Αναγνωρίζωντας ότι εχει αρκετά χλμ, καλοδιατηρημένο βέβαια...Δυστυχώς έχω ακούσει τά πάντα !!! απο το μην βάλεις θα κάψεις το μοτέρ... μέχρι εγγυήσεις
ετών !!!Παρακαλώ για την βοήθεια σας!
ετών !!!fokion έγραψε:Αν θυμαμαι σωστα και ο κινητηρας του ειναι σε "μαυρη λιστα" εταιρειων ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ συστηματα υγραεριου, αστο στην ησυχία του....
αν ειναι
βαλε και λαδι
βαλε και μικροψεκασμους
βαλε το ενα βαλε το αλλο
στο τελος δε θα συμφαιρει .........
pavlox έγραψε:fokion έγραψε:Αν θυμαμαι σωστα και ο κινητηρας του ειναι σε "μαυρη λιστα" εταιρειων ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ συστηματα υγραεριου, αστο στην ησυχία του....
αν ειναι
βαλε και λαδι
βαλε και μικροψεκασμους
βαλε το ενα βαλε το αλλο
Και όταν σπάγαμε τα αυτοκίνητα μας στο βουνό δεν συνέφερε... άλλα εμείς επιμέναμε !!!!![]()
![]()
![]()
Κάποια άλλα σχόλια ? Πηγα σημερα και μου προτειναν Ιταλικό στα 650€ πρό ΦΠ
anikologr έγραψε:pavlox έγραψε:fokion έγραψε:Αν θυμαμαι σωστα και ο κινητηρας του ειναι σε "μαυρη λιστα" εταιρειων ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ συστηματα υγραεριου, αστο στην ησυχία του....
αν ειναι
βαλε και λαδι
βαλε και μικροψεκασμους
βαλε το ενα βαλε το αλλο
Και όταν σπάγαμε τα αυτοκίνητα μας στο βουνό δεν συνέφερε... άλλα εμείς επιμέναμε !!!!![]()
![]()
![]()
Πας γυρεύοντας για μπελάδες..
pavlox έγραψε:anikologr έγραψε:pavlox έγραψε:fokion έγραψε:Αν θυμαμαι σωστα και ο κινητηρας του ειναι σε "μαυρη λιστα" εταιρειων ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ συστηματα υγραεριου, αστο στην ησυχία του....
αν ειναι
βαλε και λαδι
βαλε και μικροψεκασμους
βαλε το ενα βαλε το αλλο
![]()
![]()
Πας γυρεύοντας για μπελάδες..
θελεις να μου εξηγήσεις ?
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 41 επισκέπτες
|
|
|