Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

συνεργειο αεριων καυσιμων/αδεια ασκησης τεχνιτη αεριων καυσ

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: συνεργειο αεριων καυσιμων/αδεια ασκησης τεχνιτη αεριων κ

Δημοσίευσηαπό tanas6 » Τρί 19 Απρ, 2011 23:14

vasilis351 έγραψε:Τα σεμινάρια αυτή τι στιγμή τρέχουν φίλε στις 10 Μαΐου τελειώνουν πρέπει να ενημερωθείς από κάποιο ΙΕΚ

Γεια σας και από μένα- νέο μέλος του φόρουμ.
Ενδιαφέρομε και εγώ για τα σεμινάρια στα ΚΕΚ. Πήρα πολλά τηλέφωνα σε ΙΕΚ,ΚΕΚ και μόνο στα Πετράλωνα βρήκα ένα ΚΕΚ το οποίο κάνει σεμινάρια για υγραέριο. Απλά θα με βόλευε κάποιο στα βόρεια προάστια. Μήπως έχεις υπόψη σου φίλε vasilis351 κάποια άλλα ΚΕΚ η ΙΕΚ που κάνουν τέτοια σεμινάρια. Γράφεις επίσης ότι τα σεμινάρια τρέχουν, αλλά που? ( εκτός από τα Πετράλωνα που βρήκα ) Θα σου ήμουν ευγνώμων για κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα.
Ευχομε σε όλους σας Καλή Ανάσταση ! :)
tanas6

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό vasilis351 » Τετ 20 Απρ, 2011 07:41

Φίλε μου εγώ είμαι από Κομοτηνή γνωρίζω ότι αυτή την στιγμή και στην Αθήνα τελειώνουν από κάποιο ΙΕΚ και στην Θεσσαλονίκη παράλληλα σε κάθε πόλη ο κάθε σύλλογος μηχανικών αυτοκίνητων μέσο τις ομοσπονδίας οργανώνουν τέτοια σεμινάρια όπως έχουν γίνει σε Ξάνθη, τρέχουν αυτή την στιγμή στην Κομοτηνή Καβάλα κτλ,καλο είναι να ρωτήσεις στον σύλλογο που ανήκεις μήπως και γίνει και στο μέρος σας, δεν γνωρίζω αν μπορώ από εδώ να σε συστήσω κάποιο ΙΕΚ αλλά υπάρχουν αρκετά το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει τα γκρουπ να είναι άνω των 25 ατόμων
vasilis351

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό INCTEK » Τετ 20 Απρ, 2011 14:45

Ψάξτε στα ΚΕΚ CONSUL και ΠΥΞΙΔΑ
Χρήστος
Κινήσου έξυπνα....κινήσου με την IncTek
www.inctek.gr
Άβαταρ μέλους
INCTEK

Δημοσιευσεις: 63

Δημοσίευσηαπό xouniko » Τετ 20 Απρ, 2011 16:41

λοιπον παιδια επειδη διαβαζω πολλες ανοησιες χωρις να θελω να προσβαλω καποιον κ κυριως απευθυνομαι στον συναδελφο μου τον μηχανολογο να ξεκαθαρισω οτι οι αποψεις που θα πω ειναι ο δικοσ μου τροπος σκεψεις πρωτον δεν θα χαριζα την υπογραφη μου για 100 ευρω γ κανεναν λογο κ 2ον παιδια μιλαμε για υγραεριο κ ειναι Α Ε Ρ Ι Ο κακοσ τροπος εγκαταστασης κ κακο κιτ ανετα θα γινει μπαμ για μενα οι κατασταση ειναι ανεξελεκτη ο καθε ασχετος κανει εγκαταστασεις κ ειναι θεμα χρονου να γινει καποιο ατυχημα για μενα οσοι σωστοι επαγγελματιεσ εχουν μεινει σε αυτο τον χωρο καλα θα κανουμε να προστατευσουμε το επαγγελμα αυτο κ να κανουμε οπωσ πρεπει την δουλεια μας για να κοιμομαστε τα βραδυα υσηχα κ να φροντιζουμε την ασφαλεια των πελατων μας κατα κυριο λογο οσοι σκεφτονται με την εννοια τησ απαρκτης θεμα χρονου ειναι να χασουν καποια στιγμη κακη δουλεια χωρις να γνωριζουμε τι ακριβως κανουμε θα επιστρεφουν οι πελατες σε εμας να αντιμετωπιζουμε τα προβληματα που ξερουμε....(ρεταρισμα,σβησιμο κινητηρα κλπ) εγω πρωσοπικα αν ηθελα αυριο το πρωι ανοιγα συνεργειο κ το επαιζα μαστορας κ αφεντικο αν ηθελα ομως ακομα ψαχνομαι να βρω τισ καταλληλεσ εταιριες με την πληρη υποστηριξη κ να ξερω σχεδον τελεια το τι κανω ωστε απο μενα οσο το δυνατον να φευγει το αμαξι κ να μην ξαναγυρναει πισω σε μενα με το χ κ ψ προβλημα αυτο που μετραει ειναι να εισαι σωστος επαγγελματιας τωρα να αρχισω να υπογραφω ανεξελεκτα στον καθενα κ ο μι γενητο να γινει κατι κ να τρεχω δεν το θελω ευχαριστω εγω το βραδυ θελω να κοιμαμαι ησυχα!!δυστηχως στον χωρο αυτο υπαρχουν κακοι επαγγελματιες κ λογο αυτου κανει ζημια στον χωρο μας διοτι λογο αυτον δυσφημιζεται το υγραεριο κ βγαινουν κακες εντυπωσεις η ημιμαθια ειναι κακος συμβουλος.....χειροτερεις της αμαθειας αυτοι ειναι η αποψη μου κ οποιος διαφωνει ας μου το τεκμηριωσει τεχνικα οτι τα πραματα δεν ειναι τοσο απλα συμβουλη στους συναδελφους μου μην χαριζεται τις υπογραφες σας μαθαιτε καλα τι κανετε πρωτα κ συνεργαστητε με εναν καλο μαστορα κ τοτε ναι προσοχη συνεργαστητε συναιτεριλικη γιατι αν γινεται υπαλληλοι του χαριζεται την προυπηρεσια που θελει τους 6μηνες κ μετα μεινατε ανεργοι!!!! βεβαια ξερω οτι αν πληρωσεις περνεις κ την αδεια στην ελλλαδα ζουμε αλλα κ εμενα μου δινουν αυριο το χαρτι του χειρουργου ξερω να χειρουργο???? αναρωτιθητε λοιπον κ λιγο. οσο αφορα τα σεμιναρια δυστηχως εκλεισε η λιστα αρχες μαι τελειωνουν απο τον ιουνιο αν βγουν παλι κ αν. αν καποιος θελει να μου απαντησει προσωπικα xouniko@yahoo.gr αυτα κ ευχαριστω γ οσους με διαβασανε
xouniko

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό LPGhostWriter » Τετ 20 Απρ, 2011 17:41

xouniko καλως ηρθες.
Ευχαριστουμε για τις αποψεις σου.

Να σε ρωτησω κατι ομως....
Πως καταφερες να μην βαλεις ουτε μια τελεια σε ολο αυτο το κειμενο?? =))
LPGhostWriter
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό gxalk1970 » Τετ 20 Απρ, 2011 18:07

Η αξία της στίξης...

Στo πλαίσιο ενός κοινωνικού πειράματος σε μια ομάδα 50 ανθρώπων (μισοί-μισοι, άνδρες και γυναίκες) δόθηκε ένα κείμενο και η επιλογή να βάλουν σ' αυτό το κείμενο ένα κόμμα.

Το κείμενο ήταν: "Αν ο άνδρας ήξερε πραγματικά την αξία που έχει η γυναίκα θα πήγαινε στα τέσσερα".

Όλες οι γυναίκες βάλανε το κόμμα μετά από τη λέξη "γυναίκα", όλοι οι άνδρες βάλανε το κόμμα μετά τη λέξη "έχει".
:)) :)) :)) :))
gxalk1970

Δημοσιευσεις: 64

Δημοσίευσηαπό xsaviola28 » Τετ 20 Απρ, 2011 18:21

:lol: :lol: :lol: :lol: πολύ καλό
kia rio 1.4 41000 χμ με lpg 198000 συνολικά
xsaviola28

Δημοσιευσεις: 51

Δημοσίευσηαπό xouniko » Τετ 20 Απρ, 2011 19:21

ευχαριστω κυριε διαχειριστα για το καλωσορισμα! παπαγαλια ε ουτε τελεια βιαζομουν για αυτο το εγραψα στα γρηγορα :D ....να ειστε καλα ολοις σας κ καλη ανασταση σε ολους!
xouniko

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό djtas » Τρί 17 Μάιος, 2011 16:22

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Είμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικος Τ.Ε. και δεν ξέρω αν θα πρέεπι να παρακολουθήσω σεμινάρια ή όχι για να έχω το δικαίωμα υπογραφής στις υπεύθυνες δηλώσεις που κάνουν οι μηχανολόγοι.
Το γνωρίζει κανείς;

Ευχαριστώ!
djtas

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό tanas6 » Τρί 17 Μάιος, 2011 22:22

djtas έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Είμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικος Τ.Ε. και δεν ξέρω αν θα πρέεπι να παρακολουθήσω σεμινάρια ή όχι για να έχω το δικαίωμα υπογραφής στις υπεύθυνες δηλώσεις που κάνουν οι μηχανολόγοι.
Το γνωρίζει κανείς;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα. Για να έχεις δικαίωμα υπογραφής για εγκαταστάσεις υγραερίου στα αυτοκίνητα πρέπει να κάνεις φροντιστήρια 100 ωρών. Κοιτα στο ΚΕΚ Consul. Καλή συνέχεια :thumbup: :wave: .
tanas6

Δημοσιευσεις: 3

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες