Λοιπόν παιδιά για να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου
Πριν από μια εβδομάδα (τέλη Μαίου 2015) ανέβηκα με το αυτοκίνητό μου στο Αμύνταιο
Γέμισα τρείς φορές : Αθήνα (gasprice 4246), Λαμία (gasprice 7010) και Βέροια (gasprice 80) . Το ρεζερβουάρ μου είναι 50lt αρα βάζω 42lt και καίω τα άντερά μου!!! Σε καμία απόσταση μεταξύ των πρατηρίων δεν μου γύρισε σε βενζίνη...
Όλο υγραέριομετά εκεί που πήγα και έμεινα γέμισα δύο φορές στον Άγιο Παντελεήμωνα (gasprice 7442) και πήγα Πρέσπες-Αγιο Αχίλειο, Φλώρινα, Νυμφαίο, Καστοριά, Κλεισούρα χ 2, Αγιο Αθανάσιο, Λουτρά Ποζάρ, Έδεσσα!
Οι διαδρομές ήταν υπέροχες και τα χιλιόμετρα απροβληματιστα τα έβγαλα.
Μέσω όρο κατανάλωσης ήταν περίπου 42litra /300 Km (σας το είπα καίει πολύ το τουτου μου

)
Στην επιστροφή μου από Άγιο Παντελεήμωνα όταν ξεκίνησα το πρωί της Τρίτης (02/06/2015) είχα περίπου μισό ρεζερβουάρ υγραέριο
Γύρισα λοιπόν Βέροια από Εγνατία και ανέβηκα στην Παναγία Σουμελά για να προσκυνήσω. Αυτό το υγραέριο με έβγαλε μέχρι και το πρατήριο της Βέροιας (gasprice 80) όπου φούλαρα.
Από εκεί έφυγα και πήρα πάλι την Εγνατία και κατευθύνθηκα προς Εθνική Οδό για Αθήνα...
Επειδή ξέρω το αυτοκίνητό μου, ήξερα ότι θα πρέπει να ξαναγεμίσω στην Λαμία (gasprice 7010) χωρίς διακοπή υγραερίου γιατί η απόσταση είναι περίπου 300Km
Και ξαφνικά 20Km εξω από την Λαμία τελειώνει το υγραέριο και γυρίζει σε βενζίνη!
Προσοχή ::: όλα τα χιλιόμετρα είναι εθνικής, όχι πόλης. Η ταχύτητα που πηγαίνω στην εθνική είναι κολλημένη στα 125Km/hour με cruise control (ιδανική ταχύτητα για μέγιστη απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση)
Τι έκανα και είχα 20Km λιγότερα???
Άπλα το μίγμα της Βέροια (gasprice 80) δεν ήταν και τόσο σωστό! από ότι διάβασα στο πρατήριο ήταν Petrogaz...
Γέμισα στην Λαμία (gasprice 7010) με FGAS και ήρθα Αθήνα.... και έχω να κάνω άλλα 50-80 χιλόμετρα
Τα συμπεράσματα δικά σας