karagounis έγραψε:Φιλε Αγγελε, νομιζω πως είναι αργα να ανησυχεις για τις βαλβιδες! Αυτο επρεπε να το ρωτησεις πριν την εγκατασταση.
Εγω ετσι εκανα και για αυτο δεν εχω βαλει υγραεριο και δεν προκειται να βαλω.
Ειναι σιγουρο ότι ο κινητηρας θα εχει λιγοτερη "χρησιμη ζωη" με το υγραεριο απο οτι με την βενζινη. Ειδικα οσο περισσοτερο ανεβαζεις στροφες τοσο περισσοτερες ειναι οι πιθανοτητες ταχυτερης φθορας.
Επισης υπαρχουν κρυφα κοστη (π.χ. ποση βενζινη καις παραλληλα με το υγραεριο?) τα οποια δεν καθιστουν και τοσο συμφερον οικονομικα το υγραεριο διοτι η τελικη εξοικονομηση ειναι 20-25% και εχεις παντα το ρισκο της βλαβης του κινητηρα.
Οσον αφορα τις βαλβιδες, αν πας στο συνεργειο σου θα σου πουν οτι μπορει να ελεγχθει με τα "φιλερακια" αλλα η σωστη δουλεια γινεται μονο με κατεβασμα κινητηρα! Αν δεν φοβασαι, προχωρα το.
mudkia έγραψε:Πιθανον να εχει "κρυφα" χαρησματα ο ανθρωπος ηλια η απλα μπορει να του τα ειπαν εστι και γιουβετσι παντος αν δεν το εχεις δοκιμασει δεν μορεις να ξερεις ... τι και πως![]()
![]()
. Νομιζω????
hlias έγραψε:mudkia έγραψε:Πιθανον να εχει "κρυφα" χαρησματα ο ανθρωπος ηλια η απλα μπορει να του τα ειπαν εστι και γιουβετσι παντος αν δεν το εχεις δοκιμασει δεν μορεις να ξερεις ... τι και πως![]()
![]()
. Νομιζω????
το να μη γουσταρεις το υγραεριο για δικους σου λογους ειναι δεκτο, σε αυτη την περιπτωση δεν γραφεσαι σε φορουμ αποκληστικα για υγραερια και οταν στο 1ο σου ποστ γραφεις τετοιες παπατζες τοτε εκτος απο ηλιθιος ή κυριακος εισαι ή βαλτος.
karagounis έγραψε:Εγω δεν εγραψα το σχολιο για να εχω αντιπσραθεση με κανεναν εξυπνακια σκιτζη παπατζη.
Ειπα αυτο που αποτελει για εμενα αληθεια και καλο θα ηταν σε συτο να απαντανε οι διαφοροι ανορθογραφοι.
Ποση καταναλωση βενζινης εχετε παραλληλα με το υγραεριο; το εχετε υπολογισει 'η απλα λετε την καραμελα ολων των εγκαταστατων για 40 50 % οικονομια;
Για τις βαλβιδες, εχει καποιος δει σε εγχειριδιο να λεει περιοδικο ελεγχο; εγω δεν εχω δει.
Αλλα μολις βαλει καποιος υγραεριο του λενε να τις ελεγχει. Γιατι αραγε;
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 18 επισκέπτες
|
|
|