hlias έγραψε:valsam έγραψε:Δηλ. τι μου λετε τωρα, μου λετε οτι με κοστολογιο υλικων οπως τα παραπανω που ανεφερα 400 και 500 ευρω κομπλε(ασε που πιστευω οτι εσεις οι εγκαταστατες παιρνετε πολυ καλυτερες τιμες) ολα δεν βγαινετε με 600 και 700 που λεω?
Με 900 και 1000 βγαινετε?
Δηλ. με 100% πανω απο τα υλικα?
Πολλα ειναι και θα ψαχνετε πελατες με το δικανο,πλεον οπως ειπα με τους νταβατζιδες πρατηριουχους να αισχροκερδουν και'σεις να ζητατε απο 10 εως 30% λιγοτερα απ'οτι ζητουσατε πριν 1-2 χρονια δεν ειναι και τοσο ελκυστικο το υγραεριο για να προσελκησει καινουργιους πελατες!
Αν δεν ριξουν την τιμη οι πρατηριουχοι τουλαχιστον 10 λεπτα και'σεις τα κιτ τουλαχιστον στα μισα απο τα 1500 που ζητουσατε προ διετιας θα πεσουν χοντρες πεινες,ο γειτονας μου πηρε Renault Kangoo DIESEL μεταχειρο με 4000 ευρω και καταναλωση 5,5 λιτρα!
σε αρκετα ποστ σου εχω κανει αρκετες ερωτησεις και δεν εχεις απαντησει σε καμια, θελεις μονολογο? αν ναι τοτε καντον μονος σου και βγαλε τα εσωψυχα σου.
εγω αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου και πιστεψε με δεν αξιζεις τον κοπο και το χρονο μου.
Τι να σου απαντησω ρε φιλε, ειναι σοβαρες ερωτησεις αλλα αντε ντεφη να γινει να σου απαντω!
Το αν θα ξεκινησω απο δω να παω εγω η καποιος δικος μου στην Βουλγαρια στο νοσοκομειο,μα και φυσικα οχι μιας και εδω κουτρα ειναι το νοσοκομειο το θεμα ειναι οτι εγω ο μ@λακας πληρωνω ΤΕΒΕ και παω στο νοσοκομειο μαζι με τους ανασφαλιστους Αλβανους και τους γυφτους που αυτοι δεν πληρωνουν μια!
Αν υποθετικα ζουσα εκει λεμε και δεν ηθελα να παω στο νοσοκομειο θα πηγαινα σε ιδιοτη και θα πλερωνα οπως κανω και τωρα αλλα οπως ειπα υποτιθετε οτι εχω ιατρικη καλυψη ο μ@λακας μιας και δινω 800 ευρω το διμηνο στο τεβε!
Στο αλλο δε που ρωτας για το ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑς ΣΤΗΝ βΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕς ΕΚΕΙ !
Και φυσικα το σκεφτηκα να παω να ζησω εκει αν εκανα δουλεια και τα παιδια στο Αμερικανικο κολεγιο με το 1/4 των χρηματων απο'εδω!
Καλα κρασια αν περιμενεις συνταξη στο Ελλαδισταν!
Οριστε σου απαντησα στις ερωτησεις σου!
Φιλε ξεχνα την Ελλαδα που ηξερες,μεχρι και αυτες οι χωρες που τις ειχαμε του πεταματου πλεον ψιλοφαινονται ελκηστικες μεχρι και για μεταναστευση,αυτοι χτιζουν και'μεις ουτε φραγκο για να συντηρισουμε,πληρης εγκαταληψη!