black92s έγραψε:Αντώνη το οκταβία σου ποσά άλογα είναι;
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Φίλε, διάβασε απο εδω και 3 χρόνια τα πόστ μου στο topic turbo και LPG και θα βρεις τα πάντα για την Οκταβια μου.
black92s έγραψε:Αντώνη το οκταβία σου ποσά άλογα είναι;
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
black92s έγραψε:Βρηκα στα ποσα αλογα εισαι, το ρωτησα καθαρα απο περιεργεια γιατι εχω φιλο στα ιδια αλογα με αεριου ψεκασμου και παει μια χαρα(lovato ειναι),seat cupra για να σου φυγει η περιεργεια. Θα εγραφα ενα σεντονι γιατι γραφεται πραγματικα ο,τι σας κατεβει και το πιστευεται κιολας. Κατι δικηγορους διαβαζα και μου πεσαν τα μαλλια, εμ απο τη μια θελεις να κανεις μετατροπη σε κατι που δεν εχει κατασκευαστει να κανει, θελεις να το πηγαινεις ταπα αλλα θελεις και να εχει και αντοχη και να το κυνηγησεις κιολας αμα γινει ζημια, κατι αλλο;
Πρεπει να καταλαβεται μερικοι εδω μεσα οτι βαλαμε υγραεριο για καποιο λογο και αυτος ηταν της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, το να βαλω υγραεριο και να το πηγαινω στα τερματα γιατι το λιτρο εχει τη μιση τιμη απο τη βενζινη εχει ενα ποιντ αλλα ειναι ακυρο για καποιους( σαν και εμενα). Θελεις καθημερινη χρηση/βολτα το βαζεις υγραεριο και εχεις οικονομια, θελεις να ξεκαυλωσεις το γυρνας βενζινη κανεις 2-3 ανοιγματα και μετα ξανα υγραεριο.
Τελοςπαντων παντα θα υπαρχουν οι 2 μεριες που θα θελουν υγραεριο σε ολο το φασμα στροφων και καποιοι αλλοι που το γυρνανε βενζινη μονο στα ψιλα και εχουν το κεφαλι τους ησυχο.
Εγω συμφωνώ απόλυτα μαζι σου, αν υπάρχει γραπτώς τι σου υπόσχεται κάποιος σου κάνει η δε σου κάνει.
Εγω τα έχω με αυτούς που υπόσχονται παπάδες περι 110 οκτανιων, 50τα εκατο οικονομία, μακροζωια λόγω καθαροτερος καύσης, αύξηση ίππο δύναμης και λοιπές παπάδες.
Και ο φιλαρακος με αερίου ψεκασμού παει για οικονομία προφανώς και στα τέρματα γυρίζει βενζίνη.
Αν το ήξερε απο πριν Οκ, μπράβο.
Δεν είμαι παρα λόγος, στείλε μου pm να βγούμε να με γνωρίσεις να σου ανοίξω λίγο τα ματια για το τι παίζει και ποιος είμαι εγω που μιλάω.....και θα μου ζητήσεις συγνώμη ύστερα.
Μην το παιρνεις προσωπικα, απλα σταθηκα σε εσενα γιατι αυτα που γραφεις ειναι παραλογα, τα θελεις ολα με το μερος σου πραγμα που δεν γινεται, οταν κανεις καποια κινηση πρεπει να δεχεσαι και τις συνεπειες.
Ξεκινησατε ενα θεμα το οποιο τελειωμο δεν εχει γιατι παιζουν παρα παρα πολυ παραμετροι, εγω προσωπικα οταν πηγα να βαλω υγραεριο διαβασα το συμβολαιο, και αφου ημουν συμφωνος υπογραψα,προτεινω οποιος θελει να κανει το ιδιο αν ενδιαφερεται να βαλει υγραεριο να κανει το ιδιο, αν του αρεσει καθεται αν δεν του αρεσει πηγαινει αλλου και τελειωνει το θεμα, ολα τα αλλα ειναι λογια για να αγαπιομαστε.
black92s έγραψε:Βρηκα στα ποσα αλογα εισαι, το ρωτησα καθαρα απο περιεργεια γιατι εχω φιλο στα ιδια αλογα με αεριου ψεκασμου και παει μια χαρα(lovato ειναι),seat cupra για να σου φυγει η περιεργεια. Θα εγραφα ενα σεντονι γιατι γραφεται πραγματικα ο,τι σας κατεβει και το πιστευεται κιολας. Κατι δικηγορους διαβαζα και μου πεσαν τα μαλλια, εμ απο τη μια θελεις να κανεις μετατροπη σε κατι που δεν εχει κατασκευαστει να κανει, θελεις να το πηγαινεις ταπα αλλα θελεις και να εχει και αντοχη και να το κυνηγησεις κιολας αμα γινει ζημια, κατι αλλο;
Πρεπει να καταλαβεται μερικοι εδω μεσα οτι βαλαμε υγραεριο για καποιο λογο και αυτος ηταν της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, το να βαλω υγραεριο και να το πηγαινω στα τερματα γιατι το λιτρο εχει τη μιση τιμη απο τη βενζινη εχει ενα ποιντ αλλα ειναι ακυρο για καποιους( σαν και εμενα). Θελεις καθημερινη χρηση/βολτα το βαζεις υγραεριο και εχεις οικονομια, θελεις να ξεκαυλωσεις το γυρνας βενζινη κανεις 2-3 ανοιγματα και μετα ξανα υγραεριο.
Τελοςπαντων παντα θα υπαρχουν οι 2 μεριες που θα θελουν υγραεριο σε ολο το φασμα στροφων και καποιοι αλλοι που το γυρνανε βενζινη μονο στα ψιλα και εχουν το κεφαλι τους ησυχο.
Μην το παιρνεις προσωπικα, απλα σταθηκα σε εσενα γιατι αυτα που γραφεις ειναι παραλογα, τα θελεις ολα με το μερος σου πραγμα που δεν γινεται, οταν κανεις καποια κινηση πρεπει να δεχεσαι και τις συνεπειες.
Ξεκινησατε ενα θεμα το οποιο τελειωμο δεν εχει γιατι παιζουν παρα παρα πολυ παραμετροι, εγω προσωπικα οταν πηγα να βαλω υγραεριο διαβασα το συμβολαιο, και αφου ημουν συμφωνος υπογραψα,προτεινω οποιος θελει να κανει το ιδιο αν ενδιαφερεται να βαλει υγραεριο να κανει το ιδιο, αν του αρεσει καθεται αν δεν του αρεσει πηγαινει αλλου και τελειωνει το θεμα, ολα τα αλλα ειναι λογια για να αγαπιομαστε.
antonis8via έγραψε:.........
Το θέμα είναι ότι....αυτο που φάνηκε ξεκάθαρα είναι ότι όταν πέφτει υπογραφή για τα λεγόμενα.....εκει αλλάζει το πράγμα!
Οι διαφημίσεις των 600 ευρω......απο τι δεσμεύσεις καλύπτονται κύριε qgas?
Πόση αύξηση κατανάλωσης; Πόση μακροζωια;πόση απόδοση;αν δε μείνω ευχαριστημένος τι προβλέψεις σα διαδικασία;
Ξαναρωταω,
20vt μοτέρ, APY, το φτιαχνεις, με τι κόστος;μαμα είναι απο όσο ξέρω.
Η καμπύλες θα αλλάξουν και πως;
Κατανάλωση πόση; Θα καεί βενζίνη και πόση;
Εγγύηση λ, καπάκι,βαλβίδες πόση;
Αν σου φέρω πραγματογνωμοσυνη απο αντιπροσωπεία ότι έπαθε ζημια απο τη μετάσκευη θα καλύψεις την αποκατάσταση;
Αν δεν αποδώσει αυτα που θα ισψυριστεις γραπτώς στα παραπάνω η δεν καεί αυτα που γραπτώς θα βεβαιώσεις θα αναφέρεις στην υπεύθυνη δήλωση ότι θα αποκαταστησεις το όχημα στα κατάσταση που στο έφερα;
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες
|
|
|