GOLDWAGON έγραψε:dlag έγραψε:Προτείνω να πάρει ο καθένας μας τηλέφωνο στα πρατήρια που κάνουν και εγκατάσταση κιτ υγραερίου και να τους λέμε ότι ήμασταν υποψήφιοι για εγκατάσταση στο όχημά μας αλλά το έχουμε αναβάλει εξαιτίας της μεγάλης ανόδου της τιμής του υγραερίου και της ανασφάλειας που έχουμε για τη μελλοντική εξέλιξη. Εγώ το έχω ήδη κάνει σε μερικά και διαπίστωσα μία έκδηλη αμηχανία και επίσης η αναμονές τους έχουν μικρύνει στον ένα μήνα, δηλ. η δουλειά τους έχει πτώση.
Εχω επικοινωνήσει και δεύτερη φορά με το υπουργείο εμπορίου και μου είπε ο κ. Μωραϊτάκης ότι το θέμα διερευνάται και ότι δεν θα το αφήσουν έτσι. Εχει ενημερωθεί για τις τιμές που ισχύουν στην Ε.Ε . Επίσης μου είπε ότι το υγραέριο που βγαίνει από τα διυλιστήρια είναι χρηματιστηριακό προιόν και στη Μεσόγειο αυξήθηκε 40%. Εγώ του απάντησα τότε γιατί στις άλλες χώρες ΔΕΝ ξεπερνά το 0,65- 0,70 ευρώ ;.....Περιμένω νεότερα .....Πάντως παραδέχεται ότι υπάρχει αισχροκέρδεια και θέμα καρτέλ μεταξύ των λίγων πρατηρίων πανελλαδικά.
Εδώ νομίζω τα λέει όλα.
Για κλωτσιές είναι όλοι τους.
Πρίν απο ένα χρονο....
viewtopic.php?f=10&t=24&p=114#p114