gakost έγραψε:κάτι δεν μετράς καλά γιατί 0,9 /100 βενζίνη μου φαίνεται πολύ υπερβολικό νούμερο + το υγραέριο. Αν ισχύουν οι μετρήσεις το ποσοστιαίο κέρδος σου είναι πολύ μικρό.
iraklis έγραψε:Μόλις συμπλήρωσα 1500 χμ με lpg. Tο αυτοκίνητο έχει αισθητά πιο ήπια συμπεριφορά( λιγότερο θόρυβο και πιο ηρεμη ανταπόκριση ).Δεν αντιμετώπισα μέχρι τώρα πρόβλημα με λαμπάκια, σβησίματα ,ρεταρίσματα , τρέμουλο κτλ.Η κατανάλωση είναι 7,9 lt/100 km και 0,9 βενζίνη αρα σύνολο 8,8 lt/100 km.H κατανάλωση με βενζίνη ήταν 8,4 lt/100 km. Είμαι 5% πάνω στην κατανάλωση. Να σημειώσω 'οτι οι οδηγικές μου συνήθειες είναι πολύ ήρεμες, με στόχο την οικονομία. Οδηγώ το αυτοκίνητο στις 1700-2000 στροφές κατα κυριο λόγο σε αστικό κύκλο.Θα ήθελα να ρωτήσω αν η κατανάλωση που έχω είναι φυσιολογική ή αν το μείγμα είναι φτωχό και κινδυνεύει ο κινητήρας. Να σημειώσω ότι το σύστημα είναι το prins silverline με λαδιέρα jlm.
hlias έγραψε:, στην αποκρηση του γκαζιου απο βενζινη σε υγραεριο δεν πρεπει να καταλαβαινεις διαφορα.
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες
|
|
|