erpetoulis έγραψε:http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/efk/efk2.htm
Δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας...
Τι πρεπει να δουμε απο αυτο; τον φορο οπως ειναι τωρα; Χαιρω πολυ χαιροπουλος...
erpetoulis έγραψε:http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/efk/efk2.htm
Δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας...
steliosthem έγραψε:stkamos έγραψε:Το ιδιο το ΦΕΚ που προσπαθω να ανεβασω με συνημμενο και μου το βγαζει πολυ μεγαλο.Πως μικραινω το μεγεθος του ξερει κανεις;Ειμαι πολυ καλος στα υγραερια αλλα με αυτα τα διαολια τα φορουμ δεν τα παω καλα...
εχεις λινκ; ποιος ειναι ο αριθμος του φεκ; ποτε βγηκε φεκ για τα μετρα; Δεν εχει βγει γιατι δεν εχουν ψηφιστει, απλα αφησαν να διερευσουν τα μετρα.
Πιθανοτα αναφερεσε στο ΦΕΚ του μεσοπροθεσμου, στο οποιο οντως αναφερεται η αυξηση του ΦΕΚ στο φυσικο αεριο. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να κανουν ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ στο υγραεριο κινησης...
stkamos έγραψε:Για τον δακτυλιο εχω το ΦΕΚ Στελιο.Φυσικα και δεν θα μπορουσα να εχω ΦΕΚ απο τα καινουργια μετρα.Μιλησα προηγουμενος με τον Προεδρο πρατηριουχων αεριων καυσιμων,κ.Λαγο ο οποιος με διαβεβαιωσε οτι το υπουργειο δεν εχει αναφερει απολυτως τιποτα τετοιο και ολα ειναι πληροφοριες των δημοσιογραφων.Τωρα αν ξερουν κατι περισσοτερο θα το ξερει τη Δευτερα.Αλλα 1000%δεν μιλαμε για πανω απο 7 λεπτα ακομα και εξισωση να γινει.
Αποψη μου ειναι οτι τα πρατηρια εχουν την δυνατοτητα να απορροφησουν αυτη την αυξηση.Εχουν ριξει τα περισσοτερα λεφτα αυτη την στιγμη στην αγορα.Ας φροντισουν να διασφαλισουν την επενδυση τους.
kyriak έγραψε:Ο φόρος θα μπει μόνο στο υγραέριο , έτσι η τιμή θα κυμανθεί από 1,1 έως 1,2 ευρώ το λίτρο , αυτό δεν αφορά την βενζίνη η οποία έχει ήδη φόρο 610ευρω στα 1000 λίτρα . Είναι ψέμα ότι θα ανέβει η βενζίνη ΙΣΑ ΙΣΑ η βενζίνη θα πέσει κι άλλο και θα κυμανθεί γύρω στο 1,6 έως 1,7 ,. Ετσι οι νέες μέσες τιμές των καύσιμων θα είναι .
βενζίνη 1,65 πετρέλαιο 1,49 lpg 1,12
Αυτό που έγινε ήταν δίκαιο , γιατί ήδη οι κάτοχοι βενζίνης πληρώνουν 610 και του πετρελαίου 328 ευρώ φόρο. Αλήθεια είναι ότι με τιμή στο 1,1 είναι σαν να βάζεις βενζίνη στο 1,5 και με τιμή στο 1,2 είναι 1,6 βενζίνη, αυτό καθιστά πλέον την μετατροπή ασύμφορη και την απόσβεση της μετατροπής αδύνατη.
kyriak έγραψε:Ο φόρος θα μπει μόνο στο υγραέριο , έτσι η τιμή θα κυμανθεί από 1,1 έως 1,2 ευρώ το λίτρο , αυτό δεν αφορά την βενζίνη η οποία έχει ήδη φόρο 610ευρω στα 1000 λίτρα . Είναι ψέμα ότι θα ανέβει η βενζίνη ΙΣΑ ΙΣΑ η βενζίνη θα πέσει κι άλλο και θα κυμανθεί γύρω στο 1,6 έως 1,7 ,. Ετσι οι νέες μέσες τιμές των καύσιμων θα είναι .
Αυτό που έγινε ήταν δίκαιο , γιατί ήδη οι κάτοχοι βενζίνης πληρώνουν 610 και του πετρελαίου 328 ευρώ φόρο. Αλήθεια είναι ότι με τιμή στο 1,1 είναι σαν να βάζεις βενζίνη στο 1,5 και με τιμή στο 1,2 είναι 1,6 βενζίνη, αυτό καθιστά πλέον την μετατροπή ασύμφορη και την απόσβεση της μετατροπής αδύνατη.
kyriak έγραψε:.
Αυτό που έγινε ήταν δίκαιο
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 82 επισκέπτες
|
|
|