maxdore217 έγραψε:fokion έγραψε:Αν κανεις μονο 8.000χλμ το χρονο εισαι σιγουρος οτι θα το αποσβεσεις σε ευλογο χρονικο διαστημα πριν αρχισεις να "κερδιζεις" απο την επενδυση σου?
Δεν ξέρω αν τα βγάλω άμεσα και βέβαια δεν γνωρίζω και το ποσοστό που θα κερδίσω αλλά νομίζω ότι σε 3 χρόνια θα έχω ρεφάρει
Έκανα και μια ψυχτική πριν από λίγο και πήρα τιμή για λοβάτο 900Ε τα έχω κάνει στο μυαλό μου σαλάτα πάντως απότι βλέπω καλό είναι και αυτό έτσι? και έχουν και 2 άτομα με ceed.
maxdore217 έγραψε:Είσαι πολύ σωστός σε αυτά που λες και βέβαια θα περιμένω να γράψεις εντυπώσεις για το αμάξι σου μιας και δεν με πιέζει ακόμα ο χρόνος, αυτό που είπες για αμάξι σαν το δικό μου π.χ. kia με 4000km Θα ήταν το καλύτερο αλλά είναι δύσκολο κάτι τέτοια.
erik34 έγραψε: γιατί όπου ρώτησα μου είπαν ότι το NIGS Zanardi είναι Βουλγάρικο εξολοκλήρου αμφιβόλου ποιότητας και βαπτίζεται ως ιταλικό (στην Ελλάδα εξάλλου ότι δηλώσεις είσαι).
COMPANY PROFILE
North Italy Gas Systems S.r.l. is a company working in the field of LPG and CNG conversions for vehicles.
Thanks to numerous partnerships with leading Italian manufacturers, North Italy Gas Systems S.r.l. is proud to distribute its conversion kits with components 100% Made in Italy.
North Italy Gas Systems S.r.l. uses suppliers with experience in the production of components for converting cars to LPG and CNG, but is also working actively on developing or improving some components together with its suppliers’ R&D experts.
elias34 έγραψε:Εδώ το λένει οι ίδιοι εγκαταστάτες που μπαίνουν στο forum ότι είναι βουλγάρικο, δεν το λέω μόνο εγώ.
Εξάλλου απ'οτι πληροφορήθηκα κυκλοφορεί και brc βουλγάρικο με διαφορά τιμής 100-150 ευρώ (μου το είπε ο συνεργειάς μου-ας μας το πει με σιγουριά και ο lpgas αν το γνωρίζει).
Τώρα αν η έδρα της εταιρίας είναι στην Ιταλία, άλλο αυτό.
Πάντως ποιοτικά δεν έχει καμία σχέση με άλλα kit ιταλικά σε όλα (από σωληνώσεις μέχρι ηλεκτρονικά μέρη).
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες
|
|
|