Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Σύστημα υγραερίου LIMA

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Σύστημα υγραερίου LIMA

Δημοσίευσηαπό sonid » Κυρ 08 Ιαν, 2012 01:35

Καλησπέρα.
Έχω βάλει το παραπάνω σύστημα υγραερίου στο αμάξι μου (Honda Civic) εδώ και περίπου 10 μήνες. Έχω κάνει πάνω από 30,000 χιλιόμετρα αψεγάδιαστα. Πριν από ένα μήνα είχα check engine και από τότε δεν έχει σβήσει χωρίς όμως καμία αλλαγή στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Επειδή λοιπόν δεν είχα ξαναπάρει τηλέφωνο τον εγκαταστάτη μου εδώ και καιρό,(εκτός από τότε που άλλαξα το φίλτρο), τον πήρα για να δούμε τί παίζει και ανακάληψα ότι το έχει κλείσει το μαγαζί. :shock: :shock: :shock: Ούτε τηλέφωνα υπάρχουν ούτε τίποτα.
Υπάρχει κάποιος που ξέρει αν κάποιος εγκαταστάτης στην Αττική βάζει τέτοια συστήματα ( άρα θα έχει και το κατάληλο λογισμικό για το laptop)???
Η παραμικρή βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.
sonid

Δημοσιευσεις: 58

Re: Σύστημα υγραερίου LIMA

Δημοσίευσηαπό Giannis » Κυρ 08 Ιαν, 2012 10:00

Ποιο κωδικό βλάβης βγάζει?
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό sonid » Κυρ 08 Ιαν, 2012 10:43

Δεν γνωρίζω φίλε μου. Από που το βλέπω αυτό? Η μ@λ@κία μου είναι οτι χρησιμοποιώ το αμάξι με check engine. Πάντως όταν το γυρίζω σε βενζίνη μετά από λιγάκι σβήνει οπότε υποθέτω οτι είναι κάτι στο μείγμα (φτωχό).
sonid

Δημοσίευσηαπό Giannis » Κυρ 08 Ιαν, 2012 11:06

Πρέπει να πάς σε συνεργείο που έχει διαγνωστικό.
Εγώ, μετά από τόσα λαμπάκια, αγόρασα ένα με 14 ευρώ!
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Κυρ 08 Ιαν, 2012 13:08

να πας αμέσως να το δουν σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργειο HONDA και να μην κάνεις άλλα χιλιόμετρα μέχρι να σου πουν τι έχει... δεν παίζουν μ'αυτά, μπορεί να κάνεις ζημιά στον κινητήρα σου από το πουθενά
Τελευταία επεξεργασία από tzanabetis και Κυρ 08 Ιαν, 2012 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 08 Ιαν, 2012 13:33

tzanabetis έγραψε:να πας αμέσως να το δουν ε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργειο HONDA και να μην κάνεις άλλα χιλιόμετρα μέχρι να σου πουν τι έχει... δεν παίζουν μ'αυτά, μπορεί να κάνεις ζημιά στον κινητήρα σου από το πουθενά

:thumbup: ή κινήσου μόνο με βενζίνη
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 08 Ιαν, 2012 18:15

Επειδή υπάρχει φίλος μου με το ιδιο απο την greenautogas πήγε στην qgas www.qgas.gr ορφεως 45 παλ Φάληρο 2109420594 επίσημο συνεργάτη της prins και fgas ....

99% έχεις λάθος μπεκιερα η λάθος τρύπες στα μπεκ που σου έβαλαν στο νεο κόσμο πριν κλείσουν !!!

Έχω δει σύστημα Λίμα με μπεκ aldesa τουρκικά ο φίλος μου αλλαξε μπεκ και όλα καλα όλα τς Λίμα μιξ by λατζουρσκης έχουν θέματα !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό sonid » Κυρ 08 Ιαν, 2012 18:29

dathens έγραψε:Επειδή υπάρχει φίλος μου με το ιδιο απο την greenautogas πήγε στην qgas http://www.qgas.gr ορφεως 45 παλ Φάληρο 2109420594 επίσημο συνεργάτη της prins και fgas ....

99% έχεις λάθος μπεκιερα η λάθος τρύπες στα μπεκ που σου έβαλαν στο νεο κόσμο πριν κλείσουν !!!

Έχω δει σύστημα Λίμα με μπεκ aldesa τουρκικά ο φίλος μου αλλαξε μπεκ και όλα καλα όλα τς Λίμα μιξ by λατζουρσκης έχουν θέματα !!

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Φίλε dathens έχεις πέσει σε όλα μέσα...
sonid

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Κυρ 08 Ιαν, 2012 19:21

Η μίξη εξαρτημάτων από διαφορετικούς κατασκευαστές δεν ευθύνεται από μόνη της για τίποτε, ελάχιστοι κατασκευαστές φτιάχνουν οι ίδιοι τα εξαρτήματα που έχουν το όνομά τους.

Εξάλλου το σύστημα λειτούργησε για μεγάλο χρονικό διάστημα με αυτά τα εξαρτήματα, αν υπήρχε θέμα θα προέκυπτε από τα πρώτα χιλιόμετρα.

Φυσικά μπορούμε να αλλάξουμε διάφορα εξαρτήματα και να πούμε ότι αυτά έφταιγαν, όσο περισσότερα αλλάζουμε, τόσο καλύτερα, αφού ο πελάτης (άλλου εγκαταστάτη) πληρώνει.

Συνήθως, το μόνο που χρειάζεται είναι μια ρύθμιση της προκοπής για τις τρέχουσες κλιματολογικές συνθήκες και για την τρέχουσα κατάσταση (από πλευράς ανοχών, φθοράς κτλ) των υπαρχόντων εξαρτήματων, εκτός αν κάτι πράγματι χάλασε, όμως όταν κάτι χαλάσει πραγματικά, θα το καταλάβουμε αμέσως και πέραν πάσης αμφιβολίας.
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 08 Ιαν, 2012 21:01

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω γιατί όμως ένας εγκαταστατης επιλέγει πνεύμονα α μπεκ β εγκέφαλο γ κτλ ; Όταν η ετιαρια πχ Lima έχει συγκεκριμένα μπεκ πνεύμονα και εγκέφαλο . και δοκιμασμενα πράγματα ; Πάντως του φίλου μου η μπεκιερα τα έφτυσε μετα απο 15000 χιλ και δεν ψεκαζε σωστά , σε άλλο σύστημα που ήταν εκει η τρύπα στο ένα μπεκ ήταν διπλάσια απο τις άλλες 3 ..απο οτι άκουγα και ο κυλινδρος είχε misfire !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 49 επισκέπτες