Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Απαγόρευση εισόδου οχημάτων με LPG στο The Mall Athens.

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Απαγόρευση εισόδου οχημάτων με LPG στο The Mall Athens.

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Δευτ 20 Μάιος, 2013 22:29

Να στο ξανά πω πάλι. Είναι ανούσια μια πινακίδα απαγόρευσης όταν δεν μπορείς να την αστυνομεύσεις ακόμη και αν απαγορεύει κάτι εντελώς απλό όπως το να πας ανάποδα σε μονόδρομο. Το αν θα μπω εγω εσύ ή ο δίπλα είναι άλλο θέμα.

Θεωρώ πως υπερβάλεις αν είναι το αυτοκίνητο με lpg μια βόμβα τότε δεν θα έδιναν έγκριση τύπου στα σύστηματα lpg. Δεν θα μπορούσες να το τοποθετήσεις. Με την λογική πως είναι μια βόμβα τότε όσοι έχουν υπόγεια πάρκινγκ στα σπίτια τους να μην βάζουν μέσα τα αυτοκίνητα τους αλλα να τα αφήνουν στον δρόμο :o
splitapsou

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 20 Μάιος, 2013 22:36

Το "ανουσια" οχι πες μου πως το στοιχιοθετεις??????
το οτι απαγορευεται σε υπογεια δε σου λεει "κατι"?

Αν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ακομα και σε ιδιωτικά παρκινγκ??? ναι επρεπε να το αφηνει απεξω..
Ετσι απλά
Μας αρεσει δε μας αρεσει.

τι σημαινει "δε μπορει να αστυνομευσει"??????????
Εσυ δηλ. σεβεσαι ΜΟΝΟ οποιο νομο αστυνομευεται?????????????????????????????????????????????????
Ωραια λογική.........................

Απο κει και περα
Κανε οτι θες, αρκει
α. να μην παρεις καποιον στο λαιμο σου
β. να μην ειμαι εγω

αλλα αν τυχει να εισαι το στατιστικό ελαχιστο που ΘΑ τσιμπισουν μην κλαιγεσαι μετα..........
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Δευτ 20 Μάιος, 2013 22:53

Αστυνόμευση, έλεγχος, διασφάλιση της τήρησης των κανόνων που διέπουν την λειτουργία ενός δημοσίου ή ιδιωτικού χώρου μπορεί να δώσει απλά μια πινακίδα;;;;;;;;; ΟΧΙ! Αυτό λέω τόση ώρα τι νόημα έχει λοιπόν να υπάρχει αν δεν τους υποχρεώνει κάποιο νομοθέτημα;;;;;;; ΚΑΝΕΝΑ! Αν υπήρχε κάποιος νόμος δεν θα έλεγαν βάση του Νόμου ΤΑΔΕ δεν επιτρέπω τα lpg! Θα το λέγανε και θα λέγανε επίσης πως οι ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΔΙΟΚΩΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ! Το λένε;;;; ΟΧΙ!

Δηλώνω ευθαρσώς άγνοια της ύπαρξης νόμου σχετικού με το θέμα και οσο και αν το έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι σχετικό.

ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση εντός ΕΕ να πάρει έγκριση τύπου η τοποθέτηση μιας βόμβας πως να το κάνουμε τώρα; Απλα έτσι είναι! αλλιώς στην Γερμανία ή την Αγγλία ή την οποία άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν γεμάτα τα πάρκινγκ με πινακίδες και δεν θα επέτρεπαν την τοποθέτηση υγραεριου σε αυτοκίνητα γενικά γιατί έχουν τεράστιες ευαισθησίες με την προστασία της κοινωνίας.

Πληροφοριακά η ταμπέλα αυτή υπήρχε πριν επτά οκτώ μήνες για πρώτη φορά. Την κατέβασαν και τώρα την ξανά ανέβασαν!
splitapsou

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 20 Μάιος, 2013 22:55

splitapsou έγραψε:Να στο ξανά πω πάλι. Είναι ανούσια μια πινακίδα απαγόρευσης όταν δεν μπορείς να την αστυνομεύσεις ακόμη και αν απαγορεύει κάτι εντελώς απλό όπως το να πας ανάποδα σε μονόδρομο. Το αν θα μπω εγω εσύ ή ο δίπλα είναι άλλο θέμα.

Θεωρώ πως υπερβάλεις αν είναι το αυτοκίνητο με lpg μια βόμβα τότε δεν θα έδιναν έγκριση τύπου στα σύστηματα lpg. Δεν θα μπορούσες να το τοποθετήσεις. Με την λογική πως είναι μια βόμβα τότε όσοι έχουν υπόγεια πάρκινγκ στα σπίτια τους να μην βάζουν μέσα τα αυτοκίνητα τους αλλα να τα αφήνουν στον δρόμο :o

καποια στιγμη πρεπει να μαθουμε να ακολουθουμε τους κανονες, αν ειναι δυνατον να θελουμε εναν αστυνομο πανω απο το κεφαλι μας, εκτος αν η λογικη σου σε παει σε αλλες εποχες 1967-1974 μερια, εισαι σιγουρος οτι αυτο θα ηθελες?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 20 Μάιος, 2013 22:59

Οχι???????????

Δηλ οπου δεις εξοδο γκαραζ που εχει πινακιδα "μη παρκαρετε" παρκαρεις απεξω και κλεινεις Χ αυτοκινητα ακομα κι αν δεν εχει αδεια....

Οκ so be it...............
Keep going.....

Τα ειπες - τα ειπα, οποιος εχει στοιχειοδη κριση τα συμπερασματα του τα εχει βγαλει...
Δεν ειμαι εγω αυτος που θα σου πει τι ειναι το σωστο, ποιος ειμαι εγω.
Κανε ΟΤΙ σου λεει η λογικη σου....
κι ελπιζω πραγματικά εγω να ειμαι αυτος που ειναι λαθος.
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Δευτ 20 Μάιος, 2013 23:09

Αν παρκαρεις σε είσοδο γκαράζ έχεις συγκεκριμένες κυρώσεις σε γράφουν για παράνομο παρκάρισμα αν θες παρκάρεις απλα θα σε γράψουν είναι επιλογή σου. Αν μπω στο mall ποια είναι η κύρωση που μπορεί να έχω ίσως ΚΑΜΙΑ;;;;;;;; Αν δεν υπάρχει κάποιος νόμος να το απαγορεύει;;;; Να σκεφτώ ξανά;;;; ΚΑΜΙΑ;;; Ω ΗΜΕ! ΚΑΜΙΑ!!!! Δεν μπορείς να μου το απαγορεύσεις κοινώς;;; Μήπως;;;; Λέω τώρα μήπως;;;; Γι αυτό ρωτάω υπάρχει νόμος;;;; Το λέει κάποιος νόμος;;;; Αν ναι μου αρέσει δεν μου αρέσει το λέει και εχω τις χ ψ Ω κυρώσεις και επιλέγω να τις υποστώ ή όχι με το να μπω ή όχι.

ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΌΜΟΣ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΘΕΡΕΤΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;;;
splitapsou

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 20 Μάιος, 2013 23:25

Σε μία κοινωνία όπου ζούμε πιστεύω πως υπάρχουν Νόμοι και κανόνες. :)
Οι Νόμοι είναι για να τους παραβιάζουμε με αποτέλεσμα αν μας εντοπίσουν θα υποστούμε τις συνέπειες και οι
κανόνες να τους σεβόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε ότι αν τους παραβιάσουμε κανένας δεν θα μας κάνει τίποτε.

Άποψη του παππού.Όποιος θέλει την σέβεται.
Όποιος την παραβιάσει κανείς δεν μπορεί να του κάνει τίποτε. :wave: :wave:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Δευτ 20 Μάιος, 2013 23:27

papoys έγραψε:Σε μία κοινωνία όπου ζούμε πιστεύω πως υπάρχουν Νόμοι και κανόνες. :)
Οι Νόμοι είναι για να τους παραβιάζουμε με αποτέλεσμα αν μας εντοπίσουν θα υποστούμε τις συνέπειες και οι
κανόνες να τους σεβόμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε ότι αν τους παραβιάσουμε κανένας δεν θα μας κάνει τίποτε.

Άποψη του παππού.Όποιος θέλει την σέβεται.
Όποιος την παραβιάσει κανείς δεν μπορεί να του κάνει τίποτε. :wave: :wave:

:clap: :thumbup: :thumbup:
splitapsou

Δημοσίευσηαπό prometheas » Τρί 21 Μάιος, 2013 01:25

Τι στεναχωριέστε?

Απαγορεύουν τα αυτοκίνητα μας στο mall? -στ' @@@@@ μας.... το πολύ-πολύ δεν ξαναπατάμε

:mrgreen:
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Δημοσίευσηαπό zoispag » Τρί 21 Μάιος, 2013 16:33

prometheas έγραψε:Τι στεναχωριέστε?

Απαγορεύουν τα αυτοκίνητα μας στο mall? -στ' @@@@@ μας.... το πολύ-πολύ δεν ξαναπατάμε

:mrgreen:

Πολύ σωστός ο prometheas !!!
Άβαταρ μέλους
zoispag

Δημοσιευσεις: 35

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες