Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Σάβ 16 Απρ, 2011 08:55

dlag έγραψε:
dathens έγραψε:Αλιμος δίπλα στο carrefour 76.9 συνεβει βέβαια κάτι παράξενο χτες κατα το γέμισμα στην μέσα αντλία (έχει 4 δυο όταν μαπινεις και 2 μετα ) η αντλία κατα τη διάρκεια της πλήρωσης έλεγε 15 bar συνέχεια ενω η πρώτη ήταν στα 8 bar , έχετε καμία ιδέα η οπως λέει ο πρατηριουχος χάλασε το μανομετρο τα λίτρα πάντως τα πήρε κανονικά στη πορεία και την κατανάλωση θα δείξει !!!!

Θα ήθελα να μου πεις σε παρακαλώ αν βάζοντας στο ρατήριο του Αλίμου υγραέριο σου τυχαίνει να έχεις ασταθές ρελαντί. Εγώ βάζω σταθερά σε αυτό και 1 στις 10 φορές σε στάση π.χ. σε φανάρι οι στροφές πέφτουν ξαφνικά στιγμιαία στις 500 και αμέσως ανεβαίνουν στις 1250-1300 στιγμιαία για να σταθεροποιηθούν στις 750. Η μηχανή δεν σβήνει. Ρωτώ για να αποκλείσω το ενδεχόμενο της ποιότητας του καυσίμου όπως είχε εικάσει ο εγκαταστάτης μου. Πάντως σε 15 μέρες έχω κλείσει ραντεβού στον εγκαταστάτη ( Σπάθης στου Ρέντη) για να μου το ρυθμίσει.Αν δεν θέλεις να απαντήσεις δημοσίως στείλε μου πμ, με ενδιαφέρει πολύ η άποψή σου.
Ευχαριστώ.

και εγώ έχω ένα παρόμοιο θέμα με civic 1.8. αυτό που λες μου γίνεται όταν κοντεύω να σταματήσω και βγάζω νεκρά στο κιβώτιο. αν θυμάμαι καλά πέφτουν οι στροφές μετά ξανανεβαίνουν ως τις 1200 και μετά στις 750 που είναι τo ρελαντί. δεν σβήνει. αλλα κάπως κομπιάζει. και εγώ βάζω στον άλιμο όπως και εσύ.

είδες καμια αλλαγή μετά από την ρύθμιση στον εγκαταστάτη?

(παρακαλώ σβήστε τo παραπάνω post)
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό Dimitrisclio » Σάβ 16 Απρ, 2011 12:10

Παλικαρια θελω μια μεγαλη χαρη απο εσας, εσεις που ξερετε καλυτερα.
Υπαρχει μια περιπτωση να παω εξωτερικο Απο Ανκονα στην πιστα του Νυρμπουρινκ μεσω αυτης της διαδρομης
Εικόνα

Θα ηθελα αν μπορει καποιος και γνωριζει τα πρατηρια υγραεριου σε αυτην την διαδρομη.

Ευχαριστω εκ των προτερον
Dimitrisclio

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Σάβ 16 Απρ, 2011 13:34

Για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι λογο πληθους πρατηριων δεν θα εχεις κανενα μα κανενα προβλημα και αγχος....................εχε παντου κυριολεκτικα...
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

Δημοσίευσηαπό Dimitrisclio » Σάβ 16 Απρ, 2011 14:46

Εχει τοσα πολλα πρατηρια υγραεριου εξω?
Dimitrisclio

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Σάβ 16 Απρ, 2011 15:31

http://new.eurogasauto.egm.it/en/egmsea ... age=5&edit[egmsearch_main][Nazione]=IT&edit[egmsearch_main][Regione]=&edit[egmsearch_main][Citta]=&edit[egmsearch_main][Cap]=&edit[egmsearch_main][Telefono]=&edit[egmsearch_main][FrazLocContr]=&edit[egmsearch_main][fgpl]=1&edit[egmsearch_main][fautostrada]=1&edit[form_id]=1

200+ πρατηρια μονο στην autostrada.....
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Σάβ 16 Απρ, 2011 15:35

Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσίευσηαπό Dimitrisclio » Σάβ 16 Απρ, 2011 16:10

Ευχψαριστω πολυ.
Dimitrisclio

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 16 Απρ, 2011 16:51

Kατι παιζει με τις αντλιες που δεν μπορω να το εξηγησω ακομη. Οταν φουλαρω ενω εχω μεσα 2/3 γεματος τοτε με κλεβει..δηλαδη μου βγαζει μεση καταναλωση πολυ υψηλη. Εαν παω και φουλαρω απο τον ιδιο με αδεια δεξαμενη τοτε βαζει τα σωστα λιτρα, 50 χωραει, 50 μου βαζει και η μεση καταναλωση μου βγαινει απολυτα λογικη.. Δεν ξερω τι γινεται :?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Σάβ 16 Απρ, 2011 17:06

gkazakias έγραψε:Kατι παιζει με τις αντλιες που δεν μπορω να το εξηγησω ακομη. Οταν φουλαρω ενω εχω μεσα 2/3 γεματος τοτε με κλεβει..δηλαδη μου βγαζει μεση καταναλωση πολυ υψηλη. Εαν παω και φουλαρω απο τον ιδιο με αδεια δεξαμενη τοτε βαζει τα σωστα λιτρα, 50 χωραει, 50 μου βαζει και η μεση καταναλωση μου βγαινει απολυτα λογικη.. Δεν ξερω τι γινεται :?

Μα πως μπορεις και υπολογιζεις την καταναλωση αν φουλαρεις ενω μεσα εχεις ακομα lpg, το οποιο δεν ξερεις ποσα lt εχουν απομείνει ?
Και μην μου πεις και εσυ οτι κοιτας το trip computer που λεει οτι να'ναι...

Το μονο σιγουρο ειναι(γιατι εχει συμβει και σε μενα) οτι κατι παιζει με την πιεση στη δεξαμενη οταν εχει αρκετο καυσημο μεσα(φυσικο ειναι αυτο) και δεν σε αφηνει να βαλεις τα lt που θα εβαζες αν ξεκιναγες να βαλεις απο αδειος...

Αρα δεν γινεται να σε κλεβει. Απλα βαζει λιγοτερο και οι υπολογισμοι που κανουμε πανε κατα δι@ολου...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 16 Απρ, 2011 17:33

astragjtg έγραψε:
gkazakias έγραψε:Kατι παιζει με τις αντλιες που δεν μπορω να το εξηγησω ακομη. Οταν φουλαρω ενω εχω μεσα 2/3 γεματος τοτε με κλεβει..δηλαδη μου βγαζει μεση καταναλωση πολυ υψηλη. Εαν παω και φουλαρω απο τον ιδιο με αδεια δεξαμενη τοτε βαζει τα σωστα λιτρα, 50 χωραει, 50 μου βαζει και η μεση καταναλωση μου βγαινει απολυτα λογικη.. Δεν ξερω τι γινεται :?

Μα πως μπορεις και υπολογιζεις την καταναλωση αν φουλαρεις ενω μεσα εχεις ακομα lpg, το οποιο δεν ξερεις ποσα lt εχουν απομείνει ?
Και μην μου πεις και εσυ οτι κοιτας το trip computer που λεει οτι να'ναι...

Το μονο σιγουρο ειναι(γιατι εχει συμβει και σε μενα) οτι κατι παιζει με την πιεση στη δεξαμενη οταν εχει αρκετο καυσημο μεσα(φυσικο ειναι αυτο) και δεν σε αφηνει να βαλεις τα lt που θα εβαζες αν ξεκιναγες να βαλεις απο αδειος...

Αρα δεν γινεται να σε κλεβει. Απλα βαζει λιγοτερο και οι υπολογισμοι που κανουμε πανε κατα δι@ολου...

Παντα γεμιζω και μηδενιζω το κοντερ. Κανω λοιπον πχ 150 κμ και παω και ξαναγεμιζω. Εχω σημειο αναφορας το γεμισμα και ξερω ποσα λιτρα ειχε μεσα. Τι δεν κανω σωστα? Το θεμα ειναι οτι ενω ειμαι σχετικα γεματος μου βαζουν παραπανω λιτρα απο οτι να ημουν αδειος.

ΠΧ εχω κανει 100κμ και περιμενω να βαλει καπου 12,5 λιτρα και τελικα μου βαζει 15-16λιτρα(δηλαδη καταναλωση 15-16 λιτρα/100 :shock: ). Τωρα οταν ειμαι αδειος εχω κανει 400κμ και με γεμιζει με 50 λιτρα δηλαδη μεση καταναλωση 12,5/100(λογικο)

A σχετικα με το trip computer συνεχιζει να μετραει εικονικα καταναλωση βενζινης και παντα την εβγαζε σωστα συμφωνα και με τις δικες μου μετρησεις(πριν εγκαταστησω υγραεριο).. Παντα οι μετρησεις μου με το υγραεριο ειναι +15%
Τελευταία επεξεργασία από gkazakias και Σάβ 16 Απρ, 2011 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες