Pε τι δεν καταλαβαινετε τελος παντων?
Δεν εχετε καταλαβει οτι δεν γινετε τιποτα με λογια και οτι ο μονος τροπος ειναι οι φαπες?
Δεν ειμαι των ακρων ανθρωπος αλλα οταν εχω δικιο και δεν το βρισκω με οσα λογια και να πω και οτι και να κανω ουτε με προστατευει το κρατος ουτε υπαρχει καποια αλλη εναλακτικη(ενας γαμηενος πρατηριουχος να υπηρχε που να πουλαει εστο και 10 λεπτα φθηνοτερα στην αλλη ακρη της πολης μονο σε εκεινον θα εβαζα!)τοτε απασφαλιζω και για το συγκεκριμενο θεμα εχω απασφαλισει εδω και καιρο,την περασμενη βδομαδα παρακαλουσα να κανει την μαλακια ενα απο τα 2 κανακαρια του βενζινοαρχοντακαρτελοπατερα και να μου δοσει την αφορμη!
Φτανει πια,μια ζωη μ@λακες,δεν φτανει που μας γ@μανε με την φιξ καρτελοτιμη τους δεν τους φτανει ομως και θελουν να μας ξεσκισουν κανονικοτατα,εχω γεμισει και στα 4 πρατηρια που βρισκονται στο πρωτο ποδι χακλκιδικης και ο μ.ο καταναλωσης μου με 5η ταχυτητα 2000 στροφες οδηγημα και 70-80 στο κοντερ απο 11-12 λιτρα που ειχα στη Θεσ/νικη με πολυ πιο βαρη ποδι τωρα εδω εχει παει στα 14 λιτρα τα 100,ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ!!!!!!!