!
Γύρισε κανονικά σε υγράεριο χωρις τα beep-beep

Σας ευχαριστώ όλους
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 με AVANCE32, NGIS & Αtiker
156000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi
 
Δημοσιευσεις: 510
Εγγραφή: Παρ 03 Δεκ, 2010 13:07
Τοποθεσία: Αθηνα - Ν.Ηρακλειο


Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: MSN [Bot] και 22 επισκέπτες





cron