Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 01:02

Pε τι δεν καταλαβαινετε τελος παντων?
Δεν εχετε καταλαβει οτι δεν γινετε τιποτα με λογια και οτι ο μονος τροπος ειναι οι φαπες?
Δεν ειμαι των ακρων ανθρωπος αλλα οταν εχω δικιο και δεν το βρισκω με οσα λογια και να πω και οτι και να κανω ουτε με προστατευει το κρατος ουτε υπαρχει καποια αλλη εναλακτικη(ενας γαμηενος πρατηριουχος να υπηρχε που να πουλαει εστο και 10 λεπτα φθηνοτερα στην αλλη ακρη της πολης μονο σε εκεινον θα εβαζα!)τοτε απασφαλιζω και για το συγκεκριμενο θεμα εχω απασφαλισει εδω και καιρο,την περασμενη βδομαδα παρακαλουσα να κανει την μαλακια ενα απο τα 2 κανακαρια του βενζινοαρχοντακαρτελοπατερα και να μου δοσει την αφορμη!
Φτανει πια,μια ζωη μ@λακες,δεν φτανει που μας γ@μανε με την φιξ καρτελοτιμη τους δεν τους φτανει ομως και θελουν να μας ξεσκισουν κανονικοτατα,εχω γεμισει και στα 4 πρατηρια που βρισκονται στο πρωτο ποδι χακλκιδικης και ο μ.ο καταναλωσης μου με 5η ταχυτητα 2000 στροφες οδηγημα και 70-80 στο κοντερ απο 11-12 λιτρα που ειχα στη Θεσ/νικη με πολυ πιο βαρη ποδι τωρα εδω εχει παει στα 14 λιτρα τα 100,ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ!!!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 02:26

papoys έγραψε:Και καλά θα κάνετε να μην ξαναβάλετε.
Είναι σαν να σας δουλεύει.τήν μία μέρα 74 και την άλλη 89 .Ντομάτες θέλει.
Ότι και να πεί είναι αδικαιολόγητος κατά την δική μου άποψη.Ή έχεις τα κότσια το κάνης και το κρατάς ή κάθεσαι
στα αυγά σου.

Νομίζω αυτό που έκανε είναι μια πολύ καλή αφορμή να τον ρωτήσετε πως γίνεται σε 2-3 μέρες να πάει από τα 89 λεπτά στα 74 και πάλι στα 89, που το παινευόταν κιόλας όταν τον ρωτήσατε για τα 74 λεπτά, και απάντησε "γίνεται". Νομίζω μόνο μια αληθινή απάντηση υπάρχει στο τι έγινε και επιβεβαιώνει τα όσα γράφονται εδώ μέσα αλλά είμαι περίεργος πως θα το δικαιολογήσει - είμαι ανοιχτός σε κάτι που δε μπορώ να το σκεφτώ. Αν ήμουν Θεσαλονίκη θα πήγαινα ο ίδιος να τον ρωτήσω.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 07:10

papoys έγραψε:Και καλά θα κάνετε να μην ξαναβάλετε.
Είναι σαν να σας δουλεύει.τήν μία μέρα 74 και την άλλη 89 .Ντομάτες θέλει.
Ότι και να πεί είναι αδικαιολόγητος κατά την δική μου άποψη.Ή έχεις τα κότσια το κάνης και το κρατάς ή κάθεσαι
στα αυγά σου.

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσότερο..
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 10:04

Τι να ρωτησουν και τι να απαντησει ο πρατηριουχος ρε παιδια?
Το εχω κανει επανηλημενος σε διαφορους πρατηριουχους με οιποιον τροπο μπορειτε να φανταστειτε και πολυ ευγενικα και αδιακρητα και ηρεμος και τσαντισμενος και ολες οι απαντησεις που πηρα ηταν μπουρδες ατεκμηριωτες με κυρια βαση της απαντησης που πηρα οτι στον Βολο στην Λαρισα ΣΤΗΝ βΕΡΟΙΑ ΣΤΟ κΙΛΚΙς και οπουδηποτε αλλου πουλανε 10-20 λεπτα φθηνοτερα απ'την Θεσ/νικη αυτοι που πουλανε φθηνοτερα ειναι κλεφτες και πουλανε μαυρο η οικιακο υγραεριο και αυτοι εδω πουλανε νομιμο.
Μετα απο λιγο και αντιλογο απο την μερια μου οταν τους πεταω στα μουτρα την φωτοτυπια τιμων δυιληστηριου το γυρνανε ολοι στο "τρια πουλακια καθονταν" και οταν το χοντρο τους το ψεμα το οτι ολοι οι αλλοι κλεβουν και οτι αυτοι ειναι οι αγιοι ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΕ περιτρανα ,τοτε το γυρνανε με απαντησεις του τυπου "σιγα μην δουλεψουμε για δεκαρες οπως με την βενζινη" η "τα 140 χιλιαρικα που εδωσα για την εγκατασταση ποτε θα τα παρω?" η "1,6 εκατομυρια εχωσε ο πατερας μου για να στησει το πρατηριο και εχω 12 υπαληλους ποιος θα τα πληρωσει αυτα?",και τοτε φαινετε η αληθεια ,και η αληθεια ειναι οτι στησαμε το καρτελ μας και
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
valsam

