Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εγκατασταση συστηματος BEDINI

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Εγκατασταση συστηματος BEDINI

Δημοσίευσηαπό atevagge1983 » Κυρ 01 Ιαν, 2012 21:18

Γεια σας και Χρονια πολλα.Ειπα να βαλω υγραεριο στο αμαξι μου. Πηγα στο συνεργειο της περιοχης (Βεροια) το πιο αξιοπιστο πιστευω και μου ειπε θα μου βαλει το BETINA .
1)Μου το πενεψαν πολυ .Ειναι καλο και αξιοπιστο συστημα
2)1300 Ε μου ειπε καλη η τιμη
3) μαλλον θα το βαλουμε 3 φιλοι και μας ειπε 1200 Ε. Παλι ειναι καλη η τιμη για 3 ατομα ?
Περιμενω απαντισεις
Τελευταία επεξεργασία από atevagge1983 και Δευτ 02 Ιαν, 2012 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
atevagge1983

Δημοσιευσεις: 22

Re: Εγκατασταση συστηματος BETINA

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 01 Ιαν, 2012 21:34

Χρόνια πολλα , καλή χρονιά , betina είχα μια γκομενα δσνεζα πριν απο 20 χρόνια.... για υγραεριο δεν την έχω ξανά κουσει. Διάβασε ρε συ λίγο το φόρουμ και βάλε κανένα δοκιμασμένο άλλωστε η θεσσαλονίκη ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο δρόμο είναι στα ίδια λεφτά βάζεις PRINS BRC και πιο φθηνά lovato ZAVOLI omvl κτλ
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 01 Ιαν, 2012 22:00

dathens έγραψε:Χρόνια πολλα , καλή χρονιά , betina είχα μια γκομενα δσνεζα πριν απο 20 χρόνια.... για υγραεριο δεν την έχω ξανά κουσει. Διάβασε ρε συ λίγο το φόρουμ και βάλε κανένα δοκιμασμένο άλλωστε η θεσσαλονίκη ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο δρόμο είναι στα ίδια λεφτά βάζεις PRINS BRC και πιο φθηνά lovato ZAVOLI omvl κτλ

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ. Σωστός! Συμφωνώ με τον dathens. Πρώτη φορά το ακούω και δόξα το Θεό παρακολουθώ στενα την υγραεριοκίνηση. Πάιξε στα σίγουρα και μην πειραματίζεσαι......... :)
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Δευτ 02 Ιαν, 2012 00:14

Η Μπέτυ με τήν Τινα ? ... ΒΕΤΑΤΙΝΕ

Συμφωνώ με τους παραπάνω...πειράματα θα κάνουμε τώρα;
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό panosopel » Δευτ 02 Ιαν, 2012 01:44

1300 για αγνωστο συστημα μου ακουγεται σαν να σε κλεβουν
Ολοι στην παρεα μου εχουμε υγραεριο brc,landi renzo γενικα ιταλικα συστηματα κανενα προβλημα
Ολλανδικα επισης κορυφαια
Βαλε κατι αξιοπιστο
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Δευτ 02 Ιαν, 2012 03:21

Ναι, κι εγώ είμαι ΜΠΑΟΚ...

(Βάλε ότι σου αρέσει, η τιμή είναι σχετικό πράγμα, το παζαρεύεις όσο θέλεις, ας πούμε πες "δίνω τα μισά, αλλιώς θα βάλω Τούρκικο", και μη δίνεις σημασία εδώ μέσα ο καθένας θέλει να βάλουν όλοι ακριβώς το ίδιο που έβαλε αυτός, ή το πολύ - πολύ ίδιο με αυτά που έχει η παρέα του.)
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό atevagge1983 » Δευτ 02 Ιαν, 2012 11:48

ρε παιδια μηπως κανω λαθος και δεν ακουσα το ονομα σωστα γιατι το γκουγκλαρω και δεν βρισκω κατι μηπως ειναι καποιο παρομοιο με αυτο το ονομα και δεν το ακουσα καλα. θα τον ξαναπαρω για σιγουρα αυριο να τον ρωτησω το ονομα. Αν ξερει καποιος καποιο με παρομοιο ονομα ας το πει
atevagge1983

Δημοσίευσηαπό atevagge1983 » Δευτ 02 Ιαν, 2012 12:09

Παιδια βρηκα το site http://www.bedinigas.com/
Ειχα κανει λαθος το ονομα. Για πδειτε και πειτε μου
BETINA η ονομασια του site
atevagge1983

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 02 Ιαν, 2012 12:45

dathens έγραψε:Χρόνια πολλα , καλή χρονιά , betina είχα μια γκομενα δσνεζα πριν απο 20 χρόνια.... για υγραεριο δεν την έχω ξανά κουσει.

:lol: :lol: :lol: Πολυ καλο Κωστα...

Περα απ΄την πλακα, αν και δεν θα ηταν η επιλογη μου και συμφωνοντας με τους υπολοιπους, αν ειναι καλος ο εγκαταστατης και τα υλικα δεν υπαρχει προβλημα. Το μεγαλυτερο θεμα κατα την αποψη μου ειναι οτι σαν ''αγνωστο'' σχεδον συστημα μαλλον ο μονος ''αντιπροσωπος'' στην Ελλαδα ειναι ο εγκαταστατης που αναφερεις. Την περιπτωση να χρειαστεις κατι απο το συστημα(ρυθμηση, βλαβη) εντος ή εκτος εγγυησης, να εχει κλεισει το μαγαζι και να μην βρίσκεις αλλον να στο διορθώσει, το σκεφτηκες (εχει συμβει παμπολες φορες..)?
Πηγενε για τα σιγουρα λοιπον.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό dathens » Δευτ 02 Ιαν, 2012 16:48

astragjtg έγραψε:
dathens έγραψε:Χρόνια πολλα , καλή χρονιά , betina είχα μια γκομενα δσνεζα πριν απο 20 χρόνια.... για υγραεριο δεν την έχω ξανά κουσει.

:lol: :lol: :lol: Πολυ καλο Κωστα...

Περα απ΄την πλακα, αν και δεν θα ηταν η επιλογη μου και συμφωνοντας με τους υπολοιπους, αν ειναι καλος ο εγκαταστατης και τα υλικα δεν υπαρχει προβλημα. Το μεγαλυτερο θεμα κατα την αποψη μου ειναι οτι σαν ''αγνωστο'' σχεδον συστημα μαλλον ο μονος ''αντιπροσωπος'' στην Ελλαδα ειναι ο εγκαταστατης που αναφερεις. Την περιπτωση να χρειαστεις κατι απο το συστημα(ρυθμηση, βλαβη) εντος ή εκτος εγγυησης, να εχει κλεισει το μαγαζι και να μην βρίσκεις αλλον να στο διορθώσει, το σκεφτηκες (εχει συμβει παμπολες φορες..)?
Πηγενε για τα σιγουρα λοιπον.

συφμωνω απολυτα !! βασ τη μπετινα στο χωριο σου τη βολευα στον αποστολο ξενοδοχειο εξω απο το νυδρι !! γαμ..τα πως περασαν τα χρονια πορτο κατσικι με καταβαση ποδαρατη μονοπατι κτλ
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες