Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό CameL » Σάβ 08 Σεπ, 2012 17:28

Καλησπερα παιδες,

Την Δευτερα προκειται να βαλω εγκατασταση υγραεριου..Επειδη οσο κι αν το εχώ ψαξει σίγουρα δεν έχω ολοκληρωμενη άποψη για το θέμα των πρατηριων και της τιμής του υγραεριου. Οποιος έχει να μου δώσει καποια συμβουλή και τι ισως θα πρεπει να προσεχω θα ήταν ευπροσδεκτος.

Ευχαριστω
CameL

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 08 Σεπ, 2012 19:15

qgas έγραψε:....αλλα οι πρατηριουχοι θεωρούν οτι πρέπει να είναι στο 50 % της μέσης τιμης της βενζινης.

Κανεις λαθος σε αυτο.
Κοιτανε να εχουν σταθερα κοντα στα 20 λεπτα κερδος ανα λιτρο. Θελουν να κανουν αποσβεση κεφαλαιου μεσα σε ενα χρονο. Ειναι απλα τραγικοι.
Εναν καιρο που η βενζινη ειναι πεσει 1.59 το υγραεριο ηταν παλι στα υψη 0.91 μεση τιμη.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 08 Σεπ, 2012 20:20

Δεν έχουν τοσο... είναι συνδυασμός αισχροκέρδειας και έλλειψης ανταγωνισμού Απο τις εταιρίες -νταβατζηδες διανομής και των πρατηριούχων που στην Αθήνα πλην ενός είναι όλοι με μεικτά πρατήρια βενζίνης υγραεριου, ΠΡΟΚΑΛΩ την κοραλ γκαζ στηνΘηβων το μονο αμειγες πρατηριο υγραεριου στην Αττική στην να σπάσει τη τιμη 10 λεπτα κάτω !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 09 Σεπ, 2012 11:27

πες μου ενα λογο γιατι να "δεχτει την προκληση"....

αντικειμενικο λογο, οχι τι συμφαιρει εσενα κι εμενα...

εχει κανει μια επενδυση ιδιαιτερως μεγαλη που πρεπει να αποσβεσει "καποτε" μεσα σε ενα εξαιρετικά ασταθες περιβαλλον.

και με το προσθετο μειονεκτημα οτι ακριβως, πουλαει μονο υγραεριο και δεν εχει αλλο "προιον" να καλυψει την οποια αβαρία.
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 09 Σεπ, 2012 12:17

Ακριβώς για αυτο οι άλλοι μπαίνουν με τα μπουνια μέσα απο τη βενζίνη ειναι κοντα να έχει καλύψει την επένδυση φαντάζομαι και έχει τα λιγότερα έξοδα απο όλους !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 09 Σεπ, 2012 12:29

"Μπαινουν μεσα"?????? απο που κι ως που???

αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

Κοντα να καλυψει την επενδυση μεσα σε ενα χρονο και ουτε που ( νομιζω ) λειτουργει?

και σε τελική αναλυση πες μου ενα επαγγελματια που σε μια δεδομενη τιμολογιακή κατασταση θα θελησει να "σπασει" αυτη τη κατασταση και να μην βγαζει τα οσα - μπορει να - βγαζει.
γιατι και να το ριξει 10 λεπτα ποσοι ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ να πηγαινουν σε αυτον ωστε να του αυξησουν την καταναλωση?
Πχ εγω απο Γερακα και 10 λεπτα το λιτρο να κατεβασει ΧΑΝΩ λεφτα για να παω εκει ( αποσταση ) κι ας μην παω απο αττική οδο κι ας σου κανω και "δωρο" και το χρονο που θα χασω.
Εγω παντως προσωπικά δε ξερω κανεναν αλλα μπορει να ξερω μονο κακους επαγγελματιες...

Ασε δε που αυτο το - φτυνωτερο - το ειδαμε "καπου" και εμπαιναν.... 100 λιτρα σε 80αρα μπουκαλα.... ;)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 09 Σεπ, 2012 13:03

ειναι ανθρωπινο οταν μπορεις να βγαλεις απο την εργασια σου 10 euro να μην συμβιβαζεσαι με 9.5 ειτε ¨αφεντικο¨ εισαι ειτε υπαλληλος. εχει παει κανεις ¨απο οσους γραφουν για αισχροκερδεια¨ στον εργοδοτη του και να του ζητησε μειωση ημερομισθιου γιατι καποια μερα ειχε μειωμενη παραγωγικοτητα ας πουμε γιατι ειχε πονοκεφαλο η καποιο προσωπικο προβλημα? τοτε πως ζηταμε καποιος αλλος να κανει αυτο που εμεις δεν θα καναμε?
υ.γ. δεν με ποναει η τιμη του υγραεριου, με ποναει η τιμη που εχει το ψωμι, το γαλα, το μακαρονι, η δεη και γενικα τα ειδη που χρειαζομε για να ζησω.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Κυρ 09 Σεπ, 2012 15:55

gkal έγραψε:Και εγώ έβαλα στη Φάωνος για πρώτη φορά. Τυχαία περνούσα από εκεί και διαπίστωσα ότι ήμουν σχεδόν άδειος. 4-9-2012 0.835€/L. Για την ποιότητα και την ποσότητα όταν αδειάσει!

Δείτε και εδώ για να καταλάβετε πως μας δουλεύουν με τις τιμές (ειδικά στο Βέλγιο) http://www.golpg.eu/

Ρε σεις οι ποιο ακριβοί είμαστε!!!!!!?????και έχουμε τους ποιο χαμηλούς μισθους !!!! :evil: :evil: γαμώ το κράτος μας μέσα γαμώ κανένας έλεγχως πουθενά :evil: :evil:
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Κυρ 09 Σεπ, 2012 16:05

hlias έγραψε:υ.γ. δεν με ποναει η τιμη του υγραεριου, με ποναει η τιμη που εχει το ψωμι, το γαλα, το μακαρονι, η δεη και γενικα τα ειδη που χρειαζομε για να ζησω.

εχεις σκεφτει ομως φιλε μου οτι εαν αυτα ειναι ακριβα(υγραεριο,βενζινη,πετρελαιο)ποτε τα τροφιμα δεν θα ειναι φτηνα,γιατι τα μεταφορικα πανε στον θεο και παρασερνουν τα ειδη πρωτης αναγκης.ολα αλυσιδα ειναι στην οικονομια που εχουμε!
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 09 Σεπ, 2012 17:53

vaxalis έγραψε:
hlias έγραψε:υ.γ. δεν με ποναει η τιμη του υγραεριου, με ποναει η τιμη που εχει το ψωμι, το γαλα, το μακαρονι, η δεη και γενικα τα ειδη που χρειαζομε για να ζησω.

εχεις σκεφτει ομως φιλε μου οτι εαν αυτα ειναι ακριβα(υγραεριο,βενζινη,πετρελαιο)ποτε τα τροφιμα δεν θα ειναι φτηνα,γιατι τα μεταφορικα πανε στον θεο και παρασερνουν τα ειδη πρωτης αναγκης.ολα αλυσιδα ειναι στην οικονομια που εχουμε!

το γαλα και το γιαουρτι δελτα εχει πιο λιγα μεταφορικα να παει γερμανια απο την εγχωρια καταναλωση ? γιατι εδω ειναι πιο ακριβο. κοιταμε το δεντρο και αφηνουμε το δασος ποτε θα ξυπνησουμε ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες