Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό mik » Πέμ 29 Αύγ, 2013 09:28

Αισιως φτασαμε στα 0.92 στην ανατολικη θεσσαλονικη
αντε να δουμε ποσο θα το τραβηξουν οι απατεωνες
εβαζα 20 θα βαζω 15 μου φαινεται
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 29 Αύγ, 2013 16:14

Tα κοπροσκυλα 3 μηνες κολημενη η τιμη στα 89,2 και ουτε σεντς παρακατω δεν πα' να επεφτε η τιμη διυλιστηριου μολις ανεβηκε ομως,σημερα επεσαν τα τηλεφωνα και ολοι στα 92-92,2!
Πραγματικα μονο με φαπες θα την ακουσουν!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 29 Αύγ, 2013 18:33

Παιδιά μην τρελλαίνεστε.

Ενόψει των γεγονότων στη Συρία θα δείτε τις τιμές των καυσίμων από δω και πέρα να παίρνουν την ανηφόρα.
Περισσότερη βενζίνη - πετρέλαιο αλλά και το υγραέριο δεν θα πάει πίσω.

Άγρια παιχνίδια πολέμου των μεγάλων για την ενεργεια. :( Άλλωστε για αυτό το λόγο γίνονται πλέον οι πόλεμοι
και εμεις θα πληρώσουμε τις βόμβες και τα πολεμικά πλοία-αεροπλάνα των μεγάλων. :(
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 30 Αύγ, 2013 01:19

Ρε δεν με νοιαζει για τους πολεμους συνομοσιες και τα πολιτικα παιχνιδια των μεγαλων χωρων,εμενα μου την σπαει αφανταστα εως εκει που δεν παιρνει(κοτες συμφορουμιτες!!!!!) η σκατοκουτοπονηρια του "ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΥ",η του δεν με νοιαζει νοοτροπια του το οσο και να παει ο μετρικος τονος εγω θα δουλεψω με 30 λεπτα στο λιτρο κερδος μαλακες πελατες θελετε δεν θελετε και δεν μπορειτε και να κανετε τιποτα μαλακες αει μαλακες,το καταλαβατε???????
ΚΟΤΕΣ αει ΚΟΤΕΣ !
valsam

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 30 Αύγ, 2013 15:48

valsam θάθελα να σου πω πως σε παρακολουθώ μέσα από το φόρουμ.
Μου αρέσει ο δυναμισμός σου άσχετα αν δεν συμφωνώ σε όλα μαζί σου.Θάταν μεγάλη μου χαρά να συναντηθούμε
και να συζητήσουμε για το lpg και όχι μόνο αλλά βλέπης είμαστε μακριά,ένας στην πρωτεύουσα του Νότου και ο
άλλος του Βορρά.
Όσο για τις τιμές δεν νομίζω πως μπορούν να έχουν εφαρμογή και 20 και 30 κα 40 να μαζευτούμε.
Άντε μαζευτήκαμε και πήγαμε στους πρατηριούχους τους τάπαμε (από το ένα αυτί θα τους μπουν από το άλλο θα
τους βγουν).Άντε και πετύχαμε σε κάποιον από αυτούς κάποια έκπτωση 2-3-4 λεπτά.Και τι έγινε.Κάποιοι λίγοι από
αυτούς που θα μαζευτούν θα βολεύονται.Οι υπόλοιποι θα είναι μακριά και πάλι θα γεμίζουν από πρατήρια του
καρτέλ.
Εδω που είμαι και εγώ αυτό δεν γίνεται.? Όλοι 87,9 στα Καλύβια (25 χιλ. από μένα) 81,9.
Έχω πάει 2-3 φορές αλλά το κέρδος το καίω στο πήγαινε έλα.Έτσι αναγκάζομαι να βάζω από τα 87,9.

Αυτό που λέω εγώ..
Ο καθένας ότι μπορεί και όσο μπορεί σε αυτά τα πρατήρια που κάνουν καλίτερη τιμή ή έχουν καλίτερη ποιότητα
όπως προκύπτει από τυχόν εγγραφές συμφουρμιτών.

Το άσχημο είναι ότι από τα απλά εγγεγραμμένα μέλη λίγα έχουν ενεργή συμμετοχή όπως εγώ εσύ και ορισμένοι
άλλοι.Οι περισσότεροι απλά μπαίνουν διαβάζουν-ενημερώνονται και την κάνουν.Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα
δραστηριοποιηθούν περισσότερο και τότε θάρθουν καλίτερες μέρες.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό panos36 » Σάβ 31 Αύγ, 2013 17:31

έβαλα την δευτερα που μας πέρασε στα γιάννενα,με 81,9 και με έβγαλε και περισσότερα χιλιόμετρα.
έβαλα σήμερα στην παπαχρήστου εκεί που βάζω πάντα,με 91 ακριβώς.ο ελίν λίγο πιο κάτω 92,2 .

η παπαχρηστου λέει θα φέρει απο έναν άλλο,δεν θυμάμαι το όνομα του,απο έξω είναι,απο p ξεκινάει,η τιμή ίδια,αλλά με καλύτερη ποιότητα καυσίμου.είδωμεν φίλοι μου.
για την τιμή μου το πε και η ίδια,όσο υπάρχει πρόβλημα στην συρία,η τιμη θα ανεβαίνει.
panos36

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό adamch » Τετ 04 Σεπ, 2013 20:16

Τελικά διαπίστωσα κι εγω με έκπληξη ότι υπάρχει εκτός από αισχροκέρδεια στην τιμή λίτρου και κλοπή στην ποσότητα- μετά από 17 μήνες με υγραέριο και συνολικά 25000χλμ έφτασα σήμερα να φουλάρω με 30% αύξηση στην κατανάλωση σύμφωνα με τα λίτρα της διαφοράς στο board computer από το τελευταίο γέμισμα(τόσο καιρό η αύξηση της κατανάλωσης κυμαίνονταν από 10% συνήθως έως και βαριά 20% στο συγκεκριμένο πρατήριο-τυχαίο δε νομίζω?). Όμως σήμερα παράγινε το κακό-έχει χάρη που δεν φούλαρα από άδεια δεξαμενή για να τον ξεφτιλίσω με αποδεικτικά στοιχεία(λόγω tunap δεν αφήνω ποτέ τη δεξαμενή να αδειάσει). Σε συνδυασμό με την αγένεια του υπαλλήλου όσον αφορά τα ρέστα, το συγκεκριμένο πρατήριο έφαγε οριστικά χ.
adamch

Δημοσιευσεις: 60

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 05 Σεπ, 2013 02:01

adamch έγραψε:Τελικά διαπίστωσα κι εγω με έκπληξη ότι υπάρχει εκτός από αισχροκέρδεια στην τιμή λίτρου και κλοπή στην ποσότητα- μετά από 17 μήνες με υγραέριο και συνολικά 25000χλμ έφτασα σήμερα να φουλάρω με 30% αύξηση στην κατανάλωση σύμφωνα με τα λίτρα της διαφοράς στο board computer από το τελευταίο γέμισμα(τόσο καιρό η αύξηση της κατανάλωσης κυμαίνονταν από 10% συνήθως έως και βαριά 20% στο συγκεκριμένο πρατήριο-τυχαίο δε νομίζω?). Όμως σήμερα παράγινε το κακό-έχει χάρη που δεν φούλαρα από άδεια δεξαμενή για να τον ξεφτιλίσω με αποδεικτικά στοιχεία(λόγω tunap δεν αφήνω ποτέ τη δεξαμενή να αδειάσει). Σε συνδυασμό με την αγένεια του υπαλλήλου όσον αφορά τα ρέστα, το συγκεκριμένο πρατήριο έφαγε οριστικά χ.

Aχχχ αυτα λεω τοσο καιρο αλλα τελικα δεν καταλαβαινει κανεις οτι ειναι μονοδρομος στο να πεσουν μερικες μπατσουλες-φαπες σε ορισμενους!
Αεριο 92,5 +20-30% αυξηση καταναλωσης (με το κλεψιμο του πρατηριουχου αλλιος αυξηση καταναλωσης 10-15%)+ 5 λεπτα η καταναλωση βενζινης + 3-5 λεπτα η καταναλωση ψυκτελαιου η του εξτρα ψεκασμου βενζινης μας κανει το να μας βγανει το υγραεριο κοντα στο 1,30 ευρω το λιτρο,ολοι δηλ. οι Ελληναρες να κερδιζουν τα πολλα εκτος του μαλακα που τα εχωσε στο να κανει μετατροπη του αυτοκινητου του σε υγραεριο με το οποιο ρισκο πηρε στο να παρει καπακια-μοτερια στο χερι εκτος το ιδιου!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 05 Σεπ, 2013 08:41

valsam αν θα ειχες πρατηριο υγραεριου δικο σου, πες μου ειλικρινα σε τι τιμη θα πουλαγες?
καλο ειναι να τσιναμε για τις τιμες, αλλα να φτασουμε στο σημειο να μιλαμε για φαπες και ιστοριες το βρισκω υπερβολικο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 05 Σεπ, 2013 09:11

hlias έγραψε:valsam αν θα ειχες πρατηριο υγραεριου δικο σου, πες μου ειλικρινα σε τι τιμη θα πουλαγες?
καλο ειναι να τσιναμε για τις τιμες, αλλα να φτασουμε στο σημειο να μιλαμε για φαπες και ιστοριες το βρισκω υπερβολικο.

Ηλια αν το ειχα το πρατηριο στον Βολο θα πουλαγα και'γω 75,9-76,9 οσο δηλ. πουλανε και οι αλλοι αν το ειχα στην Θεσσαλονικη μαλλον θα πουλαγα και'γω 92,5 οσο δηλ. το εχουν και οι αλλοι αλλα θα ειχα και τον νου μου μην με πλακωσει κανενας δυσαρεστημενος πελατης γιατι του πιανω τον κωλο ασυστολα και επανελειμενα πουλωντας του εδω και χρονια 17 λεπτα το λιτρο ακριβοτερα και οταν με ρωταει ο πελατης το πως και το γιατι αυτη η τεραστια διαφορα στην τιμη πανελληνιος του πουλαω και ψεμα αβερτα,επισης θα ειχα τον νου μου και θα φοβομουνα μην με πλακωσει κανενας αλλος πρατηριουχος απο την υπολοιπη Ελλαδα που πουλαει φθηνα γιατι ως δικαιολογια της αισχροκερδιας μου τον κατηγορω αυτον ως νοθευτη-κλεφτη-απατεωνα !
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Πέμ 05 Σεπ, 2013 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες