Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Γραπτή εγγύηση

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Γραπτή εγγύηση

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Σάβ 01 Μαρ, 2014 19:48

Αφού δε κατάλαβα τι λέτε καλώς.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 01 Μαρ, 2014 21:45

Μόλις έφτασα επαρχία και διαβάζω το τι γράφετε και βλεπω οτι μονο φάουλ δεν είμαι ..

Λοιπον. Αθηνα πατρα με 22 ευρω είχα πολυ καιρο να κάνω με το jeep 3.7 για 220 χιλ 28 λιτρα με υγραεριο απο την καβαλας ...

Που σε Αντώνη jeep 2003 KJ 3.7 με 17-18 λιτρα στην πόλη καίει έξω 11-12 λιτρα βενζινη ... Όχι με το δικο σου συν 35-40 % αύξηση ..

Τα 2 χιλιαρικα ΦΥΣΙΚΑ εινσι μονο το κιτ για το αμαξι σου ...

Prins VSI 2.0 ΚΕΙΗΙΝ brown 65 άλογα ανα κυλινδρο valve care 4 hole δεξαμενη που να ξέρεις εσυ τι εινσι !! . Μπουζι LPG Bosch ....

Και Τζάμπα ειναι στη Γερμανία θα το πληρώσεις 3500 € ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πιστοποίηση R 115 όχι R 67 για να περάσεις ΚΤΕΟ στην Ευρωπη ...

Φυσικα το ιδιο αποτέλεσμα θα εχεις και με 900 ευρω με ΦΠΑ η 730 € χωρις ΦΠΑ με το ΑΕΒ OBD & BLUE HANA αλλα για σένα μονο ... Prins .. Να δεις οτι ο αέριος παει μια χαρα μεχρι 1 bar πιεση στην τουρμπίνα σου...

Εγγύηση σε οτι θες με Ολλανδό μηχανολόγο οτι οτιδήποτε συμβει και προέρχεται απο το υγραεριο καλύπτεται πλήρως !!

Τα υπόλοιπα στα επιστρέφω .. Διοτι δεν πρόκειται να έρθεις τη Τρίτη με το δικηγόρο σου ..Η απεγκαταστση του κιτ σου ΔΩΡΕΑΝ ..
Τελευταία επεξεργασία από Qgas και Κυρ 02 Μαρ, 2014 12:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 01 Μαρ, 2014 21:59

fokion έγραψε:Qgas εισαι φαουλ

Πως και δε πρεπει να δινεις ΚΑΙ ΕΣΥ γραπτη εγγυηση για αυτα που λες?????

Πως δινουν ολοι αυτοι που μας πουλανε
εκκεντροφορους που δινουν 15 αλλογα
ελαφρωματα σε διαφορα σημεια αλλα τοσα
σφυρηλατα πιστονια ελαυρωμενες μπιελες ενας Θεος ξερει ποσα...
χταποδια που δινουν αλλα 10
προγραμματα που δινουν τουλαχιστον 20
τουρμπινες απο σκανια που δινουν 100+
καταλυτες που δινουν αλλα 5

γραπτα δε μας τα δινουν ολοι αυτοι ????? ε???????? τι ειπατε?????? δε δινουν.......????

Εγγύηση γραπτή Φωκίωνα εινσι ο πλάγιος τρόπος .. Με πολλές τρύπες ο λόγος και η εργασία και η σωστη τιμολόγηση που αναγράφει αναλυτικά τα υλικα εινσι η τίμια λυση.... Ξέρεις ποσο ευκολο εινσι να στρίψει ο μηχανικος δια του αραβωνος ; Για πλάκα σου αλλάζει το μισο αμαξι χωρις να πάρεις χαμπάρι !! ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 01 Μαρ, 2014 22:10

dimoskats έγραψε:Γραπτή εγγύηση...=2000€!!! Χαχαχαχα...καλό!!!
Και μετά κράζετε όποιον δίνει δωρεάν γραπτή εγγύηση στους πελάτες του με σαφείς όρους γιατί δήθεν είναι καταχρηστικοί και τα λοιπά και σας τρώει την πελατεία!!! Ευτυχώς τα κορόιδα άρχισαν και τελειώνουν και όλοι ψάχνουν την εξασφάλιση που παρέχει η γραπτή εγγύηση και όχι λόγια του αέρα....

Άστο εσυ ρε φίλε . Κράτα τη γραπτή εγγύηση αγκαλιά . Σου εύχομαι πραγματικά να μην την χρειαστείς ..

Η εγγύηση που εχεις εχει αλλάξει γύρω στις 50 φορες .. Οι όροι η διάρκεια κτλ ..

Ξέρεις οτι καμιά μάρκα αυτοκίνητου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων... δεν δίνει εγγύηση στην Ελλαδα στις τρόμπες πετραιλσιου ; Φταιει πάντα το καύσιμο .. Το πολυ βιοντίζελ κτλ ..

Το διο συμβαινει και και αλλου καθημερινά στα υγραεριοκινητα .... Μην χάσεις το σερβις των 90 € διοτι παει η εγγύηση ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 01 Μαρ, 2014 22:10

dimoskats έγραψε:Γραπτή εγγύηση...=2000€!!! Χαχαχαχα...καλό!!!
Και μετά κράζετε όποιον δίνει δωρεάν γραπτή εγγύηση στους πελάτες του με σαφείς όρους γιατί δήθεν είναι καταχρηστικοί και τα λοιπά και σας τρώει την πελατεία!!! Ευτυχώς τα κορόιδα άρχισαν και τελειώνουν και όλοι ψάχνουν την εξασφάλιση που παρέχει η γραπτή εγγύηση και όχι λόγια του αέρα....

Άστο εσυ ρε φίλε . Κράτα τη γραπτή εγγύηση αγκαλιά . Σου εύχομαι πραγματικά να μην την χρειαστείς ..

Η εγγύηση που εχεις εχει αλλάξει γύρω στις 50 φορες .. Οι όροι η διάρκεια κτλ ..

Ξέρεις οτι καμιά μάρκα αυτοκίνητου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων... δεν δίνει εγγύηση στην Ελλαδα στις τρόμπες πετραιλσιου ; Φταιει πάντα το καύσιμο .. Το πολυ βιοντίζελ κτλ ..

Το διο συμβαινει και και αλλου καθημερινά στα υγραεριοκινητα .... Μην χάσεις το σερβις των 90 € διοτι παει η εγγύηση ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Κυρ 02 Μαρ, 2014 03:03

Ενώ εσύ που για γραπτή εγγύηση ζητάς τα μαλλιοκέφαλά μας είσαι καλύτερος???
Προφορικά "εγγυάσαι" τα πάντα αλλά για γραπτή εγγύηση ούτε λόγος....
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΜΠΡΑΒΟ...αρε νεοέλληνα...

Τουλάχιστον για την γραπτή εγγύηση για να αλλάξουν οι όροι πρέπει να σε ενημερώσει εκ νέου ενυπόγραφα, διαφορετικά ισχύει ότι αναγράφεται στη σύμβαση και αρμόδια για όποια διαφορά είναι τα αστικά δικαστήρια!
Όσο "θάβετε" όσα δεν φτάνετε τόσο εκτίθεστε...
Σπάω πολύ πλάκα μαζί σας τελευταία....
Keep walking.... :lol: :lol: :lol:
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 02 Μαρ, 2014 07:58

Ότι πληρώσης παίρνης.
Εγώ που πλήρωσα το σύστημα 650 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ξέρω και τις δυνατότητές του.Οδήγηση μέχρι 3000 στροφές.
Αν το πλακώσω και το πάω στα κόκκινα και πάρω σε 3-4 χιλιάδες χιλιόμετρα καπάκια και βαλβίδες στα χέρια θα πάω
να ζητήσω τα ρέστα από τον εγκαταστάτη? Θα μου πει όταν τόβαζες σου τα εξήγησα.Μου ζήτησες φτηνό σύστημα με
την προυποθεση ότι η οδήγησή σου πάντα θα είναι ήπια.
Σου είχα πει ότι αν θες να οδηγάς στα κόκκινα πρέπει να βάλουμε πάνω ένα πιο αξιόπιστο άρα και πιο ακριβό κιτ.

Οπότε πιστεύω ότι ο Qgas για να δώσει την εγγύηση που ζητάει ο πελάτης σωστά και θα πάει στο πιο ακριβό και
αξιόπιστο κιτ και όχι στο φτηνιάρικο γιατί δεν είναι σίγουρος πως θα το δουλέψει ο πελάτης.

Έτσι είναι βρε παιδιά είναι σα να πάμε να πάρουμε από ένα μαγαζί φτηνή κινέζικη ηλεκτρική συσκευή και να ζητάμε να
νάχει την ίδια εγγύση με μία γιαπωνέζικη η οποία έχει τη διπλή και τριπλή τιμή. :lol: :lol:

Γίνεται.?? :D
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 02 Μαρ, 2014 10:38

dimoskats έγραψε:Ενώ εσύ που για γραπτή εγγύηση ζητάς τα μαλλιοκέφαλά μας είσαι καλύτερος???
Προφορικά "εγγυάσαι" τα πάντα αλλά για γραπτή εγγύηση ούτε λόγος....
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΜΠΡΑΒΟ...αρε νεοέλληνα...

Τουλάχιστον για την γραπτή εγγύηση για να αλλάξουν οι όροι πρέπει να σε ενημερώσει εκ νέου ενυπόγραφα, διαφορετικά ισχύει ότι αναγράφεται στη σύμβαση και αρμόδια για όποια διαφορά είναι τα αστικά δικαστήρια!
Όσο "θάβετε" όσα δεν φτάνετε τόσο εκτίθεστε...
Σπάω πολύ πλάκα μαζί σας τελευταία....
Keep walking.... :lol: :lol: :lol:

Τωρα πλάκα μου κάνεις εγω δίνω εγγύηση στα κιτ των 730 € που θα κόστιζε η μετατροπη του οκταβια τουρμπο ., στον συγκεκριμένο ζητάω τόσα γιατι η έλειψη εμπιστοσύνης και το θαψιμο όλων πλην του κιτ που φοράει και η απαξίωση του υγραεριου σε σχεση με το αμαξι του πρεπει να πληρωθεί .. Τότε θα καταλάβει οτι δεν γράφουμε για να κάνουμε μόστρα αναφέρω οτι το αυτοκίνητο του δουλευει άψογα με ΑΕΒ με 730 € κιτ με τοποθέτηση χωρις κιτ με οικονομία συν 15-20 % πανω απο την καταναλωση βενζινης ανάλογα με το καύσιμο και με εγγυσης σωστη λειτουργιας του συστήματος .. Ασε τα νεοέλληνα διοτι εσυ εινσι ο μοναδικός που πήγες σε λαστιχα άντε ψυκτικο να βάλεις υγραεριο για την εγγύηση τοσο ... ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ είσαι .. Ποια αστικά δικαστήριο; Σε 10 χρονια θα εχει αλλάξει 47 εταιριες ο οπως εχει αλλάξει 37 μεχρι στιγμής ... Άντε βρες τον μετα είσαι ντιπ για ντιπ ; Επαναλαμβάνω πανω απο 50 αυτοκινητα μετρημένα εχω επισκευάσει εγω με εγγγυση 15 ετών αν προσέξεις θα δεις στις φωτο μου .... το ανάγλυφο ταμπελάκι με τη φίρμα .. Η φιλιοσοφια ειναι πιο ακριβός ο δηκηγορος απο την επισκευή αλλού ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 02 Μαρ, 2014 10:49

Παππού εξηγώ του λόγους παραπάνω γιατι το κάνω στον Αντώνη οκταβια λογω της απαξίωσης γενικα όλων των κιτ και του υγραεριου ....

φυσικα και δίνω εγγυση καλής λειτουργίας 2 ετών ή 50.000 χιλ σε ολα τα κιτ ανεξάρτητου τιμής .. Οι πελάτες μου με 80 - 100 -130 χιλ χιλιόμετρα με υγραεριο έχουν ακόμα εγγυση στη διετία στα υλικα και βασικά σε ενα μικρο συνεργειο οπως το δικο μας η εγγύηση εινσι η γνωριμία του πελάτη και η καλη λειτουργια με οικονομία του αμάξιου του αναξαρτητου τιμης ..

Όχι μονο στο υγραεριο σε ολα .. Θα σου πω προχθές εξουσιοδοτημένο μερσεντες θα χρέωνε πελάτη μου με εξακυλινδρο 890 € για αντικατάσταση μπεκ βενζινης του τα καθάρισα με 100 € .. Που του είχαν καθαρίσει στο εξουσιοδοτημένο και είχε σκάσει αλλα 180 € ..... Έφυγε κουνώντας το κεφαλι λέγοντας πήγαμε στο γκαζά να φτιάξουμε την βενζινη !!!

Δεν εχει να κανει με φθηνο η ακριβο εχει να κανει με το οτι πισω σπο τα ψιλά γράμματα κρύβεται η κοροϊδία ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 02 Μαρ, 2014 11:44

Μη μου τα λες εμένα.Πες τα σε κάποιους που πήγαν και έκαναν την εγκατάσταση σε κάποιους ανίδεους .
Και παραπάνω την πλήρωσαν και σωστή δουλειά δεν έκαναν.Εγώ επειδή δεν βαριέμαι έψαξα πολύ πέρασα πάνω
από 10 συνεργεία - εγκακαταστάτες ,από τους οποίους οι πιό πολύ κατά την γνώμη κάθε άλλο παρά από εγκαταστάτες
υγραερίου ήταν.

Εμπιστεύτηκα αυτόν που μου είπε το ένστικτό μου και δεν μετάνοιωσα.
Ούτε εγγύηση του ζήτησα να υπογράψει παρά μόνο ο λόγος του και ο δικός μου.Αν μου υπέγραφε εγγύηση και
πάθαινα ζημιά τι θα γινόταν.Είχα λεφτά να πληρώνω σε δικηγόρους να τον πάω σε αστικά δικαστήρια.Εδώ βάλαμε
υγραέριο να γλυτώνουμε 40-50 ευρώ στα 1000 χιλιόμετρα,είχαμε 500άρες να τον πληρώνουμε σε κάθε εμφάνιση.??

Γιαυτό λέω και ξαναλέω παιδιά μην εμπιστεύεστε τον κάθε τυχάρπαστο και τον κάθε ανίδεο και καιροσκόπο.
Κάντε σωστή έρευνα αγοράς και βρέστε πρώτα ένα καλό εγκαταστάτη και μετά μαζί του θα επιλέξετε το σύστημα
που ταιριάζει στο υτοκίνητό σας και δεν θα μετανοιώσετε.

Να σας πω τι έπαθε ο κουνιάδος μου.Είχαμε πάει μαζί στον ίδιο εγκαταστάτη και φτιάξαμε τα αυτοκίνητα τα οποία
μέχρι σήμερα δουλεύουν άψογα τόσο το δικό μου όσο και το δικό του.
Μετά από 6 μήνες πήγε της γυναίκας του και το έκανε μετατροπή με την ίδια τιμή αλλού επειδή του έκαναν 12 δόσεις.
Βαράει το κεφάλι του Όλο στο συνεργείο τόχει για ρυθμίσεις και σωστά δεν δούλεψε ποτέ όπως το δικό μου και το
δικό του.
Έχει εγγύηση αλλά τι να την κάνει.??? Δεν πρόκειται να βρει ούτε λεφτά ούτε άκρη. :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες