Αυτό το thread έχει γίνει λάστιχο, μαστίγιο, πετονιά. Πρέπει να είναι η πιο cult εκτός ορίων συζήτηση που έχω διαβάσει ποτέ και βγάζει αστείρευτο γέλιο! Keep up the good work
Για την υπογραφή που ζητάτε, με βάση τα υποτιθέμενα και εικαζόμενα γεγονότα που θα προκύψουν, υπάρχουν τόσες μεταβλητές που είναι πρακτικά αδύνατο να σου εγγυηθεί κάποιος τι θα γίνει ακριβώς για να βάλει και την υπογραφή του από κάτω. Δε φταίει ούτε ο εγκαταστάτης ούτε το σύστημα 100% για διαφοροποιήσεις. Ξεχνάτε να βάλετε στις παραμέτρους και τη κατάσταση/δεκτικότητα μετατροπών του οχήματος που είναι ο Νο 1 λόγος διαφοροποίησης σε οτιδήποτε πάτε να υπογράψετε. Η μόνη υπογραφή που πρακτικά μπορεί να ζητηθεί όπως το αντιλαμβάνομαι είναι ότι δε θα καεί το σύστημα και ότι δε θα πάρει φωτιά εν κινήσει από τις μετατροπές, δεδομένου ότι θα γίνεται και η συντήρηση στο σύστημα όπως προβλέπεται. Γιατί όπως ζητάτε τέτοιου τύπου υπογραφές από τον εγκαταστάτη, έτσι και ο εγκαταστάτης θα πρέπει να ζητήσει τη δική σας υπογραφή ότι δε θα κάνετε επεμβάσεις, δε θα το σπάτε επίτηδες για να προκαλέσετε βλάβη κτλ κτλ, δηλαδή πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να ελεγχθούν. Εγώ δε θα έβαζα την υπογραφή μου σε κάτι τέτοιες απαιτήσεις γιατί υπάρχουν πολλοί αδαείς τύποι που δεν έχουν ιδέα πως να πηγαίνουν ένα αμάξι με υγραέριο, πόσο μάλλον σε πιο ευαίσθητα μοτέρ που είναι κάτι γνωστό και φυσικά ένας εγκαταστάτης δε μπορεί να κάνει και πολλά σε αυτό πέρα του να βάλει τα προβλεπόμενα. Πως να το κάνουμε δηλαδή, το υγραέριο είναι για οικονομική μετακίνηση με ήπια οδήγηση, τώρα αν κάποιος το βάλει και σπάει το μοτέρ του κανείς δε του φταίει παρά η κεφάλα του. Γιατί να υπογράψω δηλαδή ένα χαρτί που το τι θα γίνει εξαρτάται κυρίως από το πως οδηγάει ο άλλος, που είναι τελείως εκτός ελέγχου του εγκαταστάτη;
Για να μη παρερμηνευτώ, δεν υποστηρίζω κανένα εγκαταστάτη αλλά το concept υπογραφών είναι δύσκολα υλοποιήσιμο. Να το θέσω και πιο απλά, αν θέλεις υπογραφές, η ευθύνη αφορά φυσικά αποκλειστικά και μόνο πιθανές επισκευές που θα προκύψουν από την εγκατάσταση. Λόγω πολυμεταβλητότητας, αν ήμουν εγκαταστάτης θα ζητούσα 5000 ευρώ για κάθε εγκατάσταση με το σκεπτικό ότι αφού είναι αδύνατο να ελέγξω όλες τις παραμέτρους που με εκβιάζει ο υποψήφιος αγοραστής να βάλω την υπογραφή μου και ότι 9 στις 10 εγκαταστάσεις θα είναι μια χαρά στο τέλος και η μία θα βγει προβληματική σε καταναλώσεις/ζημιές κτλ (όχι από λάθος εγκατάσταση αλλά γιατί απλά κάποια πράγματα δεν ελέγχονται πλήρως), θα έχω να σε καλύψω. Θα έβαζες υγραέριο με 5000 ευρώ όμως για να σου δώσω την υπογραφή μου;