Valsam
Πιστωτική δεν είχα ποτέ ούτε πρόκειται να βγάλω γιατί νταβατζήδες στο κεφάλι μου δεν βάζω.
Έχω φράγκα στην τσέπη αγοράζω, δεν έχω περιμένω όταν θα έχω.
Και όταν αγοράζης με μετρητά να ξέρης ότι πάντα θάχης στην τσέπη,σε αντίθεση με αυτούς που αγοράζουν με
κάρτα που πολές φορές είναι άφραγκοι,γιατί κάνης τα κουμάντα σου.
Και είναι μεγάλη υπόθεση το κουμάντο.
Εγώ έχω καβάντζα 1.000 ευρώ σε περίπτωση που κάψω βαλβίδες να πάω να τις φτιάξω.Μπορεί να μην μου
χρειαστούν ποτέ αλλά θα είναι εκεί στην καβάντζα.
Το κάθε κορόιδο ας πάει στην τράπεζα να πάρει δάνειο 15.000 ευρώ να το πληρώσει με τους τόκους 18.000
και να λέει ότι πήρε καινούργιο πετρελαιοκίνητο το οποίο δεν του προσφέρει τίποτε παραπάνω από το δικό
μου στο οποίο έχω δώσει 650 ευρώ άντε αν μου κάψει και βαλβίδες 1.650 για το λιγότερο 5 χρόνια.
Ο άλλος ας πληρώνει μόνο νταβατζηλίκι 3.000 ευρώ για τόκους συν το κεφάλαιο για 5 χρόνια και στην ουσία
να έχει το ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου.
Εγώ έτσι το βλέπω μου αρέσει και το γουστάρω και σε λίγο την κάνω βόλτα για λουτράκι να πάρω και ξινό
τραχανά για την εγγονούλα μου,γιατί της αρέσει πολύ.
Καλημέρα και χαμογέλα λίγο η ζωή είναι λίγη,άμα τι μιζεριάζουμε με το σκεπτικό ότι μπορεί να κάψουμε βαλβίδες
(εγώ τις έχω κάψει προ πολλού όχι του αυτοκινήτου τις άλλες} θα πεθάνουμε νωρίτερα και θα κοροιδεύουν.
Θα λένε ότι αυτός πήγε από βαλβίδες.