hlias έγραψε:vgeo51 έγραψε:hlias έγραψε:vgeo51 έγραψε:Το ότι τοποθέτησε κάποιος στη Βουλγαρία δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ότι θα του καεί το μοτέρ.
Βλάβες συμβαίνουν και από έλληνες μηχανικούς. Εξάλλου στη Βουλγαρία το υγραέριο για την αυτοκίνηση έχει μεγαλύτερο παρελθόν απ' ότι στη χώρα μας.
Εξάλου ΕΕ δεν σημαίνει ελεύθερη αγορά;
Επίσης απ'ότι την ρώτησα μου είπε ότι εφόσον το σύστημα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο, το τσεκάρει κάποιος αδειούχος εδώ και σου δίνει τη βεβαίωση της σωστής τοποθέτησης.
Που είναι το παράλογο ρε παιδιά;
Δηλαδή αν το τοποθετήσεις στην Ελλάδα και σου πάρουν τα διπλάσια χρήματα θα είναι όλα καλά;
δεν εγραψα πουθενα για κακη δουλεια κ.τ.λ απλα το χαρτι που βαζεις την υπογραφη σου λεει "καινουρια εξαρτηματα και αμεταχειριστα" πως το πιστοποιεις αυτο? πως πιστοποιεις οτι η εγκατασταση δεν εχει γινει απο τον περιπτερα της γειτονιας?
απο τις 15 Βουλγαρικες δουλειες που εχω δει οι 9 ειναι αθλιες.
Και στην Ελλάδα το ποσοστό που αναφέρεις μπορεί να είναι ίδιο μπορεί και μεγαλύτερο.
Δεν είναι ωραίο να γενικεύουμε για να δημιουργούμε εντυπώσεις.
Πάντως ο γνωστός μου σε 2 που έχει εγκαταστήσει δεν είχε ποτέ πρόβλημα.
ξεκολα, να υπογραψω για την δικια μου αθλια εγκατασταση ναι, να παρω ευθυνη και να υπογραψω για αλλουνου αθλια εγκατασταση οχι, εκτος αν εσυ εισουν τοσο βλακας που θα υπεγραφες.
Το τι υπογράφει ο καθένας είναι δικό του θέμα.
Και που ξέρεις εσύ δηλαδή ότι δεν το έλεγξε και δεν τα βρήκε όλα μια χαρά;
Και στην τελική ρε παιδιά γιατί οι Βούλγαροι είναι κακοί που παίρνουν τις δουλειές;
Ρίχτε κι εσείς λίγο τις τιμές για να έχετε μεγαλύτερη πελατεία.
Ο φτηνός πάντα είναι ο κακός, ο άρπα κόλα, ο άσχετος.
Ο ακριβός είναι πάντα το αντίθετο.
Και στην τελική το forum φτιάχτηκε (θέλω να πιστεύω δηλαδή) για να βοηθάει τους συμμετέχοντες να επιλέξουν το καλύτερο γι' αυτούς μετά από διάλογο και όχι να διαφημιστούν ορισμένοι εγκαταστάτες.
Το πιο εύκολο είναι να κρίνει κάποιος χωρίς να δει.