Hyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGasreferravag έγραψε:1 βδομάδα -> 600χλμ με 44L (29€)! Όλα φαίνονται πολύ καλά προς το παρόν! Ακόμη δεν πιστεύουμε τη διαφορά στην οικονομία... Μου φαίνεται ότι είναι πιο οικονομικό από το 1.3 Astra Diesel που έχω... Οριακά μεν αλλά πρέπει να είναι πιο οικονομικό!
papoys έγραψε:Το πιο πιθανό είναι.
Αλλά και αν ήταν λίγο παρακάτω το diesel δεν λέει και τίποτε αν υπολογίσεις τα κόστη.
Το ένα με 600 - 700 ευρώ έκανες τη μετατροπή.Το άλλο θες από 7.000 έως 9.000 για μεταχειρισμένο.Να μην κάνουμε
κουβέντα και για καινούργιο.
antonis132 έγραψε:οποτε καταληγω 1000 φορες συγχρονο 1.0 3κυλινδρο βενζινης με 8500Ε παρα πετρελαιο, και καινουριο να το αγοραζα βενζινης θα το εκανα αμεσα μετατροπη σε υγραεριο η φυσικο αεριο στους γνωστους του φορουμ εγκαταστατες επειδη η αποψη μου ειναι πως τα υλικα που χρησιμοποιουν ειναι ισαξια και καλυτερα απο αυτα που τοποθετουν στα εργοστασια κατασκευης αυτοκινητων, αλλα και για την τεχνικη υποστηριξη και συντηρηση του συστηματ
antonis132 έγραψε:papoys έγραψε:Το πιο πιθανό είναι.
Αλλά και αν ήταν λίγο παρακάτω το diesel δεν λέει και τίποτε αν υπολογίσεις τα κόστη.
Το ένα με 600 - 700 ευρώ έκανες τη μετατροπή.Το άλλο θες από 7.000 έως 9.000 για μεταχειρισμένο.Να μην κάνουμε
κουβέντα και για καινούργιο.
ετσι ακριβως και τα περισσοτερα diesel μοντελα εχουν προβλημα με το φιλτρο dpf που δηθεν μαζευει-μαζευει-μαζευει μεσα του και οταν κανει παθητικη η ενεργητικη αναγεννηση χαρας σε εκεινον που θα βρεθει στο διαβα του η απο πισω πολυ πετρελαιοβρωμα που αργει να διαλυθει απο την ατμοσφαιρα στο σημειο που περασε και εκανε την αναγεννηση
οποτε καταληγω 1000 φορες συγχρονο 1.0 3κυλινδρο βενζινης με 8500Ε παρα πετρελαιο, και καινουριο να το αγοραζα βενζινης θα το εκανα αμεσα μετατροπη σε υγραεριο η φυσικο αεριο στους γνωστους του φορουμ εγκαταστατες επειδη η αποψη μου ειναι πως τα υλικα που χρησιμοποιουν ειναι ισαξια και καλυτερα απο αυτα που τοποθετουν στα εργοστασια κατασκευης αυτοκινητων, αλλα και για την τεχνικη υποστηριξη και συντηρηση του συστηματος
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες
|
|
|