dathens έγραψε:Ούτε και μένα είχε τύχει απαντώ σε προηγούμενο ποστ για το πρατήριο αλιμου !!!φίλε gazakias
ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΆ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ;
http://www.autogasforum.gr/viewtopic.ph ... 4&start=20
πρωτο ποστ
dathens έγραψε:Ούτε και μένα είχε τύχει απαντώ σε προηγούμενο ποστ για το πρατήριο αλιμου !!!φίλε gazakias
ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΆ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ;
dathens έγραψε:Όπως πάμε απο αθήνα για Χαλκίδα είναι πάνω στο δρόμο ; Πριν την γέφυρα ; Η παλιά γέφυρα είναι πιο πίσω , δεν έχω καταλάβει ακριβώς
civic2010 έγραψε:dlag έγραψε:dathens έγραψε:Αλιμος δίπλα στο carrefour 76.9 συνεβει βέβαια κάτι παράξενο χτες κατα το γέμισμα στην μέσα αντλία (έχει 4 δυο όταν μαπινεις και 2 μετα ) η αντλία κατα τη διάρκεια της πλήρωσης έλεγε 15 bar συνέχεια ενω η πρώτη ήταν στα 8 bar , έχετε καμία ιδέα η οπως λέει ο πρατηριουχος χάλασε το μανομετρο τα λίτρα πάντως τα πήρε κανονικά στη πορεία και την κατανάλωση θα δείξει !!!!
Θα ήθελα να μου πεις σε παρακαλώ αν βάζοντας στο ρατήριο του Αλίμου υγραέριο σου τυχαίνει να έχεις ασταθές ρελαντί. Εγώ βάζω σταθερά σε αυτό και 1 στις 10 φορές σε στάση π.χ. σε φανάρι οι στροφές πέφτουν ξαφνικά στιγμιαία στις 500 και αμέσως ανεβαίνουν στις 1250-1300 στιγμιαία για να σταθεροποιηθούν στις 750. Η μηχανή δεν σβήνει. Ρωτώ για να αποκλείσω το ενδεχόμενο της ποιότητας του καυσίμου όπως είχε εικάσει ο εγκαταστάτης μου. Πάντως σε 15 μέρες έχω κλείσει ραντεβού στον εγκαταστάτη ( Σπάθης στου Ρέντη) για να μου το ρυθμίσει.Αν δεν θέλεις να απαντήσεις δημοσίως στείλε μου πμ, με ενδιαφέρει πολύ η άποψή σου.
Ευχαριστώ.
και εγώ έχω ένα παρόμοιο θέμα με civic 1.8. αυτό που λες μου γίνεται όταν κοντεύω να σταματήσω και βγάζω νεκρά στο κιβώτιο. αν θυμάμαι καλά πέφτουν οι στροφές μετά ξανανεβαίνουν ως τις 1200 και μετά στις 750 που είναι τo ρελαντί. δεν σβήνει. αλλα κάπως κομπιάζει. και εγώ βάζω στον άλιμο όπως και εσύ.
είδες καμια αλλαγή μετά από την ρύθμιση στον εγκαταστάτη?
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 110 επισκέπτες
|
|
|