Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό stkamos » Σάβ 29 Σεπ, 2012 11:43

Οι εγκαταστατες θα ειναι οι πρωτοι που θα χασουν την δουλεια τους.Ο καταναλωτης θα χασει το κοστος μιας εγκαταστασης μαξιμουμ.Του εγκαταστατη του κλεινουν το σπιτι.Παρολα αυτα οι περισσοτεροι βριζουν τους εγκαταστατες,αντι επιτελους να γινει επανασταση με αυτους τους νταβαδες που εχουμε μπλεξει και ξεπουλουν την χωρα,σπιθαμη σπιθαμη.
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 50

Αντίσταση στο φόρο του LPG

Δημοσίευσηαπό nikoathsun » Σάβ 29 Σεπ, 2012 11:45

OPOIOS TROPOS ANTISTASHS KAI KRAJIMATOS SE AYTH THN APARADEKTH KINHSH EINAI EYPROSDEKTH...SE OLA TA MHKH KAI PLATH AYTHS THS XWRAS.GIA PARADEIGMA AYTH H EK8ESH http://www.be-best.gr/oikonomiki_thermansi.html EINAI OTI PEIS .ETSI PHGAINAME KAI EMEIS STIS EK8ESEIS KAI META PARTA...AISXOS X( :thumbup: ANTISTA8HTE

mod: Γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
nikoathsun

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό sportbillys » Σάβ 29 Σεπ, 2012 12:06

jimmys81 έγραψε:Καλημερα και απο μενα ειμαι γνωριζει καποιος τιμες απο σκοπια βουλγαρια να μας πει;
Πιο πανω ενας φιλος ειπε οτι βουλγαρια εχει 0,65 στα σκοπια γνωριζει κανεις

Επιβεβαιωνω και εγω για την Βουλγαρια ότι έχει κοντά 0,70 . Πιστεύω για εμάς κοντά στα σύνορα πάλι θα μας συμφέρει να βάζουμε αεριο στην Βουλγαρία. Μάλλον και εγω θα κάνω την μετατροπή σε υγραεριοκινηση άσχετος με το νέο ΕΦΚ διότι η τιμή έξω δεν θα αλλάξει
Άβαταρ μέλους
sportbillys

Δημοσιευσεις: 45

Δημοσίευσηαπό anastos » Σάβ 29 Σεπ, 2012 12:26

Αντί να παίρνουν μετρα για την ανάπτυξη και για να κυκλοφορεί το χρήμα, αυτοί κάνουν ότι είναι δυνατόν για να κλείσουν καταστήματα και δουλειές. Πόσοι εγκαταστατες θα αναγκαστούν να κλείσουν και πόσοι άνθρωποι θα χάσουν πάλι τις δουλειές τους. Παίρνουν μετρα για να κάνουν την αρπαχτή τους και δεν σκέφτονται τις συνεπειες;
anastos

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό stkamos » Σάβ 29 Σεπ, 2012 12:34

anastos έγραψε:Αντί να παίρνουν μετρα για την ανάπτυξη και για να κυκλοφορεί το χρήμα, αυτοί κάνουν ότι είναι δυνατόν για να κλείσουν καταστήματα και δουλειές. Πόσοι εγκαταστατες θα αναγκαστούν να κλείσουν και πόσοι άνθρωποι θα χάσουν πάλι τις δουλειές τους. Παίρνουν μετρα για να κάνουν την αρπαχτή τους και δεν σκέφτονται τις συνεπειες;

Απο αυτο και μονο το μετρο που πανε να παρουν,καταλαβαινεις ποσο ασχετοι και επικυνδινοι ειναι.Θα παρουν ψιχουλα απο τον φορο και θα καταστρεψουν μια ολοκληρη αγορα.Εκτος αν υπαρχει δολος;Πρωτα τα φωτοβολταικα και μετα η Υγραεριοκινηση.Τα μονα που δουλευανε στην κριση.Τυχαιο;Ελπιζω.Γιατι αλλιως μιλαμε για Εσχατη Προδοσια του Εθνους,που θυμιζω ισχυει ακομα η θανατικη ποινη...
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό stkamos » Σάβ 29 Σεπ, 2012 12:41

Θυμζω παντως οτι ακομα δεν προκυπτει τιποτα απο το υπουργειο.Αλλα και σε επαφη που ειχα με την Μοτορ-οιλ,μου ξεκαθαρισαν οτι δεν εχουν καμια τετοια πληροφορηση και τους κανει εντυπωση μαλιστα,πως μπορει να πηραν αυτην την αποφαση,χωρις να εχουν ενημερωσει τον Βαρδινογιαννη,ο οποιος και θα χασει τα περισσοτερα λεφτα απο ολους μας την δεδομενη στιγμη...
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό paul » Σάβ 29 Σεπ, 2012 12:49

δυστυχως απογοητευτηκα κ παλι απο αυτο το κρατος δεν εχω ουτε μηνα που εβαλα υγραεριο κ ουτε την αποσβεση μου δεν θα προλαβω να κανω διοτι μεχρι να περασουν κανα 2,5χρονια(με την αυξηση) θα το εχουν αυξηση κ παλι.
καλα να παθουμε αφου καποιοι ψηφιζουνε μνημονιακους λες κ νομιζαν οτι θα εφτιαχναν τα πραγματα,οσο παμε βουλιαζουνε τα νοικοκυρια μας ολο κ πιο πολυ.να το ξεκαθαρισω δεν ειμαι ουτε κουμουνιστης ουτε τπτ απλως ενας αγανακτισμενος οικογενειαρχης με ενα παιδι κ περιμενω το δευτερο τωρα.
skoda οctavia 4 gt με zavoli αεριου ψεκασμου χωρις λαδιερα
paul

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό Insomniac » Σάβ 29 Σεπ, 2012 13:23

Κι εγω προσφατα εβαλα σε δυο αμαξια και αν η τιμη παει στο 1-1,05 ευρω θα καθυστερησω την αποσβεση αλλα παλι κερδισμενος θα ειμαι αντι σε 10-12 μηνες σε 14-15 μηνες.

Τωρα αν αυτη η διαφορα ξαναμικρυνει μονο ο Θεος ξερει...
Φιλικά Γιάννης
Insomniac

Δημοσιευσεις: 154

Δημοσίευσηαπό kyriak » Σάβ 29 Σεπ, 2012 13:58

Πρωί πρωί ,σε συζήτηση σε μεγάλο πανελλαδικό κανάλι ειπώθηκε πως η τιμή θα είναι από 1,2 έως 1,25 και εκεί θα είναι. Πλέον αυτήν η τιμή καθίστα το lpg όχι μόνο ασύμφορο για νέα μετατροπή , αλλά ασύμφορο και για τα υπάρχων μετατρεμμένα αυτοκίνητα .Το μέτρο ήταν σωστό , δεν μπορεί η πλειοψηφία των ελλήνων να πληρώνουν φόρο στο diesel 410 και στην βενζίνη 610 ευρώ , και οι χρηστές lpg μόνο 125 , όλοι οι εγκαταστάτες γνώριζαν πως ο φόρος στο lpg είναι μηδαμινός και πως όταν θα ήταν οι συνθήκες ώριμες θα επιβαλλόταν και σε αυτό ανάλογος φόρος . Αν κάποιοι αγαπάν το lpg ως καύσιμο γιατί όπως λένε είναι φιλικό προς το περιβάλλον δεν έχουν λόγο να θυμώνουν , απλά θα πρέπει να ξέρουν ότι πλέον ή lpg με 1,1 βάλει ή βενζίνη με 1,65 είναι το ίδιο και το αυτό .

Θα πρέπει να γνωρίζουν πλέον όσοι βαλανε lpg , πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποσβήσουν την επένδυσή τους , συμφέρει σε κάποιον να ξηλώσει το lpg και να γλυτώσει έτσι και από της τυχών φθορές που προκαλεί αυτό στο αυτοκίνητο του , είναι απαγορευτικό πλέον για οποιαδήποτε νέα μετατροπή .
Ένα αυτοκίνητο με κατανάλωση 7 λίτρα βενζίνη καταναλώνει στην μετατροπή 8,75 έως 9,3 λίτρα lpg συνεπώς:

7*1,679=11,75 e/100km
8,75*1,2=10,5e/100km απόσβεση 1300ευρω σε 104.000km
9,3*1,2=11,16e/100km απόσβεση 1300 ευρώ σε 220338km

Στην περίπτωση που κάποιος εγκαταστάτης lpg σας κοροϊδέψει και ρυθμίσει το σύστημα να καίει το ίδιο σε lpg τότε :
7*1,2=8,4e/100km απόσβεση 1300ευρω σε 38.805 km
Έτσι τελικά το ποιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να γίνει η απόσβεση σε 70.000km έως 120.000km πράγμα ασύμφορο και επισφαλές πλέον .
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό palmeriva » Σάβ 29 Σεπ, 2012 14:10

......Ήμαρτον Παναγία μου........ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
palmeriva

Δημοσιευσεις: 75

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 49 επισκέπτες