Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 06 Ιαν, 2014 16:36

NickSt έγραψε:
valsam έγραψε:
NickSt έγραψε:
gakost έγραψε:Τι σε εμποδίζει να το πουλήσεις τώρα; Και πληρωμένα τέλη (φαντάζομαι) έχεις και υγραέριο ήδη εγκατεστημένο που από προσωπική εμπειρία σου λέω αυξάνει το ενδιαφέρον σε μια αγγελία.

Αν κατάλαβα φίλε gaκost , μάλον του λές να πουλήσει ένα δίλιτρο αμάξι ????..Συμβαίνει πράγματι να αγοράζει σήμερα κάποιος δίλιτρο ???..Αν όντως συμβαίνει , τότε μάλλον φίλοι μου πρέπει να έχω χάσει "επεισόδιο" !!!!!!

Πεσ'τα ρε φιλε γιατι θα με τρελανουν στο τελος, και στην τελικη απο την τρελα μου θα παω και να αναψω και κανα καντιλη για τους φιλους πρατηριουχους!

Valsam καλημέρα . Τα λέω γιατί έτσι είναι , δεν πουλιέται δίλιτρο σήμερα !!!. Θα πω όμως κάτι και σε εσένα . ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ και έβαλες σύστημα υγραερίου στο αμάξι σου .Προσαρμόσου φίλε στην σημερινή πραγματικότητα και φρόντισε να ωφεληθείς τα μέγιστα . Ψάξου λιγάκι γιατί αύξηση κατανάλωσης + 40-45% που έχεις σε σχέση με την βενζίνα δεν δικαιολογείται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ φίλε μου . Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα σου . Μάλλον εκεί πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου...και μετά βλέπουμε ποιούς θα βρίζουμε !!!...Αλλο το μπουκοτάζ ( το κάνω και εγώ συνειδητά ) και άλλο το ότι είναι καταστροφή η μετατροπή σε υγραέριο . Σίγουρα ΔΕΝ είναι . Καλή Χρονιά να έχεις...

Φιλε μου θα παω την αλλη βδομαδα να το ελεγγξω το συστημα αφου πρωτα ρυθμισω βαλβιδουλες και κανω σερβις,επισης οπως ειπα με το τελευταιο 10ρικο που εβαλα επεσα ξανα στο +20-22% περιπου αυξηση καταναλωσης σε σχεση με την βενζινη (δεν μπορεσα να υπολογισω με ακριβεια τα χλμ που εκανα με βενζινη και μπορει να ξεφευγω περιπου 1-2 πανω κατω),ετσι ξαναεβαλα προχθες υγραεριο απο το ιδιο πρατηριο και θα ξαναμετρησω!
Καταστροφη φιλε ποτε δεν ειπα οτι ειναι το υγραεριο,απλα λεω οτι με αυτες τις σημερινες τιμες δεν ειναι και σωτηρια,με αυτες τις τιμες και με το +20% αξιζει δεν αξιζει να βαζω υγραεριο και να παιρνω το ρισκο για ενα αυτοκινητο σαν το δικο μου που βρισκεται στις black list ,αν λοιπον στο συστημα μου ειναι ολα ενταξει και τελικα αποδειχθει οτι παιζει μαουνια με τα μιγματα και οτι φταιει αυτο για το +40% που εχω τοτε ναι φιλε καταστροφη ειναι το υγραεριο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 06 Ιαν, 2014 18:42

valsam θα μπορουσες τις μερες των εορτων να μην γκρινιαζες τοσο πολυ, ετσι για αλλαγη βρε αδελφε και απο αυριο ας του εδινες παλι οσο ηθελες ενα πραγμα σαν τον παλιο καλο valsam δηλαδη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 06 Ιαν, 2014 19:19

Ηλια αμα αρχισεις και τα χωνεις χοντρα εσυ που εισαι εγκαταστατης και χανεις δουλεια απο την εξωφρενικη τιμη αντλιας του υγραεριου στους πρατηριουχους που λενε ξεδιαντροπα "σιγα μην την πατησουμε και με το υγραεριο οπως την πατησαμε με την βενζινη και δουλευαμε για 2 λεπτα" τοτε θα σταματησω να γκρινιαζω!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 06 Ιαν, 2014 19:23

καταλαβα και το 2015 και το 2016 ετσι θα μας παει, ελπιζω το 2017 κατι να αλλαξει.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 06 Ιαν, 2014 19:37

Προτείνω να κάνουμε έρανο όλα τα μέλη του φόρουμ να σου συμπληρώσουμε πόσα σου λείπουν να πάρεις κανένα μεταχειρισμένο πετρέλαιο να σταματήσεις να γκρινιάζεις. :lol:

Ωχ βλακεία πρόταση έκανα, αν του κάτσει κανένα DPF μετά θα φταίνε πάλι οι πρατηριούχοι που πουλάνε νοθευμένα καύσιμα όπως και οι μαντράδες που πουλάνε αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα :lol:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 06 Ιαν, 2014 19:41

hlias έγραψε:καταλαβα και το 2015 και το 2016 ετσι θα μας παει, ελπιζω το 2017 κατι να αλλαξει.

Ηλία , τι θα γίνει δλδ τις χρονιές που λές και που θα κάνουν τον valsam να "βγάζει δόντια" ???..Μήπως ότι θα συνεχίσει την ανιούσα η τιμή του υγραερίου ???...λέω εγώ τώρα...

p/s..περιμένετε οσονούπω και το "κλύσμα" που ετοιμάζεται για τούς πετρελαιοκίνητους. :mrgreen:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 06 Ιαν, 2014 19:49

NickSt έγραψε:
hlias έγραψε:καταλαβα και το 2015 και το 2016 ετσι θα μας παει, ελπιζω το 2017 κατι να αλλαξει.

Ηλία , τι θα γίνει δλδ τις χρονιές που λές και που θα κάνουν τον valsam να "βγάζει δόντια" ???..Μήπως ότι θα συνεχίσει την ανιούσα η τιμή του υγραερίου ???...λέω εγώ τώρα...

p/s..περιμένετε οσονούπω και το "κλύσμα" που ετοιμάζεται για τούς πετρελαιοκίνητους. :mrgreen:

πιο ευκολα μπορει να προβλεψω τα νουμερα του τζοκερ παρα το το θα γινει με τα καυσιμα.
ο valsam με την φορα που εχει παρει μπορει να συνεχισει και μετα, σταματαει ενα φορτηγο υπερβαρο οταν παει με 150km/h σε 10 μετρα?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 06 Ιαν, 2014 19:51

gakost έγραψε:Προτείνω να κάνουμε έρανο όλα τα μέλη του φόρουμ να σου συμπληρώσουμε πόσα σου λείπουν να πάρεις κανένα μεταχειρισμένο πετρέλαιο να σταματήσεις να γκρινιάζεις. :lol:

Ωχ βλακεία πρόταση έκανα, αν του κάτσει κανένα DPF μετά θα φταίνε πάλι οι πρατηριούχοι που πουλάνε νοθευμένα καύσιμα όπως και οι μαντράδες που πουλάνε αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα :lol:

και εσυ που εκανες τον ερανο, σκεφτεσε να εχει παει και το υγραεριο στα 60 λεπτα το λιτρο? :lol:
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 06 Ιαν, 2014 22:14

Απο ενα σημειο και μετα κατανταει κουραστικό.

Καις +40% και βριζεις
μετα παραδεχεσαι οτι δε μετραγες σωστα
ολοι σου λενε οτι ΔΕΝ εχουν δει τετοια διαφορά
παρ' ολα αυτα εσυ συνεχιζεις και βριζεις....

ε οκ... σορρυ δηλαδη και οποιοδήποτε ποσοστό δίκιου να εχεις το εχεις χασει με τις υπερβολές σου...

ενσυνείδητα επεισεις εχω αφήσει την πολιτικη διασταση του θεματος του να βαζεις βενζινα + υγραεριο + αλλα ψωνια εκτός....

απλά σκεψου(σκεφτείτε) τι συνεπεια μπορει να εχει το οτι μερος των χρηματων που πληρωνεις(τε) στα σκοπια, ειναι φορος που δυναμωνει ενα κρατος που διεκδικει τι??????????????

food for thought......

μη μου απαντήσεις(τε)... δεν υπάρχει λογος.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Ιαν, 2014 00:29

fokion έγραψε:Απο ενα σημειο και μετα κατανταει κουραστικό.

Καις +40% και βριζεις
μετα παραδεχεσαι οτι δε μετραγες σωστα
ολοι σου λενε οτι ΔΕΝ εχουν δει τετοια διαφορά
παρ' ολα αυτα εσυ συνεχιζεις και βριζεις....

ε οκ... σορρυ δηλαδη και οποιοδήποτε ποσοστό δίκιου να εχεις το εχεις χασει με τις υπερβολές σου...

ενσυνείδητα επεισεις εχω αφήσει την πολιτικη διασταση του θεματος του να βαζεις βενζινα + υγραεριο + αλλα ψωνια εκτός....

απλά σκεψου(σκεφτείτε) τι συνεπεια μπορει να εχει το οτι μερος των χρηματων που πληρωνεις(τε) στα σκοπια, ειναι φορος που δυναμωνει ενα κρατος που διεκδικει τι??????????????

food for thought......

μη μου απαντήσεις(τε)... δεν υπάρχει λογος.....

Εγω θα σου απαντησω θελεις δεν θελεις fokion γιατι τις υπερβολες εσυ τις λες φιλε και οχι εγω .
To oτι δεν μετρουσα σωστα αφορουσε το οτι τα 10 λιτρα τα 100 εγιναν 10,5-10,7 το περασμενο καλοκαιρι και οχι για το +40% το τορινο !
Το +40% εγινε και μετρουσα πολυ σωστα τωρα και απο συγκεκριμενα πρατηρια!
Το + 20% εγινε επισης τωρα και μετρησα σωστα απο το πρατηριο που εβαζα και παλαιοτερα και τοτε στο +20% ημουν!
Και ασε το ηθικο διδαγμα για τις συνεπειες απο τα χρηματα που ξοδευω φιλε fokion για αλλου,μια χαρα καλο κανω στους Ελληναρες να καταλαβουν σε τι εποχες ζουμε!
Το εχω ξαναπει και θα το πω και ξαναπω πολλες φορες,αν μου πουλουσαν σημερα στην Θεσ/νικη 0.89 οπως εχει σημερα στην Κατερινη και οχι 10 ολοκληρα λεπτα ακριβοτερα δεν θα εβαζα ξανα σεντς στους Βουλγαρους και Σκοπιανους, επισης παρε παραδειγμα αυτοι που πανε και φτιαχνουν τα δοντια τους στα Σκοπια και στην Βουλγαρια ,ενα σφραγισμα στα Σκοπια εχει 10 ευρω και εδω 40-50, δηλ. οσο ειχε και προ κρισης,και φιλε τους δικαιολογω απολυτος που ολους αυτους που πανε κατα χιλιαδες πια στα Σκοπια,αν ειχε πεσει εδω τωρα το σφραγισμα στα 25-30 ευρω δεν θα τους δικαιολογουσα αλλα τωρα τους συγχαιρω κι'ολας!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 76 επισκέπτες