Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προσοχή να έχει άδεια το συνεργείο

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Προσοχή να έχει άδεια το συνεργείο

Δημοσίευσηαπό gazakias » Δευτ 13 Ιουν, 2011 16:55

Έκανα την εγκατάσταση σε 'γνωστό' υποτίθεται συνεργείο και με ενημέρωσαν από το κτέο πως στο υπουργείο δεν δέχονται την υπεύθυνη δήλωση του εγκαταστάτη διότι δεν είχε άδεια!!!!Με άλλα λόγια ήταν παράνομος!Τώρα μου λέει θα πάρουμε άδεια αλλά εγώ αμφιβάλω...Επίσης αμφιβάλω ακόμα και για την εγκατάσταση που μου έχει κάνει και προφανώς ζητάω τα λεφτά μου πίσω και ας τα ξηλώσει όλα...Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς κάτι παρόμοιο? Υπάρχει κάποιος να απευθυνθώ? Τί διαδικασία χρειάζεται τώρα?Σκέφτομαι μήπως πρέπει να το ψάξω και νομικά. Παρακαλώ κάθε βοήθεια...
υγ: μου το είχαν πει στο κτέο να το προσέξω αυτό με την άδεια αλλά για το συγκεκριμένο συνεργείο ρώτησα και άλλους και μου είπαν πως είναι εντάξει αλλά δυστυχώς την πάτησα.
gazakias

Δημοσιευσεις: 3

Re: Προσοχή να έχει άδεια το συνεργείο

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 13 Ιουν, 2011 18:17

Καλά, τι Υπεύθυνη Δήλωση σου υπέγραψε; Εκεί που λέει οτι είναι κάτοχος της υπ' αριθμ. τάδε άδειας εγκαταστάτη, τι σου έγραψε;

Νομίζω οτι είναι σκόπιμο να κατονοπμάσεις το συγκεκριμένο "γνωστό" συνεργείο ώστε να προφυλάξεις κι άλλους ανύποπτους...

Αν τυχόν έχεις κάποια νομική κάλυψη, προστασία, κλπ. μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του αυτοκινήτου σου, πες να του στείλουν εξώδικο και να του ζητούν την επίστροφή των χρημάτων που έδωσες, των εξόδων που έκανες για το ΚΤΕΟ, κλπ. κλπ.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Re: Προσοχή να έχει άδεια το συνεργείο

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Δευτ 13 Ιουν, 2011 22:58

Είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο, ειδικά σε εποχές αρπαχτής (όπως τώρα) και η δουλειά γίνεται με χαρτιά από κάποιον άλλο εγκαταστάτη που έχει άδεια σε ισχύ.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι αυτός που έχει άδεια είναι καλύτερος, έχουν πάρει άδειες άτομα που δεν έχουν αγγίξει ποτέ τους μηχανή αυτοκινήτου, απλά έχουν τα "τυπικά προσόντα" (έτσι όπως αυτά ορίζονται στο Ελλαδιστάν).
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 51 επισκέπτες