hlias έγραψε:βρε φιλε δεν μιλαμε για κλεφτη, μιλαμε για ενα μαγαζι που εχει ενα προιον σε καποια τιμη που γουσταρει αυτος, αν δεν σου κανει αλλαζεις μαγαζι, το να κανεις καποιο παραπονο σε αυτον για την ποιοτητα του προιοντος ή την τιμη του ειναι δεκτο αλλα μεχρι εκει, δεν μπορεις να υποχρεωσεις καποιον να αλλαξει τις τιμες του γιατι εσενα ετσι σε βολευει.
για τους πολιτικους καλυτερα να μην ανοιξουμε θεμα, ολοι ξερουμε τι εκαναν, τι κανουν και ποιος τους στηριζε τοσα χρονια.
valsam έγραψε:hlias έγραψε:βρε φιλε δεν μιλαμε για κλεφτη, μιλαμε για ενα μαγαζι που εχει ενα προιον σε καποια τιμη που γουσταρει αυτος, αν δεν σου κανει αλλαζεις μαγαζι, το να κανεις καποιο παραπονο σε αυτον για την ποιοτητα του προιοντος ή την τιμη του ειναι δεκτο αλλα μεχρι εκει, δεν μπορεις να υποχρεωσεις καποιον να αλλαξει τις τιμες του γιατι εσενα ετσι σε βολευει.
για τους πολιτικους καλυτερα να μην ανοιξουμε θεμα, ολοι ξερουμε τι εκαναν, τι κανουν και ποιος τους στηριζε τοσα χρονια.
Οχι φιλε κανεις μεγαλο λαθος μιλαμε για ΚΛΕΦΤΕΣ με κεφαλαια γραμματα,γιατι αυτο ακριβος που λες οτι μου δινετε η δυνατοτητα να παω δηλ. σε αλλο μαγαζι δεν ισχυει αφου δεν προκειτε να κερδισω τιποτα γιατι εχουν ολοι τους σε ακτινα πολλων χ.λ.μ την ιδια συνενοημενη τιμη !!!!!
Προσυνενοηση ολοιδιας υψηλης τιμης με αποτελεσμα την ελειψη ανταγωνισμου με σκοπο την αισχροκερδια ειναι ΚΛΕΨΙΑ φιλε!
Συμφωνα με την λογικη της κλεψιας τους αυριο με το ετσι θελω μπορει να συνεοηθουν και να το βαλουν 1,30 το λιτρο και με παρουσιαζεις σαν να ειμαι εγω ο παραλογος που με το ετσι θελω να τους υποχρεωσω να αλλαξουν τις τιμες τους επειδη ετσι με βολευει??????
hlias έγραψε:valsam έγραψε:hlias έγραψε:βρε φιλε δεν μιλαμε για κλεφτη, μιλαμε για ενα μαγαζι που εχει ενα προιον σε καποια τιμη που γουσταρει αυτος, αν δεν σου κανει αλλαζεις μαγαζι, το να κανεις καποιο παραπονο σε αυτον για την ποιοτητα του προιοντος ή την τιμη του ειναι δεκτο αλλα μεχρι εκει, δεν μπορεις να υποχρεωσεις καποιον να αλλαξει τις τιμες του γιατι εσενα ετσι σε βολευει.
Οχι φιλε κανεις μεγαλο λαθος μιλαμε για ΚΛΕΦΤΕΣ με κεφαλαια γραμματα,γιατι αυτο ακριβος που λες οτι μου δινετε η δυνατοτητα να παω δηλ. σε αλλο μαγαζι δεν ισχυει αφου δεν προκειτε να κερδισω τιποτα γιατι εχουν ολοι τους σε ακτινα πολλων χ.λ.μ την ιδια συνενοημενη τιμη !!!!!
Προσυνενοηση ολοιδιας υψηλης τιμης με αποτελεσμα την ελειψη ανταγωνισμου με σκοπο την αισχροκερδια ειναι ΚΛΕΨΙΑ φιλε!
Συμφωνα με την λογικη της κλεψιας τους αυριο με το ετσι θελω μπορει να συνεοηθουν και να το βαλουν 1,30 το λιτρο και με παρουσιαζεις σαν να ειμαι εγω ο παραλογος που με το ετσι θελω να τους υποχρεωσω να αλλαξουν τις τιμες τους επειδη ετσι με βολευει??????
προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν σε χαρακτηρησα με κανενα επιθετο, σου εχω γραψει και πιο πανω οτι η αναφορα δεν ειναι προσωπικα για σενα.
σε περιπτωση που το πανε 1,30 μπορεις να ριξεις κοκκινη καρτα και να βαζεις βενζινα, ετσι δεν ειναι?
παντως αν παει 1,30 το μεγαλυτερο προβλημα θα ειναι ο Κυριακος.

papoys έγραψε:Εγώ προτείνω να δημιουργηθεί μία ομάδα από νέους και μπρατσωμένους με όρεξη για ξύλο.
Αυτή ο ομάδα να εφοδιασθεί με κατάλληλα εργαλεία (μαδέρια - σιδερόβεργες - μάσκες κ.λ.π.).
Μία ή δύο φορές την εβδομάδα,σε τυχαίες ημέρες αυτή η ομάδα θα βγαίνει έξω στο δρόμο θα ελέγχει τα πρατήρια και
όπου διαπιστώνει υψηλές τιμές (πάντα κατά την κρίση της) θα κάνει το αφεντικό και τους υπαλλήλους (υπηρέτες των
αφεντικών τους) μαύρους στο ξύλο.Και όταν λέω μαύρους ενοώ μαύρους.
Η συντονιστική ομάδα στη συνέχεια θα παρακολουθεί τις τιμές και όπου βλέπει ότι δεν υπάρχουν τιμές της αρεσκείας της
θα στέλνει δεύτερη υποστηρικτική ομάδα εφοδιασμένη με βόμβες μολότοφ να καίει τα πρατήρια που δεν συμμορφώθηκαν
και δεν κατέβασαν τις τιμές.![]()
![]()
Είναι και αυτό ένα σενάριο να πετύχουμε τιμές όπως τις θέλουμε και να μην μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές
κορδέλες.![]()
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 50 επισκέπτες
|
|
|