autofgas έγραψε:Έτσι , έτσι ,Πιαστήκαμε μ@@λακες και τελικα δεν συμφέρει πουθενά το υγραέριο σε σχέση με την βενζίνη. Ήταν ψέμα το 2018 , ψέμα η μισή τιμή , ψέμα η καλύτερη καύση και μακροζωία του κινητήρα, ψέμα ότι είναι οικολογικό καύσιμο, και τελικά μας παράσυραν να χαλάσουμε τα αυτοκίνητα μας και να χάσουμε και λεφτά ,ποιοι? Το κράτος? .Όχι βέβαια , όλα τα προκάλεσαν οι εγκαταστάτες .Αυτοί και μόνο φταίνε για όλα και μόνο αυτοί , αυτοί ενορχήστρωσαν και προώθησαν με παραπλανητικές διαφημίσεις και με κράχτες στα διάφορα φόρα, το υγραέριο , όπως και με το χρηματιστήριο , έτσι έγινε και τώρα , εδώ όλα τα μέσα γραφανε για αύξηση του φόρου , ενημερώνοντας έτσι πριν γίνει αυτό μπας και γλυτώσει κανένα κορόιδο , και από την άλλη αυτοί βγαζανε επίσημες ανακοινώσεις ότι τάχα μέλη της κυβέρνησης τους διαβεβαίωναν για το αντίθετο , και συνέχιζαν να παρακινούν κόσμο στο υγραέριο. τέλος το υγραέριο παίδες μέσα στον χειμώνα θα έχει σίγουρα 1,2 .
Ρε ποιον μου θυμιζεις.........ποιον μου θυμιζεις..........
Αρκετοι εγκαταστατες πουλουσαν και πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες οντας ψευτες και ασχετοι αλλα ειναι και οι πρωτοι που νιωθουν την κριση στο πετσι τους (οσοι επιβιωσουν).
Τα αμαξια που παρουσιασαν βλαβες ηταν ανθρωπων που ανελυσε ο fokion και ο Ηλιας παραπανω........μην γενικευουμε επειδη παθαμε εμεις ζημια λογω κακης εγκατσστασης θα παθουν ολοι...
Το οτι ειναι οικολογικο καυσιμο ειναι αποδεκτο απο ολες τις νομοθεσιες και επιστημονικες κοινοτητες (και τους ινδους..............

)
Τα διυλιστηρια οι πρατηριουχοι η γνωστη οικογενεια Β....γιαννη και το κρατος δεν φταινε;;;;;;
Παραπλανητικες διαφημισεις δεν ειναι οτι πχ ο θερμοπομπος πανελ καιει 3 λεπτα ρεύμα την ωρα;;;;;
Η οτι το ταδε αυτοκινητο καιει 3,1 λιτρα στα 100?
Εγω που θα το αγορασω ειμαι αμοιρος ευθυνων η κοροιδο που πιστευω ενα ψεμμα καταφανες;;;;;;;;
Το οτι για ολα φταινε μονο οι εγκαταστατες και οχι εκτος απο καποιους απο αυτους ΚΑΙ καποιοι προμηθευτες - πρατηριουχοι-μεγαλοπετρελαιαδες - κρατος ειναι εκτος απο εμπαθεια αποψη του ενος και μοναδικου...................kyriak..........
ΥΓ : Με την χαρα θα μεινεις αν νομιζεις προβλέπεις (η μαλλον ελπιζεις) οτι θα παει 1,20. ΣΤHΝ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΠΑΛΙ;;;;; πετα την σε εκθετει....... Προς το παρον εγω σημερα εβαλα με 0,92 (και οχι 1,15-1,20 που υποστηριζες οτι θα εφτανε με την αυξηση του ΕΦΚ που εγραφες και ξαναγραφες οτι δεν εχει γινει ακόμα....................) και 1,67 η βενζινη (για τωρα).......