Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πόσα χλμ έχουμε κάνει με το αυτοκίνητό μας κινούμενοι με LPG

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Πόσα χλμ έχουμε κάνει με το αυτοκίνητό μας κινούμενοι με

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 28 Φεβ, 2015 10:52

Ρε maevius θα σταματησεις επιτελους τις μ@λακιες και τις ειρωνειες?
Τιποτα απολυτος δεν προσφερεις σε οποιαδιποτε συζητηση εδω μεσα παρα μονο γλυψιμο σε αυτυς που ειναι ικανοποιημενοι υγραεριοκινητοι και ειρωνεια σε οποιον πει κατι κακο για το υγραεριο,μου φαινετε εχει δικιο ο kyriak τελικα οτι κατι παιζει με σενα και το υγραεριο σαν νταλαβερι γενικα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 28 Φεβ, 2015 11:29

valsam έγραψε:Ρε maevius θα σταματησεις επιτελους τις μ@λακιες και τις ειρωνειες?
Τιποτα απολυτος δεν προσφερεις σε οποιαδιποτε συζητηση εδω μεσα παρα μονο γλυψιμο σε αυτυς που ειναι ικανοποιημενοι υγραεριοκινητοι και ειρωνεια σε οποιον πει κατι κακο για το υγραεριο,μου φαινετε εχει δικιο ο kyriak τελικα οτι κατι παιζει με σενα και το υγραεριο σαν νταλαβερι γενικα!

Εσύ ποτε θα σταματήσεις να γραφείς και να γραφείς και να γραφείς......................ειρωνίες ναι (τα θέλει ο κ.....ος σου μ@λ@κιες εχεις αναλάβει εργολαβία)
Αλήθεια εσύ τι προσφέρει στη συζήτηση;;;;;;; Σελίδες φλυαριας.......
Όσο για το αν έχει δίκιο και ποιος οποτε θες απο κοντά να δουμε ποιος έχει σχέση με τι και ποιος όχι........ευκολο είναι......
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Σάβ 28 Φεβ, 2015 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 28 Φεβ, 2015 11:30

papoys έγραψε:Valasm εσύ δεν πρόκειται τα καταλάβης ποτέ ότι κάποιος σαν εμένα με 650 ευρώ έχει άλλο αμάξι.
Έχει αλλάξει η ψυχολογία του,δεν έχει κόμπλεξ να μπεί και να κάνει 400-500 χιλιόμετρα.
Χαίρεται όπως εγώ ή ο παραπάνω συμφουρμίτης, βάζει μέσα την οικογένειά του (αυτός έχει και σκύλο και
ζηλεύω) :lol: και πάει στο εξοχικό του,που πριν είχε πιάσει μούχλα από την κλεισούρα,γιατί με τη βενζίνα
τον έβλεπε κάθε Χριστούγεννα,Πάσχα και Δεκαπενταύγουστο.
Μετά δεν φοβάται να πάει στον πρατηριούχο και να πεί φούλαρέ το,γιατί θα πληρώσει 30 ευρώ και όχι 60.
Τώρα αν το αμάξι του βγει ευαίσθητο,σαν τη Μάρθα Βούρτση, ;) και κάψει βαλβίδες εισαγωγής ή εξαγωγής,
προσωπικά δεν ξέρω ποιές καίει ούτε με νοιάζει :lol:,χέστηκε η φοράδα σταλώνι,θα πάει να δώσει ένα
χιλιαρικάκι και θα τις φτιάξει καινούργιες.
Και θα έχει πάλι ένα καινούργιο αμαξάκι με 650 ή με 1.650 ευρώ,αν είναι και γκαντέμης για το οποίο αν
πήγαινε να αγοράσει πετρέλαιο ήθελε πάνω από 20.000 ευρώ.
Γιατί να κάθεται να κλαίει,μήπως λέω μήπως του κάψει βαλβίδες.
Έχω κάνει ήδη 42.000 χιλιόμετρα και το κέρδος μου είναι πάνω από 2.000 ευρώ.
Αν τις κάψει θα πάω να βάλω καινούργιες και πάλι θάχω καινούργιο και αξιόπιστο αμαξάκι χωρίς να θέλω
να δώσω για ένα παρόμοιο πάνω από 20.000 ευρώ.

Υ.Γ. Όσο για το φίλο που έχει σκύλο, του λέω πως εγώ στο εξοχικό έχω τέσσερις γάτες,οι οποίες φροντίζουν
να με απαλάσουν από ενοχλητικά φίδια και ποντίκια. 8-)
Προσπάθησα και παλιά με τη βενζίνα αλλά δεν μου στέριωναν,γιατί με έβλεπαν μόνο στις παραπάνω γιορτές
που ανέφερα τις έκοβε η πείνα και την εκαναν για καλίτερα αφεντικά,ή γειτονιά με πολλούς σκουπιδοτενεκέδες
και φρέσκα σκουπίδια. :lol:

Παπου πιστωτικη καρτα εχεις η ειχες ποτε σου?
Παπου ωραια ειναι και να ψωνιζεις με πιστωτικη καρτα και δεν χρειαζετε να δωσεις μια σε μετρητα μπροστα αλλα μολις ερθει το χαρτακι σπιτι και δεν υπαρχουν και τα λεφτα για την αποπληρωμη και αρχιζουν και τρεχουν κατι 22% τοκοι,εκει να δεις γουστα!
Τον νου σου λοιπον μην γινει σαν την πιστωτικη καρτα το υγραεριο στο αυτοκινητο ,και η γκαντεμια δεν εχει τιποτα να κανει με το VSR oλα αργα η γρηγορα θα βγαλουν με υγραεριο το θεμα ειναι οπως σου ξαναπα οτι ακομη και με 100,000 χλμ με υγραεριο φιλος δεν ειχε κανενα κερδος τελικα!
Υπαρχουν και ατομα που μενουν σε περιοχες με φθηνη τιμη υγραεριουμ χουν αυτοκινητα ανθεκτικα στο υγραριο και εχουν κανει 100,000+ χλμ με αυτο και εχουν οφελος απο την υγραεριοκινηση,γι'αυτους δεν μπορω να πω τιποτα,εχουν κανει εξοικονομιση,εσυ συγκατα΄λεγεσε σε αυτο το γκρουπ.με μολις 40,000 χλμ??????
Γιαυτο λοιπον φτασε πρωτα στον τερματισμο και μετα ανοιξε τις σαμπανιες ,εσυ βιαζεσαι φιλε,σου το ξαναλεω το εχω ξαναδει το εργο αυτο,δηλ. το φιλαρακι οπου στεκοταν εξυμνουσε το υγραεριο εν'αντιθεση με εμενα ,τωρα μου λεει " ποσσο δικιο ειχες φιλαρακι"!!!!!!
valsam

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 28 Φεβ, 2015 11:35

valsam έγραψε:
papoys έγραψε:Valasm εσύ δεν πρόκειται τα καταλάβης ποτέ ότι κάποιος σαν εμένα με 650 ευρώ έχει άλλο αμάξι.
Έχει αλλάξει η ψυχολογία του,δεν έχει κόμπλεξ να μπεί και να κάνει 400-500 χιλιόμετρα.
Χαίρεται όπως εγώ ή ο παραπάνω συμφουρμίτης, βάζει μέσα την οικογένειά του (αυτός έχει και σκύλο και
ζηλεύω) και πάει στο εξοχικό του,που πριν είχε πιάσει μούχλα από την κλεισούρα,γιατί με τη βενζίνα
τον έβλεπε κάθε Χριστούγεννα,Πάσχα και Δεκαπενταύγουστο.
Μετά δεν φοβάται να πάει στον πρατηριούχο και να πεί φούλαρέ το,γιατί θα πληρώσει 30 ευρώ και όχι 60.
Τώρα αν το αμάξι του βγει ευαίσθητο,σαν τη Μάρθα Βούρτση, ;) και κάψει βαλβίδες εισαγωγής ή εξαγωγής,
προσωπικά δεν ξέρω ποιές καίει ούτε με νοιάζει ,χέστηκε η φοράδα σταλώνι,θα πάει να δώσει ένα
χιλιαρικάκι και θα τις φτιάξει καινούργιες.
Και θα έχει πάλι ένα καινούργιο αμαξάκι με 650 ή με 1.650 ευρώ,αν είναι και γκαντέμης για το οποίο αν
πήγαινε να αγοράσει πετρέλαιο ήθελε πάνω από 20.000 ευρώ.
Γιατί να κάθεται να κλαίει,μήπως λέω μήπως του κάψει βαλβίδες.
Έχω κάνει ήδη 42.000 χιλιόμετρα και το κέρδος μου είναι πάνω από 2.000 ευρώ.
Αν τις κάψει θα πάω να βάλω καινούργιες και πάλι θάχω καινούργιο και αξιόπιστο αμαξάκι χωρίς να θέλω
να δώσω για ένα παρόμοιο πάνω από 20.000 ευρώ.

