lamprosdl έγραψε:Ανακάλυψα ότι υπάρχει εγκαταστατης VIALLE στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχει κάποιος που να έκανε εκεί μετατροπή για να μας μεταφέρει εντυπώσεις; Νομίζω fordstathis λέγεται...
dti έγραψε:Απ΄ότι βλέπω δίνει και επέκταση της εγγύησης (πρόγραμμα Plus) που σημαίνει οτι ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι ΟΚ για μετατροπή.
Η καλύτερη βέβαια περίπτωση είναι να δίνει το πρόγραμμα Premium (οπότε η εγγύηση φθάνει μέχρι και 4 χρόνια) όπου εκεί είναι απόλυτα σίγουροι οτι δεν θα προκύψει κάποιο θέμα μέσα στο διάστημα αυτό.
Τα βασικά μέρη του συστήματος της Vialle είναι ίδια (ή σχεδόν ίδια) από μοντέλο σε μοντέλο. Διαφέρουν βέβαια τα μπεκ, η δεξαμενή (σε χωρητικότητα) και το λογισμικό στην ηλεκτρονική μονάδα (LPe).
Ένας παλιότερος κατάλογος που έχει αναλυτικά τους κωδικούς των βασικών μερών του συστήματος ανά μοντέλο της Opel είναι εδώ: http://www.vialle.nl/fileadmin/user_upl ... pel_NL.pdf

bpel86 έγραψε:και που το εβαλες φιλε μου?
lamprosdl έγραψε:lamprosdl έγραψε:Ανακάλυψα ότι υπάρχει εγκαταστατης VIALLE στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχει κάποιος που να έκανε εκεί μετατροπή για να μας μεταφέρει εντυπώσεις; Νομίζω fordstathis λέγεται...
Leonidas έγραψε:Έχω κάνει και εγώ εγκατάσταση vialle 5ης γενιάς στο mondeo. Την εγκατάσταση την έκανα στην FORD Στάθης (http://www.fordstathis.gr/) και τον προγραμματισμό τον κάνει ο ίδιος. Έχω κάνει ήδη καμιά 700αριά χλμ. και το αυτοκίνητο έχει πάει για την πρώτη ρύθμιση. Θα σας πω εντυπώσεις λίαν συντόμως.
Leonidas έγραψε:Το κόστος είναι 2000 € η εγκατάσταση διήρκησε 1,5 μέρα και με τα χαρτιά την ιστορία την ανέλαβε αυτός απλά εγώ θα πάω να αλλάξω την άδεια. Τώρα όσον αφορά την συμπεριφορά του αυτοκινήτου ξεκίνησε με ρεταρίσματα στα χαμηλά, αισθητή μείωση της επιτάχυνσης (τουλάχιστον μέχρι τις 3500 RPM) και υψηλή κατάναλωση (περί τα 12,5lt/100km). Ο εγκαταστάτης με προειδοποίησε για τα παραπάνω και μου είπε ότι στην πορεία η κατάσταση θα διορθωθει μέχρις ενός σημείου μόνη της και έπειτα με τις ρυθμίσεις του όπως και πράγματι έγινε. Είμαι στα 1000 χλμ. και με μία ρύθμιση. Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι έμεινα 100% ικανοποιημένος. Τις τελικές εντυπώσεις θα σας τι πω μετά την δεύτερη ρύθμιση στα 1500 χλμ. και κάποια χλμ. παραπάνω. Αυτό που έχω να πω είναι ότι την εγκατάσταση την θεωρώ εαν όχι άριστη, τουλάχιστον πολύ καλή. Δεν υπάρχει ίχνος μυρωδιάς, στο πορτ μπαγκάζ δεν φαίνεται με τίποτα ότι υπάρχει δεξαμενή στην ρεζέρβα γιατί είναι πλήρως αλφαδιασμένο, δεν έχει τρυπηθεί προφυλακτήρας για να μπαίνει η μάνικα του υγραερίου αλλά μπαίνει εκεί που μπαίνει και της βενζίνης (!!!!!) και τέλος το αέριο ξεκινάει από 0,789 €/lt ενώ η βενζίνη ξεκινάει από 1,51 €/lt. Αυτά και επιστρέφω με περισσότερα
Leonidas έγραψε:Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά την τελική ρύθμιση στα 1500 χλμ. Έχω να πω πως το αυτοκίνητο έχει στρώσει στο έπακρο. Δεν υπάρχουν διακοπές και ρεταρίσματα στα χαμηλά και ούτε σβησίματα στο ρελαντί. Ο κινητήρας δουλεύει στρωτά και ανοίγει γραμμικά χωρίς τις απότομες αυξομειώσεις που είχε πριν. Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του αυτοκινήτου και η αρχική απαγοήτευση πέρασε!!!Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους!
dti έγραψε:Εγκατάσταση συστήματος Vialle στη Ford Στάθης έχει κάνει κάποιος σε Mondeo 1.8 Duratec και έγραψε τις εντυπώσεις του σε σχετικό topic στο clubford.gr
Μεταξύ άλλων:Leonidas έγραψε:Έχω κάνει και εγώ εγκατάσταση vialle 5ης γενιάς στο mondeo. Την εγκατάσταση την έκανα στην FORD Στάθης (http://www.fordstathis.gr/) και τον προγραμματισμό τον κάνει ο ίδιος. Έχω κάνει ήδη καμιά 700αριά χλμ. και το αυτοκίνητο έχει πάει για την πρώτη ρύθμιση. Θα σας πω εντυπώσεις λίαν συντόμως.Leonidas έγραψε:Το κόστος είναι 2000 € η εγκατάσταση διήρκησε 1,5 μέρα και με τα χαρτιά την ιστορία την ανέλαβε αυτός απλά εγώ θα πάω να αλλάξω την άδεια. Τώρα όσον αφορά την συμπεριφορά του αυτοκινήτου ξεκίνησε με ρεταρίσματα στα χαμηλά, αισθητή μείωση της επιτάχυνσης (τουλάχιστον μέχρι τις 3500 RPM) και υψηλή κατάναλωση (περί τα 12,5lt/100km). Ο εγκαταστάτης με προειδοποίησε για τα παραπάνω και μου είπε ότι στην πορεία η κατάσταση θα διορθωθει μέχρις ενός σημείου μόνη της και έπειτα με τις ρυθμίσεις του όπως και πράγματι έγινε. Είμαι στα 1000 χλμ. και με μία ρύθμιση. Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι έμεινα 100% ικανοποιημένος. Τις τελικές εντυπώσεις θα σας τι πω μετά την δεύτερη ρύθμιση στα 1500 χλμ. και κάποια χλμ. παραπάνω. Αυτό που έχω να πω είναι ότι την εγκατάσταση την θεωρώ εαν όχι άριστη, τουλάχιστον πολύ καλή. Δεν υπάρχει ίχνος μυρωδιάς, στο πορτ μπαγκάζ δεν φαίνεται με τίποτα ότι υπάρχει δεξαμενή στην ρεζέρβα γιατί είναι πλήρως αλφαδιασμένο, δεν έχει τρυπηθεί προφυλακτήρας για να μπαίνει η μάνικα του υγραερίου αλλά μπαίνει εκεί που μπαίνει και της βενζίνης (!!!!!) και τέλος το αέριο ξεκινάει από 0,789 €/lt ενώ η βενζίνη ξεκινάει από 1,51 €/lt. Αυτά και επιστρέφω με περισσότεραLeonidas έγραψε:Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά την τελική ρύθμιση στα 1500 χλμ. Έχω να πω πως το αυτοκίνητο έχει στρώσει στο έπακρο. Δεν υπάρχουν διακοπές και ρεταρίσματα στα χαμηλά και ούτε σβησίματα στο ρελαντί. Ο κινητήρας δουλεύει στρωτά και ανοίγει γραμμικά χωρίς τις απότομες αυξομειώσεις που είχε πριν. Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του αυτοκινήτου και η αρχική απαγοήτευση πέρασε!!!Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους!
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες
|
|
|