Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!


Αγαπητοί επαγγελματίες της αυτοκίνησης,

To 2010 δημιουργήσαμε το autogasforum.gr, μια online κοινότητα ανοιχτής, θετικής και ειλικρινούς συζήτησης με στόχο την πληροφόρηση όσων ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν ή έχουν ήδη τοποθετήσει σύστημα υγραερίου στο αυτοκίνητο τους. Έμπνευση μας στάθηκε η συλλογή όλων αυτών των πληροφοριών και η οργάνωση τους σε θεματικές ενότητες, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση και η αναζήτηση συγκεκριμένων θεμάτων.

Τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητητας του site μας δείχνουν ότι το autogasforum έχει αρχίσει να γίνεται η βασική πηγή πληροφόρησης για τα θέματα της υγραεριοκίνησης καθώς και ότι πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο χώρο και θέλουν να ανταλλάξουν πληροφορίες, γνώμες, εμπειρίες. Τα παραπάνω αποδεικνύονται από τους 16.000 μοναδικούς επισκέπτες και τις 250.000 αναγνωσμένες σελίδες – θέματα (page views) κάθε μήνα. Αν σας ενδιαφέρουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας ευχαρίστως να σας ενημερώσουμε σχετικά!

Πέρα από τη δωρεάν καταχώρηση, που προσφέρουμε στις εταιρίες του χώρου, παρέχουμε επίσης ελκυστικά πακέτα προβολής που εξασφαλίζουν μεγάλη και πάνω απ’όλα στοχευμένη προβολή της εταιρίας σας και των υπηρεσιών που προσφέρετε! Αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο επικοινώνηστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
autogasforum.gr