Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πέρασε το όριο ασφαλείας της δεξαμενής

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: περασε το οριο ασφαλειας.

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 03 Μαρ, 2014 09:02

Όντως κάποιοι για μένα αχόρταγοι πιθανώς έχουν ρυθμίσει την αντλία να πιέζει περισσότερο και να παίρνει
περισσότερα λίτρα κατά τη γνώμη μου να βγάλουν μεγαλίτερο κέρδος γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια
τι λενε οι κανονισμοί και οι κανόνες ασφαλείας.

Έχω δεξαμενή 46 με 47 λίτρα (σύμφωνα με τον εγκαταστάτη μου) η οποία στα περισότερα πρατήρια κόβει τελείως στα
37 με 38 λίτρα.
Συνέβη μία φορά στην Κλεισθένους στο πρατήριο του Ασμάτογλου να πάρει 43 και κάτι λίτρα.
Στην αρχή υπέθεσα ότι με έκλεψε στα λίτρα αλλά στη συνέχεια διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα γιατί
είχα ταξίδι αμέσως και έκανα παραπάνω χιλιόμετρα οπότε όλα οκ.
Για μένα κακώς που έχει ρυθμίσει την αντλία έτσι και την άλλη φορά του το είπα και του είπα να σταματήσει στα
37 λίτρα γιατί δεν θέλω να πιέζεται το φλοτέρ.
Δεν γνωρίζω αν και κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα γιατί όπως είπε παραπάνω ο Q αν εγώ δεν κινηθώ
και αράξω το αυτοκίνητο για 2-3 μέρες έχασα στον αέρα κάποια λίτρα τα οποία δεν θα μπορεί να κρατήσει η βαλβίδα.

Προτείνω αν και κάποιοι άλλοι συμφουρμίτες έχουν παρόμοιο πρόβλημα με άλλα πρατήρια να το λένε εδώ οπότε να το ξέρουμε και να λαμβάνουμε τα μέτρα μας αν τύχει να περάσουμε να εφοδιαστούμε από αυτά.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 03 Μαρ, 2014 09:08

papoys έγραψε:και αράξω το αυτοκίνητο για 2-3 μέρες έχασα στον αέρα κάποια λίτρα τα οποία δεν θα μπορεί να κρατήσει η βαλβίδα.

Αυτο ξεχνα το.
Δε μπορει να συμβει ( με βαλβιδα που λειτουργει εννοειται ε!!!)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 03 Μαρ, 2014 10:19

Ναι βρε Παππού
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες