hlias έγραψε:για αλλη μια φορα δεν δινεις απαντηση valsam, δεν περιμενα να δωσεις βεβαια, εγω σε εχω παρει χαμπαρι.
Απαντησεις για κατι που δεν γνωριζω δεν μπορω να δοσω,και δεν μπορω να γνωριζω για το πως και γιατι εχει καποιος 10-15-20% αυξηση καταναλωσης,απο εσενα και τα αλλα μαστορια περιμενω και παρακαλαω εδω και καιρο να παρω μια σοβαρη απαντηση σε αυτο το ερωτημα!
Ποτε δεν ειπα οτι λενε ψεματα αυτοι που τις εχουν αυτες τις καταναλωσεις ,τους πιστευω!
Εγω εκανα μια πολυ απλη ερωτηση προ καιρου μετα απο παρατηρηση στο ιντερνετ οτι ολα τα εργοστασιακα lpg αυτοκινητα ειχαν αυξηση καταναλωσης απο +30% εως + 35% (οσο δηλ. και η διαφορα της θερμ. δυναμης των 2 καυσιμων!)και αυτη ηταν πως γινετε γκοτζαμ αυτοκινητοβιομηχανιες να μην μπορουν να πετυχουν μικροτερη αυξηση καταναλωσης απο το +30-35% και οι εδω εγκαταστατες να πετυχαινουν μονο +10-15-20%,δεν ξερω μπορει να ισχυει αυτο που υπονοησες πιο πριν δηλ. οτι λενε ψεμετα οι αυτοκινητοβιομηχανιες για τις καταναλωσεις lpg ,ψευτικες καταναλωσεις προς τα επανω για να τρελαθουν στις πωλησεις!
Ηλια με αυτα που γραφεις φιλε δεν σε πηρα μονο εγω χαμπαρι αλλα και ολο το φορουμ!