Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Γραπτή εγγύηση

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Απ: Γραπτή εγγύηση

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 03 Μαρ, 2014 20:49

black92s έγραψε:Αντώνη το οκταβία σου ποσά άλογα είναι;

Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Φίλε, διάβασε απο εδω και 3 χρόνια τα πόστ μου στο topic turbo και LPG και θα βρεις τα πάντα για την Οκταβια μου.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Re: Γραπτή εγγύηση

Δημοσίευσηαπό black92s » Τρί 04 Μαρ, 2014 00:38

Βρηκα στα ποσα αλογα εισαι, το ρωτησα καθαρα απο περιεργεια γιατι εχω φιλο στα ιδια αλογα με αεριου ψεκασμου και παει μια χαρα(lovato ειναι),seat cupra για να σου φυγει η περιεργεια. Θα εγραφα ενα σεντονι γιατι γραφεται πραγματικα ο,τι σας κατεβει και το πιστευεται κιολας. Κατι δικηγορους διαβαζα και μου πεσαν τα μαλλια, εμ απο τη μια θελεις να κανεις μετατροπη σε κατι που δεν εχει κατασκευαστει να κανει, θελεις να το πηγαινεις ταπα αλλα θελεις και να εχει και αντοχη και να το κυνηγησεις κιολας αμα γινει ζημια, κατι αλλο;
Πρεπει να καταλαβεται μερικοι εδω μεσα οτι βαλαμε υγραεριο για καποιο λογο και αυτος ηταν της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, το να βαλω υγραεριο και να το πηγαινω στα τερματα γιατι το λιτρο εχει τη μιση τιμη απο τη βενζινη εχει ενα ποιντ αλλα ειναι ακυρο για καποιους( σαν και εμενα). Θελεις καθημερινη χρηση/βολτα το βαζεις υγραεριο και εχεις οικονομια, θελεις να ξεκαυλωσεις το γυρνας βενζινη κανεις 2-3 ανοιγματα και μετα ξανα υγραεριο.
Τελοςπαντων παντα θα υπαρχουν οι 2 μεριες που θα θελουν υγραεριο σε ολο το φασμα στροφων και καποιοι αλλοι που το γυρνανε βενζινη μονο στα ψιλα και εχουν το κεφαλι τους ησυχο.
Μην το παιρνεις προσωπικα, απλα σταθηκα σε εσενα γιατι αυτα που γραφεις ειναι παραλογα, τα θελεις ολα με το μερος σου πραγμα που δεν γινεται, οταν κανεις καποια κινηση πρεπει να δεχεσαι και τις συνεπειες.
Ξεκινησατε ενα θεμα το οποιο τελειωμο δεν εχει γιατι παιζουν παρα παρα πολυ παραμετροι, εγω προσωπικα οταν πηγα να βαλω υγραεριο διαβασα το συμβολαιο, και αφου ημουν συμφωνος υπογραψα,προτεινω οποιος θελει να κανει το ιδιο αν ενδιαφερεται να βαλει υγραεριο να κανει το ιδιο, αν του αρεσει καθεται αν δεν του αρεσει πηγαινει αλλου και τελειωνει το θεμα, ολα τα αλλα ειναι λογια για να αγαπιομαστε.
Άβαταρ μέλους
black92s

Δημοσιευσεις: 39

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 04 Μαρ, 2014 07:32

+ 1.000 από μένα βρε φίλε.Έτσι απλά και ξεκάθαρα. :thumbup:

Ειλικρινά μπήκα σε αυτό το θέμα να γράψω αυτά που έγραψες και τα διάβασα όπως τάχα στο μυαλό μου. :o 8-) :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 04 Μαρ, 2014 08:54

black92s έγραψε:Βρηκα στα ποσα αλογα εισαι, το ρωτησα καθαρα απο περιεργεια γιατι εχω φιλο στα ιδια αλογα με αεριου ψεκασμου και παει μια χαρα(lovato ειναι),seat cupra για να σου φυγει η περιεργεια. Θα εγραφα ενα σεντονι γιατι γραφεται πραγματικα ο,τι σας κατεβει και το πιστευεται κιολας. Κατι δικηγορους διαβαζα και μου πεσαν τα μαλλια, εμ απο τη μια θελεις να κανεις μετατροπη σε κατι που δεν εχει κατασκευαστει να κανει, θελεις να το πηγαινεις ταπα αλλα θελεις και να εχει και αντοχη και να το κυνηγησεις κιολας αμα γινει ζημια, κατι αλλο;
Πρεπει να καταλαβεται μερικοι εδω μεσα οτι βαλαμε υγραεριο για καποιο λογο και αυτος ηταν της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, το να βαλω υγραεριο και να το πηγαινω στα τερματα γιατι το λιτρο εχει τη μιση τιμη απο τη βενζινη εχει ενα ποιντ αλλα ειναι ακυρο για καποιους( σαν και εμενα). Θελεις καθημερινη χρηση/βολτα το βαζεις υγραεριο και εχεις οικονομια, θελεις να ξεκαυλωσεις το γυρνας βενζινη κανεις 2-3 ανοιγματα και μετα ξανα υγραεριο.
Τελοςπαντων παντα θα υπαρχουν οι 2 μεριες που θα θελουν υγραεριο σε ολο το φασμα στροφων και καποιοι αλλοι που το γυρνανε βενζινη μονο στα ψιλα και εχουν το κεφαλι τους ησυχο.

Εγω συμφωνώ απόλυτα μαζι σου, αν υπάρχει γραπτώς τι σου υπόσχεται κάποιος σου κάνει η δε σου κάνει.
Εγω τα έχω με αυτούς που υπόσχονται παπάδες περι 110 οκτανιων, 50τα εκατο οικονομία, μακροζωια λόγω καθαροτερος καύσης, αύξηση ίππο δύναμης και λοιπές παπάδες.

Και ο φιλαρακος με αερίου ψεκασμού παει για οικονομία προφανώς και στα τέρματα γυρίζει βενζίνη.
Αν το ήξερε απο πριν Οκ, μπράβο.
Δεν είμαι παρα λόγος, στείλε μου pm να βγούμε να με γνωρίσεις να σου ανοίξω λίγο τα ματια για το τι παίζει και ποιος είμαι εγω που μιλάω.....και θα μου ζητήσεις συγνώμη ύστερα.

Μην το παιρνεις προσωπικα, απλα σταθηκα σε εσενα γιατι αυτα που γραφεις ειναι παραλογα, τα θελεις ολα με το μερος σου πραγμα που δεν γινεται, οταν κανεις καποια κινηση πρεπει να δεχεσαι και τις συνεπειες.
Ξεκινησατε ενα θεμα το οποιο τελειωμο δεν εχει γιατι παιζουν παρα παρα πολυ παραμετροι, εγω προσωπικα οταν πηγα να βαλω υγραεριο διαβασα το συμβολαιο, και αφου ημουν συμφωνος υπογραψα,προτεινω οποιος θελει να κανει το ιδιο αν ενδιαφερεται να βαλει υγραεριο να κανει το ιδιο, αν του αρεσει καθεται αν δεν του αρεσει πηγαινει αλλου και τελειωνει το θεμα, ολα τα αλλα ειναι λογια για να αγαπιομαστε.

Φυσικά δε το πήρα προσωπικά....σου έγραψα παραπάνω μέσα στο πόστ σου
antonis8via

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 04 Μαρ, 2014 15:51

black92s έγραψε:Βρηκα στα ποσα αλογα εισαι, το ρωτησα καθαρα απο περιεργεια γιατι εχω φιλο στα ιδια αλογα με αεριου ψεκασμου και παει μια χαρα(lovato ειναι),seat cupra για να σου φυγει η περιεργεια. Θα εγραφα ενα σεντονι γιατι γραφεται πραγματικα ο,τι σας κατεβει και το πιστευεται κιολας. Κατι δικηγορους διαβαζα και μου πεσαν τα μαλλια, εμ απο τη μια θελεις να κανεις μετατροπη σε κατι που δεν εχει κατασκευαστει να κανει, θελεις να το πηγαινεις ταπα αλλα θελεις και να εχει και αντοχη και να το κυνηγησεις κιολας αμα γινει ζημια, κατι αλλο;

Υπάρχουν ακόμα φωνές της λογικής, δόξα το Θεο… :thumbup:
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 04 Μαρ, 2014 16:52

Θυμάσαι το dacancho;

Αρνείσαι ότι ακόμη και εσυ όταν μπει ο ανυποψίαστος μέσα θα του τάξεις μακροζωια λόγω καθαροτερος καύσης, 50 τα εκατο οικονομία λόγω τιμής λίτρου,εγγύηση 2 ετών στο κιτ που ο άλλος το ακούει και πιστεύει ότι εχει δυο χρόνια στο μοτέρ, 110 Οκτανια με αύξηση ίππο δύναμης;

Εδω εγω τη πατησα τη πρώτη φορά με τη σιγουριά πάνω απο δέκα συναδέλφων σου, τέλος πάντων, ακόμη δεν άπαντας....θα το πόστ αρι μέχρι να αναγκαστεις να απαντήσεις και όχι να ξεγλυστρας!
antonis8via

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 04 Μαρ, 2014 17:03

.........
Το θέμα είναι ότι....αυτο που φάνηκε ξεκάθαρα είναι ότι όταν πέφτει υπογραφή για τα λεγόμενα.....εκει αλλάζει το πράγμα!
Οι διαφημίσεις των 600 ευρω......απο τι δεσμεύσεις καλύπτονται κύριε qgas?
Πόση αύξηση κατανάλωσης; Πόση μακροζωια;πόση απόδοση;αν δε μείνω ευχαριστημένος τι προβλέψεις σα διαδικασία;
Ξαναρωταω,

20vt μοτέρ, APY, το φτιαχνεις, με τι κόστος;μαμα είναι απο όσο ξέρω.
Η καμπύλες θα αλλάξουν και πως;
Κατανάλωση πόση; Θα καεί βενζίνη και πόση;
Εγγύηση λ, καπάκι,βαλβίδες πόση;
Αν σου φέρω πραγματογνωμοσυνη απο αντιπροσωπεία ότι έπαθε ζημια απο τη μετάσκευη θα καλύψεις την αποκατάσταση;
Αν δεν αποδώσει αυτα που θα ισψυριστεις γραπτώς στα παραπάνω η δεν καεί αυτα που γραπτώς θα βεβαιώσεις θα αναφέρεις στην υπεύθυνη δήλωση ότι θα αποκαταστησεις το όχημα στα κατάσταση που στο έφερα;
antonis8via

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 04 Μαρ, 2014 17:13

antonis8via έγραψε:.........
Το θέμα είναι ότι....αυτο που φάνηκε ξεκάθαρα είναι ότι όταν πέφτει υπογραφή για τα λεγόμενα.....εκει αλλάζει το πράγμα!
Οι διαφημίσεις των 600 ευρω......απο τι δεσμεύσεις καλύπτονται κύριε qgas?
Πόση αύξηση κατανάλωσης; Πόση μακροζωια;πόση απόδοση;αν δε μείνω ευχαριστημένος τι προβλέψεις σα διαδικασία;
Ξαναρωταω,

20vt μοτέρ, APY, το φτιαχνεις, με τι κόστος;μαμα είναι απο όσο ξέρω.
Η καμπύλες θα αλλάξουν και πως;
Κατανάλωση πόση; Θα καεί βενζίνη και πόση;
Εγγύηση λ, καπάκι,βαλβίδες πόση;
Αν σου φέρω πραγματογνωμοσυνη απο αντιπροσωπεία ότι έπαθε ζημια απο τη μετάσκευη θα καλύψεις την αποκατάσταση;
Αν δεν αποδώσει αυτα που θα ισψυριστεις γραπτώς στα παραπάνω η δεν καεί αυτα που γραπτώς θα βεβαιώσεις θα αναφέρεις στην υπεύθυνη δήλωση ότι θα αποκαταστησεις το όχημα στα κατάσταση που στο έφερα;

αν το ξεχασες τα ιδια ακριβως ζητησες πριν λιγες μερες ενυπογραφα και με την παρουσια δικηγορου και το δεχτηκε, τα ιδια ζητας και τωρα χωρις δικηγορο, κατι νεοτερο εχεις να γραψεις?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 04 Μαρ, 2014 21:04

ηλια,

εσυ είσαι ο δικηγόρος του;
η απάντηση που έδωσε είναι τουλάχιστον γελοία για το διχίλιαρο.
γιατι να του δώσω διχίλιαρο δηλαδή; βάζω και icom πάλι και κοιμάμαι ήσυχος.
εγώ θέλω...τη προσφορούλα με τα 650 ευρώ...που τόσο καιρό λέει ότι μπαίνει μια χαρά σε τουρμπάτο και πρόσφατα είπε ότι πάει και μέχρι 260 HP.

αν του σκάσω...διχίλιαρο...εδώ γελάνε...γιατι παραδέχεται ότι τόσο καιρό έλεγε εκείνος εκ του ασφαλούς αερολογίες με τα πνευμονάκια...έναντι του icom.

ΤΕΛΟΣ πάντων....
με ενδιαφέρει η προσφορά του με τα 650 και ρωτάω αν μπαίνει σε μοτερ APY που σίγουρα δεν είναι 260 HP....για να τον προβληματίσει. :mrgreen:

αν θες...έρχομαι και σε σένα ΗΛΙΑ....να το περάσουμε αν συμφωνείς με τις δεσμεύσεις που ζητώ.
μη μου πεις και εσυ..διχίλιαρο..βέβαια...γιατι δε τρελλάθηκα ακόμη.
ΟΠΟΙΟΣ θέλει να μου βάλει LPG με 650 ευρώ στο APY...έρχομαι.
ας είναι τούρκικο, κινέζικο,μαλαισιανό....αρκεί να πέσουν οι υπογραφούλες και οι απαντησούλες που λέω στο παραπάνω post.....
;)
antonis8via

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Τρί 04 Μαρ, 2014 21:31

Den einai 650 € Αντωνη ειναι 650 +23% ΦΠΑ ήτοι: 800€ + το γεμισμα της μπουκάλας κανα 50 € -->850 € + αν θες με συνδεση OBD ~50-60€ πας στα 900€ + το ΚΤΕΟ ~50 € --> 950€ συνολο :wave:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες