valsam
ετσι απο περιεργεια
το συστημα υγραεριου σου το εχεις ελενξει?????
valsam έγραψε:Λιγη βοηθεια παρακαλω γιατι θα σκασω!
Εχω ενα Honda CRV 1998 και θελω οποσδοιποτε να του βαλω υγραεριο αλλα τελικα παλι δεν μπορω ν'αποφασισω (ειχα προσπαθησει να βαλω το καλοκαιρι ξανα)!
Ειμαι θΕΣ/ΝΙΚΗ και οποιος θελει ας μου προτηνει με p.m μια καλη και οικονομικη λυση μεχρι 1000 ευρω και αν γινετε και δοσεις!
valsam έγραψε:Μαγκες ξυνω πληγες αλλα τι να κανω αληθειες λεω και'σεις το χαβα σας και νοοτροπια προ 2 ετιας που εβγαινει το καλοοοοο μεροκαματο!
Αν νομιζετε οτι μεικτα 150 ευρω μεροκαματο δεν εινα ενα πολυ καλο νουμερο την σημερον εποχη τοτε απατασθε οικτρα περιμενοντας τις παλιες καλες εποχες των παχιων αγελαδων που δεν προκειτε ποτε να ξαναρθουν,η αν δεν βγαινετε με αυτα τα 150 ευρω λογο λειτουργικων εξοδων τοτε παλι λαθος κανετε γιατι πανε οι εποχες των αφεντικων κοψτε τα λειτουργικα εξοδα πρωτα πιανοντας οι ιδιοι το κατσαβιδι και την ταναλια,σε γνωστοτατο εγκαταστατη στην περιοχη αεροδρομιου Θεσ/νικης απο τους πιο παλιους αεριτζηδες οταν πηγα πριν 2 χρονια για να ρωτησω για αεριο μου ειχε πει 1500 ευρω ακατεβατα και το επαιζε αφεντικο και την δουλεια την εκαναν 2 Βουλγαροι των 30-40 ευρω μεροκαματο που δεν ηξεραν γρι Ελληνικα!
Αν δεν τα θελετε η δεν βρω κανεναν Ελληνα αξιοπιστο χρονια μαστορα που τα θελει τα 150 ευρωπουλα μου η τα 600 ευρω του συνολικου ποσου τοτε θα παω και θα δοσω και ακομη λιγοτερα στον Βουλγαρο στην Βουλγαρια που απ'οτι διαβαζω υπαρχουν μπολικοι και οχι χθεσινοι κομητες μαστοροι Βουλγαροι που τα θελουν τα 500 μου ευρω,το εκανα με το ξυλολεβητα που εβαλα φετος και ειμαι καραευχαριστημενος και κερδισμενος οικονομικα και θα το ξανακανω με το υγραεριο!
Στην χειροτερη και προβληματα να βγαλει το κιτ αν το βαλω στην Βουλγαρια θα ειναι ενα ταξιδακι (μιας ωρας πανε και μιας ελα)με το αζημιοτο μιας και με το γεμισμα βενζινης και αεριου κερδισμενος βγαινεις ασε που αν παρεις και κανα 2 κουτες τσιγαρα βγηκε και το μεροκαματο!
Ακουστε κατι φιλοι εγκαταστατες,επειδη μπηκαν οι νταβατζιδες οι πρατηριουχοι και τρωνε το μεγαλο κοματι της πιτας σε οτι αφορα το υγραεριο αναγκαστικα εσεις πρεπει να συμβιβαστειτε με την ιδεα οτι τα 150 ευρω μεικτα ειναι παρα πολυ καλο νουμερο!
valsam έγραψε:Πως φαινετε οτι ειμαι ψαρακας στο υγραεριο!
Εκει που οδηγουσα σημερα ακουω ενα μπιιιιιιπ και σβηνει ο δεικτης του υγραεριου και γυρναει στη βενζινη,το ξαναπαταω και μετα απο κανα χιλιομετρο ξανα μανα τα ιδια,μετα κανα 10 λεπτο ξανα το γυρναω στο υγραεριο και μου βγαζει αλλα 5 χιλομετρα και ξανα μπιιιιιιπ ο δεικτεις εντομεταξυ μου δειχνει 2 γραμμες αρα συμπερανω οτι εχω υγραεριο,φτανω σπιτι και παιρνω τηλ. τον εγκαταστατη και μου λεει το παιδι οτι ειμαι αδειος γι'αυτο χτυπαει και το γυρναει στην βενζινη,μα του λεω 2 γραμμες δειχνει το οργανακι,ετσι ειναι αυτα μου λεει,οντος ετσι ειναι ρε παιδια αυτα τα οργανα δηλ. οτι να΄'ναι και στο περιπου?
Πηγα κλασικα στο προεδρο των βενζινοπωλων εβαλα το 3ευρω μου και πεταξα την μπηχτη οτι παω Καλπακη οχι γιατι θα κερδισω τιποτα απο τα 2 λεπτα διαφορα στην τιμη αλλα για να σας (καρτελ)κανω σπασιμο,εβαλα συνολικα 34 ευρω αεριο και εβγαλα 302 χλμ , με λιγα λογια εκαψα 12,7 λιτρα τα 100,με βενζινη κατω απο αυτες τις συνθηκες(μεικτη οδηγηση)μιας και το ξερω το αυτοκινητο μου απ'εξω και ανακατωτα θα εκαιγα 11(ισος και λιγο παραπανω) λιτρα,αρα εχω μια αυξηση της καταναλωσης 12-15%,καλα ειναι?
valsam έγραψε:Ρε παιδια μια ρωτηση γιατι δεν το καταλαβαινω τι συμβαινει με την καταναλωση,υπαρχει περιπτωση να αυτοδιορθωνει το κιτ της europegas την καταναλωση του υγραεριου(δεν εχω συδεση με obd)?
Λοιπον οσο περναει ο καιρος ολο και λιγοτερη γινετε η καταναλωση υγραεριου στο αυτοκινητο ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ για να μου πειραξει τα μειγματα,δηλ. στην αρχη η μεση καταναλωση ηταν ακατεβατα στα 12+ λιτρα ενω σε ιδιες συνθηκες με βενζινη ηταν στα 10, δηλ. ειχα μια διαφορα της ταξης του 20%,οσο περναει ο καιρος το ποσοστο της καταναλωσης υγραεριου-βενζινης εχει πεσει κοντα στο 7-8% δηλ. τα τελευταια 2000 χ.λ.μ εχω μεση καταναλωση 10,6-10,8 λιτρα τα 100 με υγαεεριο,και αναρωτιεμε πως γινετε αυτο,μηπως λεω τιποτα το συστημα την εκανε την δουλεια η τιποτα βρηκα τον Χαλκιδικιωτη με το καλο μιγμα?
valsam έγραψε:Τι να μετρησω Ηλια το αυτοκινητο 15 χρονια το εχω και η μικροτερη καταναλωση που εχω πετυχει ηταν περυσι(λογο κρισης και αυγο πανω στο πενταλ γκαζιου)που για 3000 χλμ κινουμενος στην Χαλκιδικη αποκλειστικα το καλοκαιρι πετυχα 9,7 καταναλωση ρεκορ οικονομιας με ταχυτητες 70-80 χλμ την ωρα και με 5η ταχυτητα, με λιγο-ελαχιστο παραπανω γκαζι ειμαι στα 10 λιτρα μ.ο. με παρομοια οδηγηση τωρα με αεριο ειμαι στα 10,6-10,7 (5000 χλμ εχω κανει με το αεριο μεχρι στιγμης και τα 2500-3000 τα εχω κανει στην Χαλκιδικη)!
Στα πρωτα 500-1000 χλμ που εκανα στην χαλκιδικη ημουν πανω απο 12 λιτρα καταναλωσης,μετα επεσα στα 11,5 στα 11 και τωρα στα 10,6 οπως ειπα καιν[παντα το ιδιο δρομολογιο και ιδιο τροπο οδγησης,και παντα απο το ιδιο πρατηριο(αφου τους δοκιμασα ολους κατασταλαξα σε εναν!),λεω μηπως καπως παρολου που δεν το εχω συνδεσει μεσο obd να εχει την δυνατοτητα να μπορει να διωρθωνει το συστημα την καταναλωση και εχει πεσει τοσο,αλλιος τι να παιζει?
gakost έγραψε:Τι σε εμποδίζει να το πουλήσεις τώρα; Και πληρωμένα τέλη (φαντάζομαι) έχεις και υγραέριο ήδη εγκατεστημένο που από προσωπική εμπειρία σου λέω αυξάνει το ενδιαφέρον σε μια αγγελία.
NickSt έγραψε:gakost έγραψε:Τι σε εμποδίζει να το πουλήσεις τώρα; Και πληρωμένα τέλη (φαντάζομαι) έχεις και υγραέριο ήδη εγκατεστημένο που από προσωπική εμπειρία σου λέω αυξάνει το ενδιαφέρον σε μια αγγελία.
Αν κατάλαβα φίλε gaκost , μάλον του λές να πουλήσει ένα δίλιτρο αμάξι ????..Συμβαίνει πράγματι να αγοράζει σήμερα κάποιος δίλιτρο ???..Αν όντως συμβαίνει , τότε μάλλον φίλοι μου πρέπει να έχω χάσει "επεισόδιο" !!!!!!
valsam έγραψε:Φιλε antonis132 το συμπερασμα μου οτι ειχα το ιδιο καταναλωση καποια στιγμη με την βενζινη οφειλωταν γιατι δεν εβαζα απο το ιδιο πρατηριο και δεν γεμιζα απο εντελος αδειος και ετσι δεν μπορουσα να υπολογισω σωστα την καταναλωση(εκει δηλ. που λεω οτι επεσα στα 10,6-10,7 με υγραεριο δεν τα υπολγιζα απο αδειος και γεμισμα στο ιδιο πρατηριο!),μετα οταν εμαθα πως να μετραω σωστα ημουν στο 17-21% αυξηση καταναλωσης σταθερα!
Το οτι δεν το εδωσα το αυτοκινητο φιλε ειναι και ο λογος που τσατιζομαι με τους πρατηριουχος τους εγκαταστατες κ.τ.λ αλλα περισσοτερο τσατιζομαι με τον ευτο μου που εφαγα προλογο και εβαλα υγραεριο,ελεγα ο βλακας αντε και δεν θα ειναι 50% οικονομικοτερη η υγραεριοκινηση για το πολυ γνωστο 'οπου ακους πολλα κερασια" αλλα ενα 30% θα το εχουμε,που να'ξερα ομως οτι θα επεφτα σε μονοψηφιο αριθμο,χιλιες φορες φιλε να το εδινα και με τα λεφτα που εβαλα υγραεριο + 2 χιλιαρικα να αγοραζα ενα ντιζελακι μεταχειρο γιατι μακροχρονια θα ημουν πολυ πιο κερδισμενος !
Αλλα και αυτο μπορει και να μην ισχυει,που ξερεις μολις ψωφισουν το υγραεριο μπορει να την πεσουν και στους ντιζελακιδες!
valsam έγραψε:NickSt έγραψε:gakost έγραψε:Τι σε εμποδίζει να το πουλήσεις τώρα; Και πληρωμένα τέλη (φαντάζομαι) έχεις και υγραέριο ήδη εγκατεστημένο που από προσωπική εμπειρία σου λέω αυξάνει το ενδιαφέρον σε μια αγγελία.
Αν κατάλαβα φίλε gaκost , μάλον του λές να πουλήσει ένα δίλιτρο αμάξι ????..Συμβαίνει πράγματι να αγοράζει σήμερα κάποιος δίλιτρο ???..Αν όντως συμβαίνει , τότε μάλλον φίλοι μου πρέπει να έχω χάσει "επεισόδιο" !!!!!!
Πεσ'τα ρε φιλε γιατι θα με τρελανουν στο τελος, και στην τελικη απο την τρελα μου θα παω και να αναψω και κανα καντιλη για τους φιλους πρατηριουχους!
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 82 επισκέπτες
|
|
|