Υ.Γ. Όσο για το φίλο που έχει σκύλο, του λέω πως εγώ στο εξοχικό έχω τέσσερις γάτες,οι οποίες φροντίζουν
να με απαλάσουν από ενοχλητικά φίδια και ποντίκια. 8-)
Προσπάθησα και παλιά με τη βενζίνα αλλά δεν μου στέριωναν,γιατί με έβλεπαν μόνο στις παραπάνω γιορτές
που ανέφερα τις έκοβε η πείνα και την εκαναν για καλίτερα αφεντικά,ή γειτονιά με πολλούς σκουπιδοτενεκέδες
και φρέσκα σκουπίδια.

Παπου πιστωτικη καρτα εχεις η ειχες ποτε σου?
Παπου ωραια ειναι και να ψωνιζεις με πιστωτικη καρτα και δεν χρειαζετε να δωσεις μια σε μετρητα μπροστα αλλα μολις ερθει το χαρτακι σπιτι και δεν υπαρχουν και τα λεφτα για την αποπληρωμη και αρχιζουν και τρεχουν κατι 22% τοκοι,εκει να δεις γουστα!
Τον νου σου λοιπον μην γινει σαν την πιστωτικη καρτα το υγραεριο στο αυτοκινητο ,και η γκαντεμια δεν εχει τιποτα να κανει με το VSR oλα αργα η γρηγορα θα βγαλουν με υγραεριο το θεμα ειναι οπως σου ξαναπα οτι ακομη και με 100,000 χλμ με υγραεριο φιλος δεν ειχε κανενα κερδος τελικα!
Υπαρχουν και ατομα που μενουν σε περιοχες με φθηνη τιμη υγραεριουμ χουν αυτοκινητα ανθεκτικα στο υγραριο και εχουν κανει 100,000+ χλμ με αυτο και εχουν οφελος απο την υγραεριοκινηση,γι'αυτους δεν μπορω να πω τιποτα,εχουν κανει εξοικονομιση,εσυ συγκατα΄λεγεσε σε αυτο το γκρουπ.με μολις 40,000 χλμ??????
Γιαυτο λοιπον φτασε πρωτα στον τερματισμο και μετα ανοιξε τις σαμπανιες ,εσυ βιαζεσαι φιλε,σου το ξαναλεω το εχω ξαναδει το εργο αυτο,δηλ. το φιλαρακι οπου στεκοταν εξυμνουσε το υγραεριο εν'αντιθεση με εμενα ,τωρα μου λεει " ποσσο δικιο ειχες φιλαρακι"!!!!!!

Εγώ ρε valsam έχω 90.000 χλμ με αέριο στο ενα και 50.000 στο αλλο βάζω φθηνό υγραέριο ΠΑΝΤΑ λόγω περιοχης χωρίς θεματα και έχω αποσβεσει 3 φορες το ενα και κοντευω 2 στο άλλο και κερδίζω δίπλα με 2 αυτοκινητα...........
Σε ποσά ποστ το έχω γραψει;;;;;;
ΑΣΕ λοιπον τις γενικευσεις και τους γνωστούς γιατί κανεις σαν εγκατάστασης που διαφημίζει το κιτ του απο την ανάποδη....το πιασαμε......είχες θέμα με το υγραέριο και μοιράζεται την ασχετοσυνη σου 24/7 στο φόρουμ............................μας τα @@
Το οτι μένεις Θεσνική εχεις ακριβό υγραέριο και επάθες ζημιά περαστικά σου.....γιατί πρεπει οι υπόλοιποι ντε και καλα να ψοφήσει η κατσίκα τους;;;;;;;;
Και όταν και αμα ψοφήσει το γάλα που έβγαλε μπορεί να φτανει.........
Μπαινω στο φόρουμ μετα απο 2 μηνες και διαβάζω τα ίδια και τα ιδια που εγραφες πριν ενα χρονο.............
Ευχάριστουμε για την προσφορά σου στο φόρουμ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ....το πολύ το κυριελεησον το βαριεται και ο παππάς...
Νισααααφιιιιι
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 28 Φεβ, 2015 12:12

Valsam
Πιστωτική δεν είχα ποτέ ούτε πρόκειται να βγάλω γιατί νταβατζήδες στο κεφάλι μου δεν βάζω.
Έχω φράγκα στην τσέπη αγοράζω, δεν έχω περιμένω όταν θα έχω.
Και όταν αγοράζης με μετρητά να ξέρης ότι πάντα θάχης στην τσέπη,σε αντίθεση με αυτούς που αγοράζουν με
κάρτα που πολές φορές είναι άφραγκοι,γιατί κάνης τα κουμάντα σου.
Και είναι μεγάλη υπόθεση το κουμάντο.
Εγώ έχω καβάντζα 1.000 ευρώ σε περίπτωση που κάψω βαλβίδες να πάω να τις φτιάξω.Μπορεί να μην μου
χρειαστούν ποτέ αλλά θα είναι εκεί στην καβάντζα.
Το κάθε κορόιδο ας πάει στην τράπεζα να πάρει δάνειο 15.000 ευρώ να το πληρώσει με τους τόκους 18.000
και να λέει ότι πήρε καινούργιο πετρελαιοκίνητο το οποίο δεν του προσφέρει τίποτε παραπάνω από το δικό
μου στο οποίο έχω δώσει 650 ευρώ άντε αν μου κάψει και βαλβίδες 1.650 για το λιγότερο 5 χρόνια.

Ο άλλος ας πληρώνει μόνο νταβατζηλίκι 3.000 ευρώ για τόκους συν το κεφάλαιο για 5 χρόνια και στην ουσία
να έχει το ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου.

Εγώ έτσι το βλέπω μου αρέσει και το γουστάρω και σε λίγο την κάνω βόλτα για λουτράκι να πάρω και ξινό
τραχανά για την εγγονούλα μου,γιατί της αρέσει πολύ.

Καλημέρα και χαμογέλα λίγο η ζωή είναι λίγη,άμα τι μιζεριάζουμε με το σκεπτικό ότι μπορεί να κάψουμε βαλβίδες
(εγώ τις έχω κάψει προ πολλού όχι του αυτοκινήτου τις άλλες} θα πεθάνουμε νωρίτερα και θα κοροιδεύουν. 8-)
Θα λένε ότι αυτός πήγε από βαλβίδες. :lol: :wave:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό gkal » Σάβ 28 Φεβ, 2015 13:42

Ο παππούς τα είπε όλα! Εγώ σε λίγο θα κάνω απόσβεση και το αυτοκίνητο! :)
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 28 Φεβ, 2015 14:05

papoys έγραψε:Valsam
Πιστωτική δεν είχα ποτέ ούτε πρόκειται να βγάλω γιατί νταβατζήδες στο κεφάλι μου δεν βάζω.
Και όταν αγοράζης με μετρητά να ξέρης ότι πάντα θάχης στην τσέπη,σε αντίθεση με αυτούς που αγοράζουν με
Εγώ έχω καβάντζα 1.000 ευρώ σε περίπτωση που κάψω βαλβίδες να πάω να τις φτιάξω.Μπορεί να μην μου
χρειαστούν ποτέ αλλά θα είναι εκεί στην καβάντζα.
Το κάθε κορόιδο ας πάει στην τράπεζα να πάρει δάνειο 15.000 ευρώ να το πληρώσει με τους τόκους 18.000
και να λέει ότι πήρε καινούργιο πετρελαιοκίνητο το οποίο δεν του προσφέρει τίποτε παραπάνω από το δικό
μου στο οποίο έχω δώσει 650 ευρώ άντε αν μου κάψει και βαλβίδες 1.650 για το λιγότερο 5 χρόνια.

Ο άλλος ας πληρώνει μόνο νταβατζηλίκι 3.000 ευρώ για τόκους συν το κεφάλαιο για 5 χρόνια και στην ουσία
να έχει το ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου.

Εγώ έτσι το βλέπω μου αρέσει και το γουστάρω και σε λίγο την κάνω βόλτα για λουτράκι να πάρω και ξινό
τραχανά για την εγγονούλα μου,γιατί της αρέσει πολύ.

Καλημέρα και χαμογέλα λίγο η ζωή είναι λίγη,άμα τι μιζεριάζουμε με το σκεπτικό ότι μπορεί να κάψουμε βαλβίδες
(εγώ τις έχω κάψει προ πολλού όχι του αυτοκινήτου τις άλλες} θα πεθάνουμε νωρίτερα και θα κοροιδεύουν. 8-)
Θα λένε ότι αυτός πήγε από βαλβίδες. :lol: :wave:

Θεος!!!!!!!!!!!!!!

Πληρος αντιληπτο το νοημα αυτου που λες αν και το "τραβηξες" λιγο απο τα μαλια...
Οκ δε λεω καλο το αυτοκινητο του 96 (σου και μου ) αλλα σαν 2010 + δεν ειναι...
Αλλα οπως ειπα εγω τουλαχιστον καταλαβα τι εννοεις....
Ειδικά εγω που συγχρονο αυτοκινητο που να μου βγαζει ΚΑΙ τα γουστα μου δεν υπαρχει...
( Δηλαδη υπαρχει αλλα μη συζητησουμε ποσο εχει αγορά και συντηρηση και ασφαλεια και τελεη κ.λ.π. κ.λ.π. )
Οσο για τους πετρελαιους????
Οπως λεγαμε και για το υγραεριο ασε να γραψουν πρωτα χιλιομετρα και βλεπουμε...
Γιατι τα φιλτρα dpf εχουν αρχισει να δυαματρυρονται.... και δεν ειναι "μια και εξω" οπως με τις βαλβιδες αν βαλεις καλες... ειναι καθε τοσο..... κι απο οτι εχω ακουσει μιλαμε για ιδιο κοστος με επισκευη κεφαλης ( ναι αν δε πας στο συνεργειο που κοβει κολους)
Και εχεις πληρωσει και 20 χιλιαρικα για καινουργιο αμαξι.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό tripas » Σάβ 28 Φεβ, 2015 14:23

Φίλε valsam βλέπω ότι έχεις 1300 τόσα post.
Μεροκάματα αν τα έκανες θα αγόραζες καινούργιο mitsubishi βενζινοκίνητο, θα είχες το κεφαλάκι σου ήσυχο και θα έμεναν και πέντε φράγκα στην τσέπη για βενζίνες.
Και για να είμαι και ρεαλιστής με τόσα post κακώς έβαλες υγραεροκίνηση κόβεις κανενα χιλιόμετρο έξω ή μόνο εδώ μέσα?
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 28 Φεβ, 2015 18:31

papoys έγραψε:Valsam

Kανεις κουμαντο λοιπον αμα κερδιζεις με το υγραεριο π.χ για τρια τεσσερα χρονια και μετα μολις εχεις κανει αποσβεση το συστημα και εχεις βγαλει και ενα χιλιαρικο κερδος αναγκαστεις να ξαναχωσεις το χιλιαρικο του κερδους για να φτιαξεις το αυτοκινητο?
Τι διαφορα εχει λοιπον αυτο απο την πιστοτικη καρτα που τοσο σιχαινεσαι?
Αυτο ρωταω, και μακαρι να μην βγαλει σε κανεναν σας προβλημα VSR αλλα με αυτα που βλεπω ολο και πιο συχνα απο γνωστους υγραεριοκινητους δυστυχος πιστοτικη καρτα εχει καταντησει η υποθεση υγραεριο για τους περισσοτερους,εσυ οπως και ο Fokion ακομη δεν βγηκες απο την επικινδυνη ζωνη του συμφερει δεν συμφερει,εχεις "προσωρινο" κερδος Παπου,το ξαναλεω μακαρι να σου βγαλει απειρα χιλιομετρα το αυτοκινητο χωρις ζημια,μετα το καζο που επαθε ο φιλος με τα 100,000 χλμ να δεις τι μπινελικη ριχνει τωρα στο υγραεριο!
Εγω παρτε το χαμπαρι δεν ειμαι εχρος της υγραεριοκινησης αλλα δεν ειναι για ολους ,ειχα καταλαβει πριν απο λιγο καιρο οτι ειναι για ορισμενους τελικα εκανα λαθος και πιστεω οτι ειναι για "ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ"!
Το ξαναγραψα παρολου που την πατησα με το υγραεριο παλι αν περσει κανα SW peugot 307 παλι υγραεριοκινητος θα γινω!
valsam

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 28 Φεβ, 2015 18:36

tripas έγραψε:Φίλε valsam βλέπω ότι έχεις 1300 τόσα post.
Μεροκάματα αν τα έκανες θα αγόραζες καινούργιο mitsubishi βενζινοκίνητο, θα είχες το κεφαλάκι σου ήσυχο και θα έμεναν και πέντε φράγκα στην τσέπη για βενζίνες.
Και για να είμαι και ρεαλιστής με τόσα post κακώς έβαλες υγραεροκίνηση κόβεις κανενα χιλιόμετρο έξω ή μόνο εδώ μέσα?

Την πάτησε αυτός και φίλος του το υγραέριο είναι για ελαχιστους αλλά θα ξαναβάλει!!!!!!!!
Τι δεν καταλαβαινεις;;;;;
Άβαταρ μέλους
maevius

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες