Τον στηριζουμε γιατι σπαει τα καρτελ,αλλα στο gasprice κανει μουφιες...Εχει βαλει δικο του κωδικο με αποτελεσμα να μην μπορει να μπει καποιος φιλος που ειδε τιμη στο πρατηριο του και να την διορθωσει,εχει παει στο 0,685 απο προχθες το βραδυ και ακομα γραφει ...0,673...Εισαι οφσαιντ φιλε...
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
Συνήθως το διορθώνει άμεσα. Πιθανόν το ξέχασε.Εγώ το φοβήθηκα μήπως είχε έτοιμη και καμιά νέα άνοδο και περίμενε να κάνει συνολική ενημέρωση. Εντάξει θα μπορούσε να ήταν παρακάτω αλλά για αυτή την εποχή περισσότερες θα ήταν οι πιθανότητες να ήταν και παραπάνω.Οπότε καλά είμαστε. Σήμερα είχα πάει βόλτα Λούτσα και είδα από Παλλήνη και κάτω 0,797. Οπότε πιθανόν θα έχουμε και νέα άνοδο.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Αν και τραβαει την ανηφορα η τιμη...575 Ευρω ο τονος,50 ευρω παραπανω σε σχεση με την προηγουμενη βδομαδα...Η βενζινη σε ελευθερη πτωση,πλεον στην Αθηνα βρισκεις απο 1,38[εγω τα πρατηρια που εμπιστευομαι την εχουν 1,41+] αλλα υπαρχουν και ξεφτιλες που πουλανε 1,499!!!!!!!Πειτε μου πως τα καταφερνετε???
Seat Cordoba Vario 1.6 101hp με Lovato.47.000χλμ σε 2,5 χρονια και συνεχιζουμε...
Εγώ σαν "κακός" που είμαι , θα πώ κάτι άλλο . Με τέτοιες τιμές βενζίνης , όποιος πουλάει υγραέριο πάνω απο 65 λεπτά , είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί ΠΟΛΥ βαζελίνη. .Όσο για τη βενζίνη , είναι τόσα πολλά τα βενζινάδικα που βρίσκεις ότι θέλεις..
Απο το διυλιστηριο αγοραζουν...Δεν φταινε στα πρατηρια που ανεβαινει η τιμη πωλησης διυλιστηριου,τους εχουμε κραξει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες,αλλα εχει τσιμπησει ενα 50αρικο ο τονος μεσα σε μια βδομαδα.Μιλαμε για αυξηση σχεδον 10%