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 12:18

Άλλο πράγμα χρίζει απάντησης, άσχετα τι κάνουν στο Βόλο και τα πέριξ. Αυτός αποφάσισε να κατεβάσει τη τιμή για 2-3 μέρες στα επίπεδα αυτών που δυσφημίζουν για χάλια LPG kαι το ξαναέφερε στα επίπεδα των συντοπιτών του. Η ερώτηση είναι πως το κατάφερε να κατεβάσει τη τιμή έστω και για 2-3 μέρες και γιατί δεν παρέμεινε εκεί.
2-3 λογικές απαντήσεις υπάρχουν σε αυτό και δεν τον τιμάει καμία
1) Έσπασε το καρτέλ για 2-3 μέρες αλλά δεν τον αφήσανε για προφανείς λόγους. Δεν τον τιμάει γιατί υπέκυψε αλλά τουλάχιστον υπέδειξε έμμεσα τις πραγματικές τιμές που θα έπρεπε να πουλιέται το υγραέριο.
2) Έβαλε λάθος τιμή ο υπάλληλος. Χλωμό αυτό όμως γιατί τον ρωτήσανε και λέει "γίνεται".
3) Έκανε πείραμα να δει αν βγαίνει με τέτοια τιμή και αποφάσισε ότι δε βγαίνει ή ότι προτιμάει τα υπερκέρδη. Δεν τον τιμάει γιατί είναι κοροϊδία ο τρόπος που έγινε.
4) Έβαλε το χάλι μίγμα (κατά τους ισχυρισμούς τους) που έχουν στο βόλο πχ;;;;

Αφού έστω και για 2-3 μέρες κατάφερε και έβαλε τέτοια τιμή, σημαίνει ότι και με 0.74 είναι πάνω από τα έξοδα και βγαίνει κέρδος, μικρότερο προφανώς. Για τον οποιοδήποτε λόγο (αυτό ψάχνουμε να βρούμε, το λόγο), το ξαναγύρισε στις τιμές του καρτέλ. Τι θα ισχυριστεί δηλαδή, ότι στο Βόλο κλέβουνε ή έχουν χάλι μίγμα και έχουν τέτοιες τιμές; Μα και αυτός για 2-3 μέρες τέτοιες τιμές είχε. Για΄αυτό και έχει ενδιαφέρον η δικαιολογία που θα πει, γιατί δε μπορεί να τη συσχετίσει πλέον με το τι γίνεται στους πραγματικά φθηνούς του Βόλου. Βασικά εκτέθηκε το όλο κύκλωμα της θεσαλονίκης που προσπαθεί να βγάλει υπερκέρδος. Ευακαιρία να μάθουμε και τι πραγματικά συμβαίνει με τις τιμές εκεί, τι σόι δικαιολογία μπορεί να πει πια που να καλύψει τα αίσχη στις τιμές;
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 13:04

Απαντησεις φιλε δεν προκειτε να παρεις,ειναι ολες γελοιες,για να φανταστεις στην κοντρα μου τις προαλες (σχεδον 2 βδομαδες περασαν)με τους 2 γιους του προεδρου των βενζινοπωλων οταν τους εδειξα τις φωτοτυπιες με τις τιμες δυηλιστηριου και τους ρωτησα γιατι σε διαστημα 2 μηνων σχεδον παρολου που οι τιμες επεφταν αυτοι και ολη η Θεσ/νικη ειχαν τιμη καρφωμενη στο 89-89,2 ακου να γελασεις απαντηση,δεν προλαβαμε να αλλαξουμε τιμη αντλιας μου ειπανε!
Το καλο της υποθεσης ειναι οτι ο κοσμος αρχισε πια να δυσανασχετει γιατι τα 2 μαθυτευομενα κανακαρια μου ειπαν οτι και αλλοι 2 πελατες τις τελευταιες μερες τους την ειπαν για την φιξ τιμη που "νομιζουμε" εμεις οι πελαστες οτι επικρατει,αλλα οπως ειπαν αφου τους εξηγησαν το πως και τι πειστηκαν οι πελατες !
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 13:06

το να εδωσε 3 μερες το προιον του χωρις κερδος για διαφημιση και να μπουν στο πρατηριο του περισσοτεροι πελατες δεν παιζει?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 13:38

Δηλ. ρε Ηλια στον Βολο που πουλανε με 72,5 σημερα βαζουν και απο την τσεπη τους?
Ετσι οπως το θετεις ισος παιζει και αυτο δηλ. να χωνουν εδω και χρονια απο την τσεπη τους οι πρατηριουχοι υγραεριου στο Βολο με αποτερο σκοπο στο μελον να τα οικομισουν απο τους πελατες που θα εχουν προσελκεισει εδω και χρονια!
Αυτο ειναι τελικα ο τυπος στην Θεσ/νικη το εκανε για τρεις μερες στον Βολο το κανουν για χρονια!
Ρε κοροιδευομαστε?
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 15:49

δεν ξερω ουτε ποσο αγοραζουν ουτε τα λειτουργικα εξοδα που εχουν, απλα εγω σαν Ηλιας δεν μπορω να κατηγορησω ή να επαινεσω καποιον επαγγελματια χωρις να ξερω αυτα τα δεδομενα, απλα μια περιπτωση ανεφερα τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 28 Ιούλ, 2013 16:07

Ηλία θα συμφωνούσα μαζί σου αν έβγαινε ο πρατηριούχος στα ίσια και έλεγε.
Κοιτάχτε να δείτε για τρεις μέρες πούλησα με μηδέν κέρδος,ή και με ζημιά,αλλά το έκανα για διαφημηστικούς λόγους.
Το έκανα για να με μάθουν στη Θεσσαλονίκη αυτοί που έχουν υγραεριοκίνητα αυτοκίνητα και δεν με ήξεραν.

Όπως τόκανε ήταν δυσφημηστική διαφήμιση για το πρατήριό του γιατί ο κάθε πελάτης δεν πιάνεται καρόιδο και
όλο αυτό θα λειτουργήσει εναντίον του.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες