Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κόστος εγκαταστάσεων και περιθώρια κέρδους

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Πού ; Ποιος ; Πόσο ;

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 18 Φεβ, 2013 23:49

LPGas έγραψε:Έχουμε ξηλώσει μπόλικα συστήματα τοποθετημένα σε τιμές 500-600 Euro. Έλα να διαλέξεις ότι θες, πλήρωσε και ένα βούλγαρο μάστορα να στο βάλει στο δρόμο και να εύχεσαι να πανε όλα κατ 'ευχήν. Εγγυήσεις, πιστοποιήσεις, ΚΤΕΟ, ρυθμίσεις, Τηλ επικοινωνίας, άμεσο service, και καμπανάκια δεν έχει.

Συμφωνούμε απόλυτα με τον Χρήστο και εμείς χαρίζουμε δωρεαν όσα κιτ θέλετε των 400-500 - 600 € κτλ οποίος θέλει μπορεί να έρθει να πάρει δωρεάν και να βρει ένα μάστορα με 150 € να τα τοποθετήσει. Αφού πρώτα επισκευάσει τα μπεκ , το πνεύμονα που μπερδεύει νερά με υγραεριο και πολλα άλλα.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 19 Φεβ, 2013 00:00

Αμα δινουμε τα λεφτα στη Βουλγαρια θα λειψουν απο τα παιδια μας;; ΧΑ ΧΑ!
Τοσα χρονια που τα διναμε εγχωρια ειδαμε τι παιρνουν τα παιδια μας!
Να ξερετε οτι το βαρελι που βαζουμε τα λεφτα δεν εχει πατο!!
Ας κανει ο καθενας οτι του φωτισει το μυαλο.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 19 Φεβ, 2013 00:24

gkazakias έγραψε:Αμα δινουμε τα λεφτα στη Βουλγαρια θα λειψουν απο τα παιδια μας;; ΧΑ ΧΑ!
Τοσα χρονια που τα διναμε εγχωρια ειδαμε τι παιρνουν τα παιδια μας!
Να ξερετε οτι το βαρελι που βαζουμε τα λεφτα δεν εχει πατο!!
Ας κανει ο καθενας οτι του φωτισει το μυαλο.

εαν ειχες στην οικογενεια σου καποιον που να κανει αιμοκαθαρση ή να ειχε μεσογειακη αναιμια θα εβλεπες που πανε και τοτε δεν νομιζω να γελαγες με τοση ειρωνια.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Re: Κόστος εγκαταστάσεων και περιθώρια κέρδους

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 19 Φεβ, 2013 02:02

Πραγματικα δεν παιζεσται,το φορουμ λιμενεται απο εμπορους και μαστορια κοινος Ελληναρες που υποστηριζουν με γελιοτατα επιχειρηματα τα κακτημενα της εποχης των παχιων αγελαδων και απο πανω περιμενουν να τσιμπισουν πελατες και φυσικα χωρις να καταλαβαινουν την εποχη που ζουμε!
Μια ζωη Ελληναρες ειμασταν και γιαυτο και μας μισουσαν ολοι οι γειτονες πλην των Σερβων για τους δικους τους λογους (Θρησκεια και καβαντζα για τις μαλακιες που εκαναν!)
Ρε πατε καλα.σοβαρα τα λετε αυτα που λετε φιλοι μαστορια υγραεριτζιδες?
Να σε προτιμησω ρε Ελληνα μαστορα αλλα μονο αν εισαι εστω και 20-30% μαξ. πιο ακριβος απο τον Βουλγαρο γιατι με 400 ευρω μισθο και'γω 20-30% παραπανω απο τον Βουλγαρο εργατη παιρνω,αυτες ειναι οι εποχες που ζουμε!
Για καθε ευρω που δινω στο ΤΕΒΕ δεν εχω ουτε γιατρο και ουτε φαρμακα(ενα μηνα ραντεβου για την μικρη μου που ειχε 40 πυρετο η 10 ευρω για να μου γραψει η γιατρος τα φαρμακα!)τι πληρωνω τελος παντων σε αυτη την σκ@το χωρα ασφαλιση,και φυσικα ετσι πως παμε θα παω στην Βουλγαρια για γιατρο!
Ειμαστε τοσοσ πονηροι Ελληναρες που μεχρι και τα Ελληνικα προιοντα εν μεσο κρισης εχουν διπλασια τιμη στην Ελλαδα απ'οτι στην Βουλγαρια!
Ειχα ψαχτει και παλαιοτερα σε 10 τουλαχιστον για να βαλω υγραεριο στο αυτοκινητο και οταν αναφερα το "καμια καλυτερη τιμη δεν γινετε?" ολοι μα ολοι ειχαν την ιδια απαντηση "θα κοψουμε 100-200-300 ευρω Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ αποδειξη"για να μου εκαναν καλυτερη τιμη!
Αυτοι ειστε!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Τρί 19 Φεβ, 2013 09:35

1. Δεν είμαι ούτε μάστορας ούτε υγραεριτζής.

2. Δεν σου είπα να πληρώσεις ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) ούτε φόρους(μιας και όντως δεν υπάρχει καμία ανταποδοτικότητα) και ούτε που μου καίγεται καρφάκι αν θα το κάνεις. Αυτό που σου είπα εγώ τουλάχιστον είναι πως αν δεν στηρίξουμε όλοι μας την Ελληνική αγορά αυτή θα σβήσει και θα υπάρχουν λίγα ολιγοπώλια από 2-3 μεγάλους που θα καθορίζουν με κανόνες καρτέλ τις τιμές.

3. Είδα και την εποχή των παχιών αγελάδων (γιατί έχω πολύ καλή σχέση με την βόρια Ελλάδα) που σαν κανόνα οι περισσότεροι είχαν το να περνάνε τα σύνορα για το Σαντάνσκι (και όχι μόνο) και αγόραζαν από τρόφιμα, καύσιμα, ρούχα και παπούτσια μέχρι νυφικά και μπομπονιέρες. Το τι ποιότητας βέβαια (γιατί έχω δει πολλά) άστο...

4. Για να καταλάβεις λοιπόν το πόσο σημαντικό μπορεί να είναι να γυρίζει χρήμα στην τοπική αγορά ένα θα σου πω, οι Αμερικάνοι δεν επιτρέπουν σε κανέναν να έχει ούτε μια μονάδα χρήματος εντός της χώρας τους που να μην είναι Δολάριο δεν μπορεί να έχεις λογαριασμό σε άλλο νόμισμα δεν μπορείς να βάλεις στην χώρα νόμιμα οτιδήποτε χωρίς να πληρώσεις τελωνείο δεν μπορείς να πεταχτείς απέναντι στο Μεξικό και να κάνεις αυτό που κάνουν οι Ελληνάρες με την Βουλγαρία. Τυχαίο; δεν νομίζω...

5. Χωρίς απόδειξη από σοβαρό μάστορα και μαγαζί που δεν είναι πυροτέχνημα δεν μπορείς να βγεις για έναν και μόνο λόγο θα σου δώσει χαρτιά για την άδεια και το ΚΤΕΟ, πόσο μακάκας πρέπει λοιπόν να είναι ο εγκαταστάτης που θα καρφωθεί πως σου έβαλε κιτ στο αμάξι και δεν έκοψε παραστατικά; Αν κάποιος σου πει χωρίς απόδειξη για εμένα φύγε μακριά! Είναι πυροτέχνημα που αύριο θα εκραγεί, θα κλείσει και δεν θα έχεις την όποια κάλυψη στο αυτοκίνητο!

6. Οι τιμές σε σχέση με την εποχή των παχιών αγελάδων είναι κάτω περίπου 10% με 15% μίνιμουμ μιας και από τότε ρωτάω για υγραέριο και αυτό δεν είναι τυχαίο μιας και υπάρχει ανταγωνισμός οξύς πλέον. Ως παράδειγμα θα σου πω πως στο δικό μου αυτοκίνητο στο τέλος του 2008 μου ζήταγαν 1100-1200€ και σήμερα ο ίδιος εγκαταστάτης μου ζητάει 900€... και πίστεψε με είναι και πολύ μεγάλο όνομα και με πάρα πολλά χρόνια στον χώρο!
splitapsou

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 19 Φεβ, 2013 09:39

valsam έγραψε:Πραγματικα δεν παιζεσται,το φορουμ λιμενεται απο εμπορους και μαστορια κοινος Ελληναρες που υποστηριζουν με γελιοτατα επιχειρηματα τα κακτημενα της εποχης των παχιων αγελαδων και απο πανω περιμενουν να τσιμπισουν πελατες και φυσικα χωρις να καταλαβαινουν την εποχη που ζουμε!
Μια ζωη Ελληναρες ειμασταν και γιαυτο και μας μισουσαν ολοι οι γειτονες πλην των Σερβων για τους δικους τους λογους (Θρησκεια και καβαντζα για τις μαλακιες που εκαναν!)
Ρε πατε καλα.σοβαρα τα λετε αυτα που λετε φιλοι μαστορια υγραεριτζιδες?
Να σε προτιμησω ρε Ελληνα μαστορα αλλα μονο αν εισαι εστω και 20-30% μαξ. πιο ακριβος απο τον Βουλγαρο γιατι με 400 ευρω μισθο και'γω 20-30% παραπανω απο τον Βουλγαρο εργατη παιρνω,αυτες ειναι οι εποχες που ζουμε!
Για καθε ευρω που δινω στο ΤΕΒΕ δεν εχω ουτε γιατρο και ουτε φαρμακα(ενα μηνα ραντεβου για την μικρη μου που ειχε 40 πυρετο η 10 ευρω για να μου γραψει η γιατρος τα φαρμακα!)τι πληρωνω τελος παντων σε αυτη την σκ@το χωρα ασφαλιση,και φυσικα ετσι πως παμε θα παω στην Βουλγαρια για γιατρο!
Ειμαστε τοσοσ πονηροι Ελληναρες που μεχρι και τα Ελληνικα προιοντα εν μεσο κρισης εχουν διπλασια τιμη στην Ελλαδα απ'οτι στην Βουλγαρια!
Ειχα ψαχτει και παλαιοτερα σε 10 τουλαχιστον για να βαλω υγραεριο στο αυτοκινητο και οταν αναφερα το "καμια καλυτερη τιμη δεν γινετε?" ολοι μα ολοι ειχαν την ιδια απαντηση "θα κοψουμε 100-200-300 ευρω Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ αποδειξη"για να μου εκαναν καλυτερη τιμη!
Αυτοι ειστε!

απο την αρχη σου εγραψα οτι αν θα σου αναλυσω πως βγαινουν τα κοστολογια δεν προκειτε να το καταλαβεις, τωρα μου το επιβεβαιωσες με τον καλυτερο τροπο.
γιατι δεν πηγες την κορη σου στην βουλγαρια για να τη δει γιατρος ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 19 Φεβ, 2013 16:48

Δηλ. τι μου λετε τωρα, μου λετε οτι με κοστολογιο υλικων οπως τα παραπανω που ανεφερα 400 και 500 ευρω κομπλε(ασε που πιστευω οτι εσεις οι εγκαταστατες παιρνετε πολυ καλυτερες τιμες) ολα δεν βγαινετε με 600 και 700 που λεω?
Με 900 και 1000 βγαινετε?
Δηλ. με 100% πανω απο τα υλικα?
Πολλα ειναι και θα ψαχνετε πελατες με το δικανο,πλεον οπως ειπα με τους νταβατζιδες πρατηριουχους να αισχροκερδουν και'σεις να ζητατε απο 10 εως 30% λιγοτερα απ'οτι ζητουσατε πριν 1-2 χρονια δεν ειναι και τοσο ελκυστικο το υγραεριο για να προσελκησει καινουργιους πελατες!
Αν δεν ριξουν την τιμη οι πρατηριουχοι τουλαχιστον 10 λεπτα και'σεις τα κιτ τουλαχιστον στα μισα απο τα 1500 που ζητουσατε προ διετιας θα πεσουν χοντρες πεινες,ο γειτονας μου πηρε Renault Kangoo DIESEL μεταχειρο με 4000 ευρω και καταναλωση 5,5 λιτρα!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 19 Φεβ, 2013 19:01

valsam έγραψε:Δηλ. τι μου λετε τωρα, μου λετε οτι με κοστολογιο υλικων οπως τα παραπανω που ανεφερα 400 και 500 ευρω κομπλε(ασε που πιστευω οτι εσεις οι εγκαταστατες παιρνετε πολυ καλυτερες τιμες) ολα δεν βγαινετε με 600 και 700 που λεω?
Πολλα ειναι και θα ψαχνετε πελατες με το δικανο,πλεον οπως ειπα με τους νταβατζιδες πρατηριουχους να αισχροκερδουν και'σεις να ζητατε απο 10 εως 30% λιγοτερα απ'οτι ζητουσατε πριν 1-2 χρονια δεν ειναι και τοσο ελκυστικο το υγραεριο για να προσελκησει καινουργιους πελατες!
Αν δεν ριξουν την τιμη οι πρατηριουχοι τουλαχιστον 10 λεπτα και'σεις τα κιτ τουλαχιστον στα μισα απο τα 1500 που ζητουσατε προ διετιας θα πεσουν χοντρες πεινες,ο γειτονας μου πηρε Renault Kangoo DIESEL μεταχειρο με 4000 ευρω και καταναλωση 5,5 λιτρα!

σε αρκετα ποστ σου εχω κανει αρκετες ερωτησεις και δεν εχεις απαντησει σε καμια, θελεις μονολογο? αν ναι τοτε καντον μονος σου και βγαλε τα εσωψυχα σου.
εγω αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου και πιστεψε με δεν αξιζεις τον κοπο και το χρονο μου.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό dim63 » Τρί 19 Φεβ, 2013 21:17

χωρις πλακα τωρα,

παμε βουλγαρια, αγοραζουμε τσιγαρα (με τον φυκο μεσα),φετα original , ρουχαλακια με υψηλη ραπτικη , βενζινη + lpg για το κιτακι που θα παρουμε δωρο απο τις αγορες μας και βρουρ πισω.Α και κανουμε και τις πινακιδες αλλαγη (αυτο ισως θα πρεπει να ελεγχθει) :D :D :D :D
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 19 Φεβ, 2013 21:42

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Δηλ. τι μου λετε τωρα, μου λετε οτι με κοστολογιο υλικων οπως τα παραπανω που ανεφερα 400 και 500 ευρω κομπλε(ασε που πιστευω οτι εσεις οι εγκαταστατες παιρνετε πολυ καλυτερες τιμες) ολα δεν βγαινετε με 600 και 700 που λεω?

σε αρκετα ποστ σου εχω κανει αρκετες ερωτησεις και δεν εχεις απαντησει σε καμια, θελεις μονολογο? αν ναι τοτε καντον μονος σου και βγαλε τα εσωψυχα σου.
εγω αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου και πιστεψε με δεν αξιζεις τον κοπο και το χρονο μου.

Τι να σου απαντησω ρε φιλε, ειναι σοβαρες ερωτησεις αλλα αντε ντεφη να γινει να σου απαντω!
Το αν θα ξεκινησω απο δω να παω εγω η καποιος δικος μου στην Βουλγαρια στο νοσοκομειο,μα και φυσικα οχι μιας και εδω κουτρα ειναι το νοσοκομειο το θεμα ειναι οτι εγω ο μ@λακας πληρωνω ΤΕΒΕ και παω στο νοσοκομειο μαζι με τους ανασφαλιστους Αλβανους και τους γυφτους που αυτοι δεν πληρωνουν μια!
Αν υποθετικα ζουσα εκει λεμε και δεν ηθελα να παω στο νοσοκομειο θα πηγαινα σε ιδιοτη και θα πλερωνα οπως κανω και τωρα αλλα οπως ειπα υποτιθετε οτι εχω ιατρικη καλυψη ο μ@λακας μιας και δινω 800 ευρω το διμηνο στο τεβε!
Στο αλλο δε που ρωτας για το ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑς ΣΤΗΝ βΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕς ΕΚΕΙ !
Και φυσικα το σκεφτηκα να παω να ζησω εκει αν εκανα δουλεια και τα παιδια στο Αμερικανικο κολεγιο με το 1/4 των χρηματων απο'εδω!
Καλα κρασια αν περιμενεις συνταξη στο Ελλαδισταν!
Οριστε σου απαντησα στις ερωτησεις σου!
Φιλε ξεχνα την Ελλαδα που ηξερες,μεχρι και αυτες οι χωρες που τις ειχαμε του πεταματου πλεον ψιλοφαινονται ελκηστικες μεχρι και για μεταναστευση,αυτοι χτιζουν και'μεις ουτε φραγκο για να συντηρισουμε,πληρης εγκαταληψη!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες